VirCities

Nama alternatif: VirCities

VirCities talian - free permainan berbilang berasaskan pelayar yang menyerupai kehidupan rakyat. Anda akan kelihatan dalam peranan watak tertentu penduduk bandar itu dan akan membangunkan dan menguasai profesion tertentu, untuk mengambil bahagian secara langsung dalam politik dan cuba untuk melakukan segala yang mungkin untuk kampung halaman berkembang. Anda akan mendapati diri anda dikelilingi oleh orang-orang yang berbeza, di mana terdapat adalah doktor, ahli perniagaan dan pekerja biasa dan ahli politik. VirCities Main tidak berinteraksi dengan mereka adalah mustahil. Semasa permainan akan situasi di mana satu cara atau lain perlu berurusan dengan penduduk lain metropolis. Sebagai contoh, kadang-kadang memerlukan seseorang untuk membantu, berkata, tanpa belas kasihan sakit kepala dan sangat memerlukan untuk berjumpa doktor - iaitu masalah dan anda tidak membuat keputusan semata-mata. Atau mempunyai sebarang soalan mengenai, jadi mengapa tidak meminta nasihat daripada pekerja? Ia adalah bernilai mengatakan bahawa permainan ini membayangkan VirCities gaya hidup sosial yang aktif dan akan bertapa yang tidak berfungsi. Selain permainan interaksi, pemain boleh berkomunikasi antara satu sama lain dengan menggunakan borak. Jadi, seperti yang anda lihat, kesepian di sini dan tidak berbau! Sertai kami mencari rakan dipercayai, mula dating membebankan dan hanya berseronok dengan permainan yang menarik!

Main percuma VirCities boleh jadi sesiapa. Di samping itu, projek ini benar-benar mampu dan tidak kejutan pengguna keperluan sistem yang tinggi. Permainan agak sesuai untuk konfigurasi purata komputer yang disambung kepada Internet, dan sudah tentu, kehadiran salah satu daripada pelayar moden. Menjadi pemastautin baru ini akan VirCities pendaftaran. Proses penciptaan akaun adalah seperti berikut: taip alias, mengikut alamat e-mel, kata laluan dan mengesahkan difikirkan pada baris berikut menentukan lantai, serta bandar yang diingini, avatar dipilih, diperkenalkan nama samaran dijemput pemain anda (jika ada) dan kod dari gambar ditulis semula. Akhir sekali, anda perlu mengesahkan bahawa anda menerima perjanjian pengguna dan kemudian klik "Daftar di bandar."

Semasa pendaftaran, anda memilih salah satu daripada lima bandar-bandar. Ditawarkan bandar-bandar seperti Moscow, London, New York, Beijing dan Tokyo. Yang terdapat dalam bandar yang dipilih, sebagai pemula anda perlu tinggal di sebuah bilik asrama, yang anda berikan. Dan pada permulaan beg itu boleh mendapatkan sedikit wang untuk terus hidup kali pertama. Anda perlu belajar dan memahami apa yang apa. Ia adalah disyorkan untuk memulakan dengan pencarian mudah yang direka khusus untuk pendatang baru. Secara kebetulan, tugas memberi dan ia juga memberitahu anda jika sesuatu yang tidak jelas.

Lebih kurang master, perkara kedua yang perlu anda lakukan - adalah untuk mencari pekerjaan. Perlu bagi kewujudan satu lagi sumber pendapatan selepas menghabiskan wang yang pertama, anda akan mendapati diri anda di jalan buntu. Satu watak yang sentiasa perlu membeli beberapa perkara, makanan. Profesion boleh memilih dengan keinginan anda. Kemudian anda perlu untuk membangunkan kemahiran anda dan berkembang dalam rasa profesional. Berapa jam sehari untuk bekerja akan menyelesaikan sendiri. Tetapi jangan lupa bahawa wira pasti akan memerlukan sekurang-kurangnya beberapa jam tidur, atau lain dalam perlumbaan untuk kekayaan, ia hanya jatuh ke bawah dari keletihan yang berkumpul dalam langkah dengan gaji terakru. Lama kelamaan, anda akan menjimatkan wang yang cukup untuk membuka syarikat sendiri dan tidak lagi akan bekerja untuk orang lain. Ia tidak mengatakan bahawa ke arah ini pengguna diberi kebebasan untuk memilih. Ingin membuka kemudahan pengilangan, anda mahu - makmal untuk penyelidikan, mahu - kedai untuk sumber pemprosesan atau kemudahan pengeluaran bagi sumber yang sangat dan sebagainya § Untuk memulakan perniagaan, anda perlu lesen dan dapat membelinya dengan simpanan mereka sendiri.

Adalah jelas bahawa anda akan bermain VirCities, menumpukan perhatian mereka bukan sahaja pada mata bekerja. Jadi anda akan dapat, jika anda ingin melawat pangkalan khas dan mengambil bahagian dalam pertempuran. Ia membantu banyak untuk melarikan diri dari kebimbangan setiap hari. Sistem pertempuran melibatkan pergaduhan dengan bot dan pemain lain (dengan persetujuan mereka). Terdapat satu pertempuran dalam mod automatik. Kejayaan bergantung kepada parameter, yang dikurniakan dengan sama ada hero, serta senjata yang digunakan.

Satu cara yang menarik dalam dunia permainan adalah sistem politik. Di kepala bandar berdiri. Ia bertanggungjawab untuk pengurusan syarikat awam yang terletak di bandar, dan menawarkan undang-undang yang berbeza, yang kemudiannya dibincangkan pada mesyuarat orang yang serius seperti penasihat. Majlis hendaklah memutuskan dengan undi sama ada atau tidak terlepas undang-undang yang lain. Semua penduduk bandar boleh mengambil bahagian dalam kehidupan politik dan mempengaruhi nasib bandar secara berasingan. Lagipun, setiap bulan undi, yang menghasilkan beberapa langkah dan ahli majlis dipilih. Ia tidak mengatakan bahawa tidak ada sekatan dan boleh menjalankan mana-mana warganegara. Jadi, jika terdapat apa-apa keinginan, anda boleh bergerak dalam politik.

Permainan ini mempunyai unsur-unsur yang berbeza. Permainan ini adalah benar-benar tepu dan menarik! Dan lebih baik jika daripada harus membaca tentang ciri-ciri projek ini, anda adalah pengalaman anda sendiri akan menghargai meritnya. Percayalah, anda akan gembira - tidak betul-betul menghadapi kekecewaan! Mood yang baik dan nasib yang baik dalam semua usaha anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag