Dua alam 2

Nama alternatif: Dua alam 2

Two Worlds 2 permainan, yang merupakan kesinambungan daripada bahagian pertama permainan Dua alam dan merujuk kepada permainan bermain peranan.

Peristiwa di permainan berlaku dalam Antalor, dunia permainan fiksyen. Di sini anda akan meneroka pulau-pulau. Anda bergerak melalui air di kemudahan renang terbaik, jika tidak, anda boleh lemas. Anda berjalan di atas kaki kering atau menaiki kuda.

Muat turun Two Worlds 2 dari laman web rasmi permainan, kini boleh didapati versi flash. Muat turun Two Worlds pengguna 2 hanya boleh dewasa atau ibu bapa kanak-kanak yang saat ini tidak penuh lapan belas tahun.

Pembangun mencadangkan sebelum perlawanan untuk melihat kira-kira Two Worlds 2 video untuk membiasakan diri dengan permainan.

Permainan Two Worlds 2 kajian mendedahkan ciri-ciri utama permainan ini: keupayaan watak, ciri-ciri, laluan pencarian dan sebagainya

Dalam-Game Two Worlds 2 anda akan memainkan watak yang mempunyai ciri-ciri berikut:

1. Kuasa - keupayaan untuk memohon pelbagai peringkat kerosakan, dan keupayaan untuk mengenakan kerosakan tertinggi - kritikal.

2. Endurance - keupayaan untuk menentang serangan musuh dan tahap kesihatan.

3. Hit - ini adalah faktor yang sangat penting yang menentukan bagaimana anda boleh memukul sasaran.

4. Tekad - ia adalah keinginan anda untuk menentang pelbagai penderitaan dan keinginan untuk mengatasinya. Juga tekad boleh meningkatkan kuasa ejaan.

Kemahiran menjejaskan sepenuhnya kerosakan yang anda boleh mengenakan dan menerima. Mereka juga bergantung kepada rekod kesihatan anda. Dengan peralihan ke tahap yang baru anda mendapat pasangan baru ciri-ciri cermin mata dan dengan itu meningkatkan beliau.

Two Worlds II permainan di mana watak mempunyai kemahiran berikut:

1. Pertempuran - adalah keupayaan watak dalam peperangan, persenjataan beliau, perlindungan dan kemahiran serangan.

2. Magic - ia keupayaan watak itu untuk mengeja: pengetahuan beberapa jenis jampi, keupayaan untuk memanggil makhluk, pelbagai jenis serangan. Dalam sihir, anda menggunakan azimat khas.

3. Menembak - adalah ketepatan anda, dan memiliki pelbagai jenis senjata kecil.

4. Jenayah - ukuran aktiviti jenayah anda.

5. Kraf - ia adalah kebolehan anda dalam pelbagai jenis kraftangan, kadar pekerjaan anda di ruangan ini. Juga mempunyai keupayaan untuk membuka senjata dan perisai, dan kemudian menggunakan mereka atau unsur-unsur lain untuk meningkatkan barangan lain.

6. Umum - adalah pencirian lengkap semua petunjuk, termasuk kesihatan, ketangkasan, kepintaran dan keupayaan.

Untuk memahami sepenuhnya kemahiran anda, anda akan mahu untuk membaca sebuah buku khas. Kemahiran boleh menukar pilihan senjata.

Pencarian Two Worlds 2 boleh sangat pelbagai. Anda boleh melakukan tugas-tugas persatuan yang berbeza, tetapi mereka tidak tergolong.

Two Worlds 2 permainan, yang penuh dengan sihir dan pertempuran. Di sini anda akan mempelajari rahsia alkimia dan keinginan untuk mencapai matlamat mereka. Ia adalah dalam Two Worlds II anda perlu membuktikan dirinya sebagai tangan yang kejam dan lembut.

Plunge peristiwa badai permainan Dua alam 2 dan anda tidak akan menyesal!

 

Bermain juga