Pesaing Bandar

Nama alternatif: Pesaing Bandar

Pesaing Bandar dalam talian - adalah permainan pelayar dalam talian percuma, yang membawa bersama-sama pemain dari seluruh dunia. Permainan dalam talian pesaing Bandar tergolong dalam kategori permainan kad, dan ia dibuat dalam gaya komik, di mana semua peristiwa yang berlaku dalam permainan bandar besar Clint City, yang dikekalkan secara berterusan puak musuh pertempuran antara puak untuk mengawal seluruh bandar. Main permainan pesaing Urban talian boleh dalam mana-mana pelayar (Internet Explorer 6 tidak disyorkan! ) Dan memasang pelanggan permainan - tidak perlu! Mendaftar dan memulakan permainan ...

Daftar pesaing Bandar: Jika anda mempunyai akaun di Facebook, anda boleh log masuk ke dalam permainan dengan menggunakan akaun ini bukannya mendaftar dalam laman tersebut. Jika anda tidak mempunyai ia, kemudian tekan butang "Daftar dan bermain" dalam tetingkap yang dibuka, anda boleh memilih gaya dek pertempuran pertama anda: kekerasan (jangan biarkan lawan ada peluang), Kematian perlahan (cetak lawan dirinya dengan begnya helah ) Penyeliaan (menjaga keadaan di bawah kawalan dan bertindak pada pertahanan). Seterusnya, pilih negara, masukkan dalam bidang ini dari e-mel, nama pengguna, kata laluan, dan kod yang ditetapkan. Jika anda ingin menerima berita dari pesaing Bandar, letakkan semak "Ya" atau "Tidak". Kemudian menerima perjanjian itu dengan Peraturan permainan dan tekan butang "Daftar dan bermain." Pada ini, Sertai permainan pesaing Urban selesai, anda sudah bersedia untuk bermain!

Dalam permainan ini terang dan berwarna-warni, anda akan bertemu dengan orang-orang muda dan tidak formal dilemahkan dengan pelbagai mutan agresif, dengan polis berani dan mobsters ganas, serta banyak watak-watak yang berwarna-warni sama lain ...

Pada awal permainan, anda mendapatkan pekerjaan pertama anda - Misi, jenis dan tahap kesukaran. Untuk menjalankan misi anda diberikan mata dan hadiah ...

Bermula permainan, anda diberi lapan kad dengan watak-watak tertentu yang tergolong dalam suku yang berlainan. Pada masa yang sama mengambil bahagian dalam pertempuran kad hanya boleh empat kad. Setiap kad mempunyai ciri-ciri sendiri khas: Kekuatan dan Kerosakan (utama), Kebolehan dan Ganjaran (kecil).

Pada awal peperangan, setiap pemain memilih satu demi satu dari beliau dek satu kad dan menuduhnya ke dalam pertempuran. Perlu diingat bahawa pemain yang akan memilih kad anda untuk melawan kedua, mempunyai kelebihan bahawa ia sudah akan melihat peta lawan dan dapat membuang ke dalam pertempuran kad kuat. Untuk berjaya dalam memerangi pesaing Bandar permainan dalam talian, setiap peserta mesti betul memilih pasukan, yang mempunyai bentuk dek kad-aksara. Pesaing bandar permainan dalam talian menyediakan peluang untuk membeli apa yang dikenali sebagai koleksi kad-aksara (bilangan mereka kira-kira 50). Dengan bantuan kad ini, ia akan lebih mudah untuk memenangi pergaduhan, tetapi untuk mendapatkan watak-watak ini tidak akan mudah, jadi anda perlu untuk tali ke atas. Dalam pesaing Bandar melibatkan lebih daripada 600 watak yang berbeza, yang mempunyai watak sendiri dan kemahiran yang anda boleh membangunkan dan memperoleh yang baru mereka.

Semua watak-watak permainan bersatu dalam puak-puak, yang pada ketika ini dalam permainan - 22 (sejarah terperinci puak-puak ini boleh didapati dalam buku-buku komik, yang boleh didapati di laman web ini).

Main permainan dalam talian pesaing Bandar boleh dalam mod permainan berbilang. Sebagai contoh, seperti: pertandingan harian, Elo, Survivor, Deathmatch. ...

Pada peringkat awal, anda akan berjuang dengan pemain peringkat anda (iaitu, tidak kompleks). Kemudian, sebagai permainan berlangsung, anda akan beransur-ansur bergerak ke tahap yang lebih sukar (di mana anda perlu berhati-hati memilih taktik untuk melawan). Tahap melampau akan disediakan setelah mencapai bar tinggi dalam permainan (sudah ada peraturan yang lebih ketat).

Untuk menjalankan pertempuran di pesaing Bandar, anda akan bermain wang (Clintz) dan pengalaman. Wang yang diperolehi boleh dibelanjakan untuk pembelian watak-watak baru. Dalam VIP-kedai "Boutique", anda boleh membeli aksara elit-kad, tetapi untuk wang sebenar.

Dalam pesaing Bandar bermain, anda boleh memperhebatkan keupayaan melawan kad mereka melalui tablet khas - Pillz (tablet seperti meningkatkan keupayaan pertempuran kad watak 2 kali). Pada awal peperangan, anda akan mendapat 12 Pillz (yang anda boleh mengedarkan sesuka antara pejuang beliau 4) dan 12 nyawa. Objektif utama dalam perjuangan - mengambil sebagai banyak nyawa dari musuh. Yang tinggal akan ada lebih, adalah pemenang!

Main pesaing Bandar boleh menjadi sebahagian daripada kesatuan yang sedia ada atau membuat sendiri ...

Pada umumnya, permainan ini adalah sangat menyeronokkan, anda boleh menerangkan kepada panjang, ia adalah lebih baik untuk bermain sekurang-kurangnya sekali. Jadi, pesaing Bandar cek menunggu untuk anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag