Ujian Evolution: Gold Edition

Nama alternatif: Ujian Evolution: Gold Edition

Sistem keperluan:

Processor: Intel Core ® 2 Duo E6700 atau AMD X2 6000 Athlon64 +

RAM: 2 GB dan ke atas

Video kad: GeForce 8800 GT / Radeon HD 3850

Ruang Percuma pada cakera keras: 4 GB

Ujian Evolution: Gold Edition - edisi khas yang popular motosikal perlumbaan arked dengan akses kepada pelbagai minda-bertiup aksi dan melompat. Dalam Edisi Emas permainan itu menjadi sebahagian daripada arked asal dan dua tambahan kepadanya - Riders Durjana dan Asal Usul Sakit. Tidak seperti versi konsol permainan yang dikeluarkan untuk kebanyakan platform platformers tahun sebelum ini, perbicaraan evolusi edisi emas versi pc mempunyai senarai yang panjang misi yang ada dan mod permainan.

Gameplay

Edisi Ujian evolusi emas 2013 tidak mengawal adalah kompleks dan biasanya kelihatan agak mudah. Permainan ini menyerupai lapan-bit bangsa piksel lama atas motosikal, tetapi dengan grafik yang lebih menarik dan canggih. Sebagai peraturan, di hadapan kita akan menjadi motosikal, yang kita akan melihat dari satu sudut - sampingan. Di bawah motosikal akan sesuatu yang serupa dengan landasan yang, seperti, kerana kita jarang berlaku betul-betul lurus, dan terutamanya akan menghabiskan masa melompat dengan batu-batu besar di batu-batu besar lain, berayun platform, pembinaan bangunan, membakar derik minyak bertaburan dari roda gergasi lori sampah dan banyak lagi. Tugas utama menyatukan semua Evolution tahap permainan Ujian: Gold Edition adalah lagu menarik untuk melepasi tempoh masa yang tertentu untuk memenangi salah satu daripada tiga pingat. Tepat untuk bermain dan bagaimana untuk mencapainya, dan perbezaan utama adalah kotoran biasa dan ujian evolusi edisi emas, peminat cenderung untuk membeli bahawa tugas bukan remeh. Jika dalam perlumbaan biasa, segala-galanya adalah mudah - tekan pada gas dan cuba untuk memasuki ke dalam giliran, dan pergerakan ke depan dan ke hadapan sahaja, maka Ujian evolusi edisi emas pada 2013 permainan yang sama sekali berbeza. Di sini, pemain akan mempunyai masa untuk berundur, bersedia untuk melompat, mengimbang pada satu roda, dan juga melakukan cartwheels lalu - semua untuk mencapai matlamat tahap diberikan.

Risiko - sebab yang mulia

Permainan menangkap serta-merta dan selama-lamanya dan ia tidak minda-bertiup grafik atau permainan yang rumit, dan pemanduan dan adrenalin, yang tidak lebih daripada cukup untuk satu perlawanan. Dengan setiap tahap baru perbicaraan evolusi edisi emas pc diletakkan di hadapan anda semua tugas-tugas baru, secara beransur-ansur meningkatkan kerumitan mereka, memaksa mencari pendekatan baru kepada risiko dan untuk memenuhi syarat-syarat yang diperlukan untuk kemenangan. Sering kali anda akan menunggu kejutan yang tidak diduga apabila anda perlu lulus garis motosikal dengan tangki yang patah, kehilangan bahan api atau dilucutkan brek basikal. Tetapi itu bukan semua, kerana pemaju lucu boleh menggantikan basikal anda dan melakukan objek pelik, dari ski dan sekeping papan lapis dan berakhir dengan piring terbang.

Internet

Satu lagi bahagian penting dalam permainan moden, termasuk ujian evolusi edisi emas, yang cenderung untuk membeli banyak keseronokan dan peminat sukan ekstrem, keinginan ini untuk berkongsi atau bercakap gah dengan peminat lain permainan, yang menggunakan keupayaan integrasi maju di Internet. Oleh itu, menggunakan perkhidmatan khas, anda boleh menambah permainan rakaman ketibaan mereka secara langsung daripada menu utama permainan ini di YouTube, muat turun atau membuat trek anda sendiri untuk berkongsi dengan peminat-peminat lain yang menyeronokkan perlumbaan.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag