Tropikalla

Nama alternatif: Tropicana

Tropicalla pulau harapan. & nbsp;

Permainan Tropicalla - ia adalah satu campuran besar beberapa genre, ia boleh dikaitkan dengan strategi, pencarian, simulator kehidupan, seperti ladang dan pengembaraan laut pada masa yang sama. Reka bentuk yang sangat positif dan berwarna-warni yang akan merayu kepada kedua-dua orang dewasa dan kanak-kanak, dan lelaki dan wanita.

Peristiwa dalam permainan pada, pulau yang sangat cantik tropika. Dalam sekumpulan orang cedera kemalangan, tetapi mereka tidak berputus asa, dan mula belajar untuk terus hidup dalam keadaan yang sukar, untuk berurusan dengan semua jenis haiwan liar dan menangkis serangan pribumi bermusuhan. Manusia moden, yang tinggal di hutan bukan sahaja makhluk yang paling licik, tetapi juga yang paling mencabar, jadi datang ke pulau itu dengan iklim yang besar dan laut yang hangat tidak membina, resort ini adalah perkara pertama yang terlintas di fikiran.

hidup di pulau itu. & nbsp;

Dalam usaha untuk memasuki ke dalam projek pendaftaran Tropicalla semestinya perlukan. Lulus ia agak sukar untuk menulis dalam bentuk alamat e-mel dan pilih satu kata laluan untuk masuk. Masukan kepada permainan boleh dan dengan bantuan rangkaian sosial. Proses pendaftaran adalah diperlukan agar pemain untuk kembali bermain lagi dan lagi, menjaga pencapaian dan tahap mereka.

Pada mulanya Tropicalla bermain adalah agak mudah, anda perlu datang dengan nama dan pilih watak. Pilihan tempat watak adalah lelaki dan perempuan, yang dengan ini dan anda perlu membuat keputusan. Selepas tindakan agak mudah pemain adalah di atas tanah dengan angin panas berhampiran bangkai pesawat terhempas, kerja pertama dia akan mendapat untuk melatih, dan kemudian sahaja akan pembinaan kampung, berkembang makanan mereka sendiri dan perlindungan.

menerima bonus dalam pemaju permainan telah dicipta yang sangat pintar, mereka boleh menghasilkan pelbagai cara:

  • memusnahkan haiwan liar dan ketam;
  • kawasan ruang dilakukan dengan semak;
  • keluar batu-batu dan batu-batu yang bertaburan di mana-mana.

Dari awal, watak akan semua semata-mata, tetapi kerana dia akan menetap di wilayah mereka dan membina semua jenis pembinaan perlu bergerak jauh ke dalam hutan beliau akan bertemu penduduk lain di pulau itu, iaitu rakan-rakan dalam kesusahan yang berada di dalam pesawat malang itu.

Membangunkan di iPlayer Tropicalla, peluang terbuka pekerjaan baru dan akhirnya membina mangsa tunggal kemalangan saiz agak hebat penyelesaian, akan mewujudkan kumpulan pesawatnya sendiri, yang akan dapat masuk ke dalam pergaduhan dengan jiran mereka dan melindungi dunia kecil anda. Penaja telah membuat segala usaha untuk permainan adalah sangat menarik dan menarik, apabila penyelesaian rakyat menjadi lebih dan ada cerita detektif. Ia terdiri dalam fakta bahawa penduduk pulau itu menjadi menarik, atas apa jua sebab, pesawat jatuh, dan mereka memulakan siasatan mereka sendiri ke dalam punca kemalangan itu.

Seperti yang dijangka, dalam projek-projek seperti bermain menjadi lebih mudah jika untuk menjemput lebih ramai rakan, mereka boleh bertukar-tukar hadiah, meminta bantuan, dan bilik tetamu.

Permainan ini telah dicipta dalam warna-warna yang sangat terang, dan anda dapat merasakan kehangatan matahari, dan sentuhan angin manakala di sebuah pulau maya. Walaupun fakta bahawa semua watak-watak kelihatan seperti watak kartun, projek yang dijalankan dengan selesa. Pemaju telah dijaga teks-teks dalam permainan, mereka tidak panjang dan penuh dengan rasa lucu yang besar.

untuk menyertai projek ini, pemain akan menerima banyak emosi positif dan menyenangkan untuk menghabiskan masa. Permainan ini, walaupun kandungannya dan plot kartun menyeronokkan, pada satu ketika menyebabkan pengguna untuk berfikir dengan teliti cara terbaik menggunakan sumber-sumber, dan apa yang akan menjadi strategi yang menang.

 

Bermain juga