UFO talian

Nama alternatif: UFO, UFO

UFO Online-adalah permainan percuma pelbagai dalam gaya Postapokaliptika itu. UFO Permainan dalam talian dalam talian - ia adalah kejam keamanan dunia bandar-41, dunia selepas 2024, apabila jemaah di bumi itu telah dihantar kepada virus dahsyat yang telah melanda hampir semua umat manusia. Bahagian orang asing kekal di bumi, manakala sebahagian besar daripada mereka inexplicably berlepas. Mangsa adalah orang-orang yang meninggal dunia akibat virus dan tidak bermutasi, dan kini berjuang dengan kaum sendiri, dan orang asing.

Sistem Minimum keperluan untuk permainan:

- Processor: Intel Pentium ® 4 2. 5 GHz atau yang setaraf

- RAM 1 GB

- Video: Radeon 9800 atau GeForce 6600 dengan 128 MB memori grafik (mesti menyokong Shader Model 2. 0)

- Rangkaian Sambungan - 64 kbps

- Cakera keras: 500 MB ruang bebas

Sertai dalam permainan UFO talian memerlukan memuat turun dan memasang perisian pelanggan khas yang mengoptimumkan proses permainan dan dikemas kini secara automatik. Kemudian UFO Dalam Talian Pendaftaran dalam talian adalah digesa untuk memasukkan nama panggilan (nama yang dikehendaki dalam permainan), kata laluan, e-mel, untuk bersetuju dengan peraturan dan menerima perjanjian pengguna. Pastikan anda masukkan kod dalam imej, yang menghalang bots dalam permainan. Untuk sokongan anda dan peluang rangkaian dengan rakan-rakan dan peminat permainan ini mempunyai komuniti Vkontakte dan Facebook, yang amat berguna jika pelayan di bawah penyelenggaraan.

UFO dalam talian Permainan dalam talian dibahagikan kepada sektor-sektor yang akan bergerak watak anda. Selepas berpindah beliau mengambil sedikit masa untuk berehat. Di sesetengah sektor akan diletakkan bangunan atau seluruh masyarakat, yang akan memberikan anda peluang untuk menggunakan perkhidmatan perjudian, seperti:

- "Shop",

- "Gudang"

- "Arena" dan lain-lain.

Apabila anda bermain permainan dalam talian UFO talian maka watak anda akan mempunyai enam ciri utama:

Kuasa

- DEX,

- Badan

- Persepsi

- Kecerdasan

- Charisma.

Yang lebih tinggi aksara, pengalaman yang kurang dia akan perlu untuk mendapatkan ini atau kemahiran itu. Dengan bantuan kemahiran khas "latihan" anda boleh membangunkan watak anda. Watak anda akan mempunyai beg dan barang-barang peribadi trofi. Perkara-perkara ini anda boleh menjual, menukar tukar barang dengan pemain lain, atau - jika perkara trofi - untuk kehilangan mereka dalam masa kematian. Dan jika ransel anda terlebih beban, sebahagian daripada perkara yang telah untuk menghapuskan.

Senjata mempunyai beberapa kelas yang bergantung kepada tujuan taktik jenis tertentu senjata. Apabila anda mula bermain permainan dalam talian UFO Online, anda akan disediakan dengan senjata asas - senjata api, dan dengan tahap watak, anda mendapat akses kepada lain-lain jenis senjata, seperti:

- Serangan senapang,

- Senapang mesin,

- Senjata untuk pertempuran di ruang terbuka.

Setiap senjata mempunyai ciri-ciri yang tersendiri yang perlu dipertimbangkan sebelum bermain UFO Online.

Pertempuran dalam permainan dijalankan langkah demi langkah. Untuk berjaya dalam bermain UFO talian berguna menghabiskan masa yang diperuntukkan untuk merancang langkah seterusnya dalam pertempuran itu. Kemudian semua watak-watak kehilangan tindakan mereka. Pertempuran berterusan selagi pasukan anda tidak menang, atau sehingga pejuang anda tidak akan dibunuh oleh musuh. Jika pasukan anda menang, anda boleh mengumpul semua piala, yang kekal selepas musuh dikalahkan. Jika anda ingin menyerang mana-mana pemain lain, lihat sama ada hendak membenarkan sektor untuk menyerang. Tetapi berhati-hati - jika saat peperangan tiba-tiba mengganggu sambungan Internet anda, watak anda akan kekal dalam pertempuran dan watak-watak lain boleh menyebabkan kerosakan sehingga pembunuhan. Semua lokasi pertempuran dalam permainan adalah unik, dibahagikan kepada sel-sel dan mempunyai landskap mereka sendiri.

Permainan dalam talian UFO talian memberikan pemain peluang untuk perdagangan, melawat kedai-kedai, menjual barang-barang mereka kepada orang lain. Selain itu, hubungan perdagangan yang mungkin hanya antara orang sebenar, kontrak tidak dihasilkan secara automatik.

Pendaftaran UFO Online akan membuka di hadapan anda peluang untuk membuktikan diri mereka sebagai pejuang yang hebat, berani, ahli strategi yang bijak dan ahli siasat dan mencapai puncak dalam permainan ini.

 

Bermain juga