Tiga kali ganda 2 Edisi diperluas

Nama alternatif: Tiga kali ganda 2 Edisi diperluas

Processor: Pentium 4/Athlon XP 2 GHz

RAM: 1 GB

RAMDAC: GeForce 7600/Radeon HD 2400

Disk Space: 1. 5 GB

Tiga kali ganda 2 - permainan arked yang dibangunkan oleh salah satu daripada syarikat-syarikat Finland, terus tradisi ditubuhkan beberapa tahun yang lalu, pada awal permainan komputer. Tiga kali ganda 2 mekanik permainan hampir sama dengan permainan sebelum ini popular di mana pemain jatuh di bawah kawalan tiga Hilang dalam Masa Viking. Setiap satu daripada watak-watak mempunyai kebolehan yang luar biasa mereka, dan hanya menggunakan kemahiran setiap ahli pasukan dapat melepasi tahap sehingga akhir. Permainan tiga kali ganda 2 juga mempunyai tiga watak utama - pencuri bijak dan cepat Zoya, berkuasa dan amat diperlukan huru-hara knight Pontius dan ahli silap mata elemen kawalan Amadeus. Setiap ahli pasukan tidak seperti yang lain, dan menggunakan ciri-ciri utama mereka dan kekuatan boleh dicapai sebelum peleraian plot.

Plot

Permainan tiga kali ganda 2 disambung plot yang sangat mengelirukan, di mana kita menceritakan tentang keseluruhan backstory alam semesta tiga kali ganda 2, bermain mudah dan sukar pada masa yang sama. Kisah permainan dari tempat di mana bahagian pertama berakhir. Fairy kerajaan diselamatkan, mantra jahat telah musnah, tetapi idyll ini berlangsung masa yang singkat dan sekali lagi seluruh dunia, di mana watak-watak utama hidup di bawah ancaman yang serius. Kali ini artifak utama Trinh 2, yang mengawal dunia dan alam semesta dalam yang bermasalah lagi dan sekali lagi untuk menyelamatkan dunia beliau memerlukan tiga watak berbeza, dan persetujuan untuk menjadi artifak misi memutuskan untuk tidak bertanya. Satu lagi musibah untuk permainan alam semesta tiga kali ganda 2 ialah masa penaklukan bunian yang diketuai oleh pemimpin mereka mengambil keputusan untuk memusnahkan dunia biasa dan menyita kawalan artifak.

Heroes

Dalam tiga kali ganda 2 perlu memainkan semua watak-watak, dengan menggunakan kekuatan mereka untuk seratus peratus, tetapi kebanyakan misi mempunyai beberapa pilihan untuk bermain dan juga boleh membezakan diri mereka untuk haiwan peliharaan. Ahli silap mata dan ahli silap mata Amadeus contoh jelas suka damai, kerana dia tidak mempunyai dalam senjata Institut satu menyerang kemahiran dan menggunakan kuasanya untuk mencipta. Ia adalah ciri ini akan membolehkan ia untuk melalui kawasan paya ngeri dan bergerak melalui jurang yang luas, kerana itu Amadeus akan mewujudkan daripada kiub udara nipis dan piramid untuk membina jambatan. Dengan ahli silap mata kemahiran puasa, kuantiti, kualiti dan saiz item yang akan berkembang. Pontius, kuda ke tulang, sifat, sifatnya pertarungan, dan lebih lawan dia akan menghadapi, lebih selesa dia akan merasa. Menggunakan pedang dan perisai, dan juga kemahiran kuasa banyak, Pontius akan dapat semata-mata untuk mengekalkan tekanan musuh, manakala rakan-rakannya akan terlibat dalam perkara-perkara kurang penting. Permainan tiga kali ganda 2 mempunyai watak ketiga yang, tepat, yang menonjol dari syarikat ini. Pencuri ini, pencuri ini, tangkas dan cepat, prolazili mampu ke dalam sudut-sudut yang paling tidak boleh diakses, mendaki anggur dan tali, dan kadang-kadang, ia boleh menunjukkan taringnya itu, decimating musuh-musuh mereka dari busaran silang kecil, tetapi kemahiran yang paling berguna dalam senjata akan menjadi gelembung dengan rendah graviti, di mana ia akan dapat meningkat ke atas. Yang pelbagai permainan yang berbeza tiga kali ganda 2 adalah pilihan yang besar pilihan dan misi plot terikat, penuh sesak dengan teka-teki, dan membezakan permainan dari arked lain.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag