Nama alternatif: Bongkar

permainan Bongkar cantik menakjubkan.

Tidak banyak mainan yang popular dengan penonton kategori umur yang berbeza, tetapi kerana permainan Bongkar kelihatan unik.

pengarah studio Coldwood Interaktif Martin –   Sahlin, sekali berehat bersama keluarga di luar bandar, dan fesyen anak patung yang luar biasa, menggulung benang pada model wayar. Oleh itu dilahirkan watak utama dalam permainan, yang akan bersiar-siar melalui dunia yang berwarna-warni.

Bongkar anda boleh memuat turun selepas dibebaskan rasminya 9. 02. 2016 Bahawa tidak lama lagi. Ia akan menjadi satu platformer permainan / teka-teki dengan mod pengguna tunggal selama tiga platform:

  • Microsoft Windows
  • One Xbox
  • PlayStation 4

 

 

Pryg - lari kencang, saya tidak kaus kaki!

Watak utama - anak kucing Jarni, tetapi ia tidak adalah kucing yang mudah dan dikait, dan dia adalah seperti resah dan tertanya-tanya, binatang peliharaan biasa. Dia keluar dari bakul untuk menjahit baik wanita tua, yang bola benang pelbagai warna, memilih untuk dirinya sendiri merah - simbol kasih sayang dan kebaikan.

Dalam cerita yang ditetapkan erti kata falsafah. Seorang wanita warga emas menjalani kehidupan yang panjang dengan kerugian mereka. Jarni mesti lulus seterusnya dan mengembalikan kenangan keluarga hilang, menghubungkan mereka dengan benang merah. Pada laluan yang diberikan satu kekusutan, dan membelanjakannya perlu rasional. Jika ia berakhir sebelum ini, ia akan menjadi mustahil untuk pergi lebih jauh.

– thread ini adalah kesinambungan daripada anak kucing, dan dia menggunakannya untuk berpindah ke wilayah baru, dan untuk berinteraksi dengan objek dan objek yang terdapat di dalam cara dalam kepelbagaian.

watak sendiri tidak berkata apa-apa perkataan, hanya bergerak dan mencari penyelesaian bagaimana untuk mengatasi halangan-halangan. Utama alat – benang benang, dan hanya dengan bantuan yang ia menyelesaikan teka-teki. Dia terlalu muda untuk hanya melompat berehat sedikit, tetapi kerana ia adalah perlu untuk memikirkan bagaimana untuk menggabungkan kedua-dua bank. Beliau mendapati sungai, kegagalan, kawasan yang diliputi salji. Jika terdapat pokok-pokok di sekeliling, ia mengikat kepada mereka benang dan terbang angkasa.

Interaksi dengan alam sekitar, keupayaan untuk menggunakannya untuk tujuan - tugas utama Jarni. Sungai ini sentiasa penuh dengan ikan, dan ikan akan sesuai untuk membawa anak kucing, dapatkan sehelai kertas dan bukan bot. Untuk turun ke dalam gua, dia berpaling benang ke dalam tali, tetapi jika terlalu banyak untuk mengatasi jarak, anda boleh membina sebuah layang-layang yang akan menangkap angin, bergerak melalui udara. Sebagai alternatif kepada ular - gagak yang besar, dan jika dia memutuskan untuk pergi dan pada waktu malam, untuk benang benang mengikat bekas lampu untuk menerangi jalan raya.

Jarni terus melakukan perjalanan, dan logik memberitahu dia bagaimana untuk membuat lebih baik menggunakan alam sekitar. Sudah tentu, bahaya juga menimpa anak kucing – kereta besar, paya, gua ais, haiwan pemangsa, tetapi jika anda berfikir tentang keadaan anda boleh membungkus diri dalam bantuan. Dia berpaling log ke giring dan pokok cawangan berkhidmat dia melonjakkan. Oleh itu, ia menjimatkan benang, yang secara beransur-ansur, malah menjual. Angkat keping thread selepas menggunakan mereka untuk menyelesaikan teka-teki yang akan datang untuk menyelamatkan mereka.

Permainan ini menawarkan landskap yang realistik yang menakjubkan, dan tidak lama lagi ia akan menjadi mungkin untuk memuat turun Bongkar, untuk menikmati pemandangan yang diilhamkan pemaju. Membongkar pada PC anda pada masa ini tidak menyediakan kehadiran bahasa Rusia, tetapi kerana cerita ini adalah jelas tanpa kata-kata, ia tidak mengapa.

 

Keperluan Sistem.

  • OS: 64 bit / Windows 8. 1/10
  • memori: 4 GB RAM
  • kad video dengan perkakasan DX11 atau set komponen DX11
  • Protsessor: Intel Core 2 Duo pemproses 2, 4 GHz atau AMD Athlon Phenom X2 2,8 GGts
  • Noutbuk (PC): GeForce GTX 745M, AMD Radeon HD 8650G, Intel 4400
  • Statsionarny komputer: Radeon HD 5750 atau GeForce 450GT dan 512 Mb
 

Bermain juga