Universal Monsters talian

Nama alternatif: Universal Monsters talian

Universal Monsters Online - permainan yang berasaskan pelayar dalam dinamik yang direka dalam gaya MOBA, di mana memandu raksasa menakutkan daripada filem pemain kegemaran menggunakan kemahiran strategik mereka. Bercakap sebagai salah satu watak yang teruk, anda mempunyai peluang untuk merealisasikan sepenuhnya cita-cita mereka. Anda seolah-olah diterapkan menjadi raksasa, yang paling kagum dengan citarasa anda, dan mengawal tindakan. Bersama-sama dengan pasukan anda mempunyai semua peluang untuk meningkat kepada kemasyhuran, mengalami keseronokan kemenangan mempesonakan atas pemain lain, memusnahkan jumlah yang tidak terhad bergegas melalui jalan-jalan di zombi, murah hati menyimpan keindahan dalam kesusahan, hanya untuk berakhir dengan senyuman yang agung, mengambil mereka daripada kata-kata panas kesyukuran. Anda kini boleh mengambil bahagian dalam ujian beta tertutup, dan tidak lama lagi Universal Monsters Online Permainan ini akan mendapat keluaran rasmi. Produk bersama semua syarikat terkenal Bigpoint dan Universal Gambar mempunyai grafik yang cantik 3D, mekanik sangat baik pergerakan, bunyi yang berkualiti, kesan khas yang menarik dan, sudah tentu, adanya sebagai model percuma - kepada - memainkan .

Sertai dalam permainan Universal Monsters Online akan menerima jemputan kepada dunia pergaduhan yang menarik dalam masa nyata. Sejak permainan ini direka untuk menarik sebilangan besar pengguna, keperluan sistem tidak akan untuk anda halangan mengejutkan untuk kelahiran semula dalam "seram". Pelayar utama moden dan sambungan internet dan anda boleh Universal Monsters Online bermain dengan konfigurasi komputer walaupun minimum. Delight dan memudahkan proses membuat akaun. Universal Monsters Online cek - adalah untuk mengisi bidang seperti nama pengguna, kata laluan, alamat e-mel, tarikh lahir. Langganan ke membuat berita dan mengesahkan pematuhan dengan peraturan, anda menghapuskan dengannya. Hanya perlu menunggu surat yang sama, dengan sukacitanya menjemput anda ke tempat tinggal yang hebat.

Main permainan Universal Monsters Online Anda boleh watak-watak seperti: Wolfman, Dracula, Frankenstein, Man- Werewolf, makhluk dari Lagoon Hitam dan lain-lain lagi. Jenis watak biasa? Sudah tentu! Lagipun, sebelum mereka pemimpin-pemimpin di hadapan kita dalam cerita-cerita filem-filem seram terbaik. Hanya selepas itu anda hanya boleh menonton sebagai peristiwa terungkap, dan kini mempunyai hak untuk membuat perubahan mereka sendiri, kuat mempengaruhi pembangunan plot. Lawati spesimen kulit dan menunjukkan kepada orang lain bahawa keupayaan - baik, tidak ini pekerjaan yang paling menarik, anda boleh berseronok pada masa lapang anda?

Anda akan meresap perjuangan untuk terus hidup, pertempuran dengan pelbagai roh-roh jahat, persaingan berdarah dengan pemain lain. Ia akan menjadi lebih baik jika digabungkan dengan rakan-rakannya. Cuba untuk mencari jalan untuk membuat rakan-rakan dan penduduk menakutkan untuk menyertai usaha mereka. Jika tidak, anda akan menjadi sasaran ideal bagi kebinasaan dan tidak akan bertahan lama. Rasa sokongan, tidak menakutkan pergi ke arena dan cuba untuk menguasai pangkalan musuh. Dalam peperangan, cuba untuk memusnahkan sebanyak yang pesaing mungkin. Lagipun, jika pendirian asas mereka, hasilnya akan dibekalkan untuk melawan Jumlah mangsa dari kedua-dua belah pihak. Fight "Pasukan perintah" adalah seperti berikut: 5 pemain dari kedua-dua pasukan menentang satu sama lain, yang mati digantikan dengan pemain baru, dan apabila habis tempoh masa yang ditetapkan semua menenangkan ke bawah. Jika anda telah aktif dan mampu untuk memusnahkan lebih daripada pejuang musuh berjaya melakukannya - anda adalah pemenang! Permainan online Universal Monsters berpegang teguh kepada prinsip "pemenang-semua." Iaitu, anda akan dapat bukan sahaja untuk kembali ke pasukan kecantikan kubu, tetapi juga untuk menjalankan serbuan ke dalam kawasan musuh. Selain pengalaman terakru, kerana mengepam wira pergi terus dalam pertempuran. Nice dan apa yang perlu diberi ganjaran dengan perak. Malah, tanpa mata wang permainan tidak boleh buat. Oleh itu, pergilah untuk itu! Semuanya di tangan anda!

Semakin lama anda bermain Universal Monsters Online , lebih tinggi tahap anda. Pembangunan watak menjanjikan untuk membuka peluang-peluang baru, dan keupayaan untuk secara beransur-ansur meningkatkan itu. Rupa-rupanya ketagihan permainan lebih dan anda tidak mahu berpisah daripadanya. Penglihatan mengerikan akan menghasilkan untuk anda satu pengalaman yang tidak dapat dilupakan! Kami berharap anda akan menjadi peminat gemar permainan yang indah, dan maklum balas anda akan menjadi apa-apa tetapi positif!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag