Wira Tak Didendang

Nama alternatif: Wira Tak Didendang

Wira Tak Didendang talian - percuma pelbagai-permainan peranan bermain dalam gaya fantasi dengan grafik yang unik.

Wira Tak Didendang Permainan dalam talian membuat keperluan sistem minimum berikut bagi pemain komputer

1. Menyambung ke Internet.

2. JavaScript mampu Flash teknologi penyemak imbas.

3. Kehadiran versi semasa Flash Player.

4. Paparan resolusi 1024 oleh 768 piksel atau lebih tinggi.

Pemaju Permainan tidak mencadangkan bermain permainan ini dalam Internet Explorer, Opera.

Daftar Didendang Heroes dalam permainan adalah sangat cepat - anda hanya perlu memasukkan alamat e-mel anda dan dan menerima perjanjian pengguna. Panduan yang lebih lanjut pada Wira Tak Didendang pendaftaran Online akan dihantar ke alamat peti mel elektronik. Daftar Didendang Heroes adalah tidak perlu jika anda mempunyai laman anda sendiri dalam rangkaian sosial seperti Vkontakte dan Facebook - anda boleh log masuk ke dalam permainan dengan menggunakan akaun anda.

Wira Tak Didendang permainan dalam talian mempunyai grafik yang unik, mengingatkan komik. Walau bagaimanapun, ini tidak tidak termasuk hakikat bahawa dunia artanga bermutu tinggi direka dan mempunyai pelbagai lokasi - dari bandar Free-Port, ke gua dan penjara.

Apabila anda mula bermain permainan dalam talian Wira Tak Didendang, watak anda boleh tergolong dalam satu daripada empat kelas:

• Warrior

• ulama

• Ranger

• ahli silap mata

Walau bagaimanapun, hanya bergantung kepada anda, apa kemahiran yang anda akan membangunkan watak anda. Wira Tak Didendang permainan dalam talian mempunyai ciri khas - satu set kad, yang anda akan menikmati. Ia bergantung kepada mereka gear anda, senjata, watak kelas. Jika anda tidak suka sesuatu, anda sentiasa boleh membeli atau memenangi pertempuran kad baru dan mula bertindak agak berbeza.

Sistem pertempuran adalah permainan berasaskan giliran. Anda boleh melawan kedua-dua di atas pentas dan melaksanakan pelbagai tugas. Selain itu, raksasa yang paling berbahaya dan licik boleh menyelaras tindakan mereka dan boleh menyerang anda kumpulan keseluruhan. Medan perang adalah berbeza dan mempunyai ciri-ciri yang berbeza, sebagai contoh, halangan, dari segi kuasa, yang memberikan watak kepada titik tenaga input - output. Anda boleh berjalan, terbang, melompat, serangan dan menggunakan kemahiran mereka.

Apabila anda bermain permainan dalam talian Wira Tak Didendang, maka anda akan menunggu untuk pelbagai tugas yang anda akan memberikan

• Circle Kuasa

• Steel Legion

Kedua-dua organisasi Mages dan pahlawan tidak sedar masing-masing. Anda tidak serta-merta memberi tugas itu kepada trofi yang akan ada beberapa perkara yang unik. Pertama anda perlu untuk mendapatkan reputasi tertentu. Jika anda melakukan kerja untuk bulatan kuasa, bahawa reputasi anda akan menurun Legion Steel dan sebaliknya.

Watak anda akan mempunyai cermin mata khas kemuliaan, yang akan bergantung kepada nisbah orang di dunia. Dengan watak tajuk, anda juga boleh mendapatkan lebih banyak dan julukan, seperti Pameran Besar, Zhetvoprinosyaschy atau Bezisvesny, Humble. Dari watak tajuk bergantung dan peluang - untuk menyertai puak, mengambil bahagian dalam pertempuran di arena.

Apabila anda dalam Wira Tak Didendang dimainkan, kemudian berjalan ke dalam sistem ekonomi. Pertama, semua sumber-sumber dalam permainan adalah lengkap, dan pemain perlu menyambung semula mereka. Kedua, pasaran anda akan menghadapi pilihan pelbagai harga, lambakan, dan defisit yang lain. Ketiga, anda boleh membuat senjata yang unik dan menjual mereka.

Anda boleh membuat laluan perdagangan antara bandar-bandar di dunia, perdagangan dengan puak-puak yang menggunakan perkembangan ekonomi dan serangan bandar-bandar lain.

Main Wira Tak Didendang menarik kerana ia hanya bergantung kepada tindakan dan sikap anda kepada watak-watak anda yang lain, anda boleh membangun, tetapi tidak terhad kepada hanya salah satu cabang pembangunan, dan juga hanya menikmati permainan.

Sistem pembangunan watak dalam permainan - bezurovnevaya, juga dalam permainan tidak ada konflik kaum dan parti-parti, dan hanya bergantung kepada anda, dengan siapa anda melawan.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag