Kemenangan dalam talian Perlumbaan

Nama alternatif: Kemenangan dalam talian Perlumbaan

Permainan Kemenangan Online gonki - model perlumbaan simulator percuma dengan realistik 3 D imej. Ini adalah permainan yang pelanggan yang direka dalam gaya klasik mengikut tradisi terbaik. Ini akan membawa anda ke dunia yang penuh dengan dinamik, di mana pencinta terdesak berkumpul kelajuan. Anda akan disediakan tyuting menarik, meningkatkan kereta anda sendiri, pelbagai kaedah kawalan. Kereta lumba Vintage dan trek yang begitu berbangga dengan permainan Kemenangan . Perlumbaan dalam talian anda tidak boleh tidak suka! Projek ini benar-benar menonjol di kalangan banyak yang serupa kerana ciri-ciri yang unik. Bersaing dengan pemain sebenar, anda boleh memenangi hadiah-hadiah dan menerima bonus. Set peristiwa disusun di arena pacuan kuda sepenuhnya memiliki perhatian anda dan tidak akan bosan untuk satu minit!

Sebelum meneruskan permainan, anda perlu Kemenangan . Pendaftaran perlumbaan dalam talian. Proses ini adalah demikian: nama samaran Pemasukan, alamat e-mel dan kata laluan. Selepas itu ia adalah mungkin untuk memuat turun pelanggan. Untuk mengelakkan sebarang masalah, komputer anda mesti memenuhi keperluan sistem yang berikut: Operasi smistema Windows XP SP3, Vista, Win7; pemproses Pentium P4 1,8 GHz, kad grafik - pemecut, DirectX, 256 MB RAM, sokongan untuk Shader Model 2, kehadiran kad bunyi , 1 GB RAM dan 500 MB cakera keras. Juga tidak boleh melakukan tanpa internet kelajuan tinggi.

Sebelum anda mula memandu di laluan permainan, mari kita beralih ke latar belakang. Oleh itu, perbadanan itu DriveNet menangkap semua jalan raya di dunia dan kini satu-satunya cara pengangkutan, dalam rancangan jahat beliau mestilah dikawal komputer hanya kapsul automatik. Tetapi peminat sukan perlumbaan berani tidak bersetuju dengan keadaan ini dan dengan berani menentang syarikat kurang ajar. Mereka disertai oleh ramai pemilik kenderaan dan kini kaum diadakan kerana ia adalah secara rahsia, di pelbagai lokasi rahsia. Kejohanan Selain dianjurkan di seluruh dunia, dan syarikat-syarikat tidak dapat menampung Jawatankuasa Race.

Started bermain Kemenangan . Perlumbaan dalam talian anda perlu membuat reka bentuk kereta anda, dan kemudian ia beransur-ansur dipam. Untuk memulakan, memilih salah satu blok, yang dipisahkan oleh mesin: depan, tengah atau belakang. Sebelum masalah anda tidak hanya mana-mana mengkagumkan kereta barangan yang dicadangkan itu, dan mendapatkan model yang akan memenuhi gaya memandu anda, dan sudah tentu, laluan adalah syarat-syarat. Secara kebetulan, salah satu daripada saat-saat yang paling menyeronokkan semasa penciptaan kereta itu dicat. Lagipun, anda boleh memilih kedua-dua warna dan corak. Walaupun bilangan komponen yang dimaksudkan untuk hiasan tidak terhad. Semasa yang terdiri daripada kaum pendek permainan anda akan menerima pengalaman dan peralatan pelbagai. Pengalaman terutamanya perlu menambah baik ciri-ciri teknikal mesin. Sudah tentu semua kereta mempunyai ciri-ciri seperti berat badan, cengkaman, aerodinamik, brek, cengkaman, kuasa. Setiap tahap baru memberikan akses kepada komponen tambahan, alat ganti dan juga mod permainan. Oleh itu Kemenangan . Permainan perlumbaan dalam talian menjadi lebih menarik! Sebagai degil, anda pasti akan mendapat salah satu tempat pertama dalam kedudukan.

Perlumbaan dalam talian berlaku di laluan yang berbeza. Pangkalan AS meninggalkan tentera yang perlu di lebuh raya padang pasir Fort Fast, yang dianggap tempat yang ideal untuk perlumbaan berkelajuan tinggi. Trek lain terletak di Antartika dalam struktur teknologi tertutup. Trek ketiga telah hilang antara runtuhan penempatan Pulau Rock. Ini adalah satu buah pangkalan luar ditinggalkan di luar pantai England. Tidak kira yang laluan yang anda pilih, peluang untuk menunjukkan seni memandu akan sentiasa! Jadi menunjukkan apa yang anda boleh buat!

Kemenangan . Perlumbaan dalam talian Online berjaya menarik minat sejumlah besar pengguna. Sertai kami dan anda untuk komuniti permainan gay, untuk menikmati kehidupan pemandu perlumbaan yang kaya! Boleh anda sentiasa dan bertuah semua!

 

Bermain juga