Nama alternatif: Unit UNIT

Permainan dalam talian U. T. - Adakah permainan MMORPG percuma yang menarik yang dicipta dalam gaya dunia pasca-nuklear. T. talian menawarkan anda untuk menyelam ke dalam dunia yang terselamat selepas perang nuklear, dan untuk memilih pihak mana untuk bermain - sama ada untuk menjadi pemain pertahanan penduduk awam atau penjahat, bagaimana untuk mendapatkan dan membelanjakan diperolehi. Dalam usaha untuk membuat permainan lebih menarik, pemaju digunakan FLASH-enjin yang unik, yang menjadikan proses pertaruhan yang dibayar kepada kualiti permainan pelanggan. Tetamu menikmati kad yang besar dan direka dengan baik dengan objek yang unik. Dalam peta tiada lipit dan peralihan antara lokasi.

Sertai dalam U. permainan T. muat turun klien khas menganggap yang mengoptimumkan penggunaan trafik Internet. Lagi U. T. Pendaftaran dalam talian adalah khas untuk semua permainan - nama samaran pengenalan dan kata laluan, dan e-mel.

U. T. permainan dalam talian dengan cara yang positif berbeza daripada permainan yang sama lucu dan kehadiran perbendaharaan kata tertentu. Talian Quest melibatkan pembangunan tak linear plot dengan banyak pengakhiran yang berbeza. Pemain mempunyai pilihan yang besar senjata (senjata ringan, senjata huru-hara, senjata tenaga, senjata berat, bom tangan dan lombong - lebih daripada 150 judul) dan perisai (topi keledar, perisai, seluar dan kasut, yang digabungkan dalam pelbagai kit dan yuran tahap pemain.) Main U. permainan T. dalam talian adalah sangat menarik dan lagi, kerana walaupun berjalan kaki yang mudah di dalam hutan berhampiran dan mur membawa anda ke pertemuan dengan salah satu makhluk yang Bestiary (29 makhluk yang berbeza).

Perlu diingat bahawa konflik bahan api sistem PvP antara pemain dan puak-puak, jadi duduk di sudut tidak akan berfungsi.

Dalam U. T. Main memberikan anda peluang untuk berkenalan dengan ciri yang menarik permainan - dalam permainan rangkaian komputer, mengingatkan Internet, di mana menggali dan menyelesaikan teka-teki terminal tentera boleh menghabiskan banyak masa.

Main U. T. - Adakah untuk menjadi sama ada looter atau penceroboh, dan juga berkenalan dengan watak-watak permainan yang maju bandar NPC, seperti, Ahli Farmasi, Saudagar, Gravedigger dan lain-lain. Anda akan gembira untuk perusuh agresif - anjing dan mutan, tetapi kehadiran ubat-ubatan boleh membantu menyembuhkan luka mesyuarat "panas". Watak anda adalah asas (6 parameter) dan derivatif. Jadi, anda akan mempunyai pertempuran (tiga kelas tempur - kritoviki, uvorotchiki dan tangki) dan kemahiran aman, penciptaan watak perlu memilih kemahiran utama yang akan membangunkan paling pesat. Bagi jumlah yang anda akan mendapat bonus prestasi. Selain kecederaan, watak anda akan menghadapi kesan-kesan alkohol, dadah, dadah, dan keracunan radiasi.

Pemain boleh membentuk puak-puak, yang mempunyai beberapa bonus.

Permainan U. T. Talian adalah berdasarkan kepada sejarah bandar Nizhneatomska saintifik dan penduduk, yang terselamat daripada perang nuklear di pertengahan abad ke-21. Orang cuba untuk mewujudkan atas dasar negeri baru bandar, dan dalam hal ini mereka dibantu oleh wakil-wakil bekas agensi-agensi penguatkuasaan undang-undang. Walau bagaimanapun, di sekitar bandar anarki, banyak kumpulan-kumpulan looters menganjurkan serbuan ke atas orang awam. Berkembang maju penagihan dadah, alkohol dan pelacuran.

Daftar U. T. sebelum anda membuka dunia di bekas USSR, yang hanya bergantung kepada anda, yang anda menjadi dan apa yang dicapai. Bermain permainan dalam talian U. T. peluang ini untuk ketawa, menggunakan permainan perbendaharaan kata khas atau melengkapi sejumlah binatang yang dipanggil "Chingachgook" dan berjuang, perdagangan, dan untuk terus hidup di dunia ini keras, tetapi menarik.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag