Underworld

Nama alternatif:

Permainan Underworld adalah permainan berasaskan pelayar dalam talian, yang didiami oleh makhluk mistik: Vampire, werewolves dan penyoalsiasat.

Dalam permainan dalam talian pendaftaran Underworld berasaskan pelayar dilakukan melalui laman web khas, yang adalah permainan jenis ini, dan juga mempunyai peluang untuk mendaftar melalui rangkaian sosial yang terkenal di Internet - Facebook. Sertai permainan dan Underworld antara muka yang dibentangkan dalam bahasa Inggeris.

Untuk mendaftar permainan online Underworld Anda perlu melakukan langkah-langkah berikut:

1) Cari laman web yang menjadi tuan rumah neraka permainan, menggunakan enjin carian untuk mencari apa-apa yang anda tahu. Sebagai contoh, Google.

2) Selepas Berpakaian sbg anda membuka laman web ini, permainan ini akan mula memuat turun serta-merta. Semasa flashes but persoalan sama ada anda ingin membuat dalam permainan ini. Jika anda memilih untuk tidak melakukannya, hanya klik pada X di sudut kanan atas. Dan jika sebaliknya, bersetuju, kemudian klik pautan kotak «Sing di sini». Selepas ini anda akan dibentangkan borang pendaftaran.

3) Dalam baris pertama menulis E-mel (alamat e-mel anda).

4) Kemudian pilih sel seterusnya dalam Kata Laluan (kata laluan). Dia mesti sentiasa menjadi unik dan mengandungi huruf dan nombor.

5) Kemudian tulis Usename (nama pengguna anda).

6) Semak maklumat, iaitu di bawah, dan kemudian menandakan kedudukan yang anda berminat atau anda memberikan mereka kebenaran anda. Anda perlu klik pada kuasa dua, yang bertentangan item-item yang anda suka.

7) Dan akhirnya, klik «Daftar».

Anda sekarang adalah sepenuhnya pengguna permainan neraka dan semua pencapaian anda dalam permainan akan disimpan.

Main Permainan Underworld menyimpan semua kemenangan mereka hanya boleh pengguna yang telah didaftarkan. Sejak permainan ini adalah pelayar-Underworld, perhatian terbesar harus diberikan kepada membuat dan menyambung ke Internet kelajuan tinggi. Tetapan sistem komputer anda hendaklah tidak kurang daripada keperluan purata. Ini adalah perlu untuk memastikan bahawa permainan itu berfungsi dengan baik.

Sebelum anda mula bermain Underworld Anda perlu memilih jantina untuk watak anda, dan apa yang umur dia akan merawat

1) sila tekan - makhluk berani dan berkuasa yang mendapati sukar untuk menentang.

2) Werewolves - mereka yang indah dan mulia. Kekuatan mereka adalah sangat tinggi.

3) Inquisition - kumpulan ini memutuskan nasib banyak.

Dalam berasaskan pelayar dalam talian permainan neraka dalam talian anda perlu melakukan pelbagai pencarian. Juga, anda akan diberi pelbagai peralatan untuk menjalankan misi mereka.

Anda juga mempunyai koleksi sendiri yang anda mengumpul sepanjang permainan. Di kedai permainan anda boleh membuat pembelian anda.

Daftar masuk neraka percuma, jangan lepaskan peluang ini.

Cuba untuk bermain dalam neraka, mungkin dunia akan dapat mengalih perhatian anda daripada kehidupan seharian. Cari maklumat lebih lanjut mengenai dunia permainan dalam talian dengan Underworld permainan.

 

Bermain juga