Triviador

Nama alternatif: Trividator

Permainan Triviador permainan pelayar, yang menggabungkan milikan pengetahuan dalam bidang pertempuran dan pelbagai.

Dalam permainan berasaskan pelayar dalam talian pendaftaran Triviador dilakukan melalui laman web rasmi permainan, dan juga mempunyai peluang untuk mendaftar melalui laman web rangkaian sosial yang popular di Internet - Facebook. Sertai dalam permainan dan antara muka laman web yang dibentangkan di dalam Bahasa Inggeris.

Untuk mendaftar permainan online Triviador anda perlu melakukan yang berikut:

1) Cari laman web rasmi Triviador, semasa menggunakan mana-mana enjin carian yang anda tahu. Sebagai contoh, Yandex.

2) Sebaik sahaja anda membuka laman web ini, sebelum anda dengan serta-merta mula memuat turun permainan. Ia akan memaparkan persoalan sama ada anda mahu mencipta. Jika anda tidak bersetuju, maka hanya klik pada X di sudut kanan atas. Dan jika sebaliknya, kemudian klik pautan kotak «Sing di sini». Selepas itu anda akan melihat borang pendaftaran.

3) Dalam yang pertama sel menulis E-mel (alamat e-mel anda).

4) Kemudian masukkan sel Kata laluan akan datang (kata laluan). Ia mesti agak unik dan mengandungi huruf dan nombor.

5) Kemudian pilih Usename (nama pengguna anda).

6) membaca bahagian-bahagian yang di bawah, jika anda bersetuju dengan mereka, menandakan mereka. Anda perlu klik pada kuasa dua, yang sebaliknya item.

7) Dan pada akhirnya, klik «Daftar».

Sekarang anda adalah pengguna yang sah Triviador permainan dan semua pencapaian anda akan disimpan.

Permainan Main Triviador menyimpan semua pencapaian mereka, hanya boleh pengguna permainan yang berdaftar. Memandangkan permainan ini adalah pelayar, perhatian yang paling dibayar kepada kelajuan tinggi sambungan internet. Parameter sistem komputer itu mestilah tidak kurang daripada purata. Ini adalah untuk memastikan bahawa permainan ini bekerja denda.

Dalam permainan pelayar yang anda akan memainkan Triviador lelaki yang akan memberi warna dan anda akan mempunyai istana anda. Warna dalam permainan: biru, kuning dan merah.

Pertempuran di Triviador talian luar biasa. Dipilih untuk pertempuran dua lawan. Ia mungkin anda atau seseorang yang lain dua pemain.

Sebagai duel anda akan diberikan soalan yang mesti dijawab untuk jumlah yang diberikan masa. Yang menjawab soalan ini dengan betul menang. Selepas jawapan adalah perjuangan di mana pemenang membunuh kalah dan mengambil tempatnya.

Permainan ini akan berada di hadapan anda adalah peta bumi, anda perlu untuk menang. Lebih banyak anda menang, lebih daripada felo anda akan diletakkan pada peta, dan dengan itu anda akan menjadi pemenang.

Soalan dalam permainan adalah agak mudah. Mereka datang dari bidang yang berbeza: dari sejarah dan berakhir dengan kartun popular.

Permainan pelayar dalam talian percuma Triviador memberi anda peluang untuk menguji pengetahuan mereka, dan keupayaan untuk menakluk dunia dengan wataknya.

Triviador Daftar dalam permainan dan menyimpan hasil anda. Jangan takut untuk menguji pengetahuan anda. Berhati-hati, anda pasti akan datang untuk menang!

 

Bermain juga