Virtonomics

Nama alternatif: Virtonomica

Virtonomics Online - unik format percuma pelayar berbilang permainan dalam talian, yang mana pelaksanaannya tidak mempunyai analog di Internet. Oleh dan besar, Virtonomics permainan dalam talian - simulator ekonomi berskala besar. Dalam permainan dalam talian ini berkomunikasi dan berinteraksi antara satu sama lain berjuta-juta ahli-ahli dari seluruh dunia.

Sertai dalam permainan Virtonomics tidak mengambil masa yang lama dan adalah satu-satunya keperluan perlu untuk mula bermain permainan Virtonomics talian. Untuk mendaftar, anda perlu membuat keputusan mengenai sebuah negara maya di mana anda bermain dan masukkan alamat e-mel anda. Sebenarnya, selepas anda datang dengan pemberitahuan e-mel yang pendaftaran Virtonomics selesai, anda boleh dengan selamat memulakan permainan. Dengan memilih negara yang perlu dirawat dengan berhati-hati, kerana ia akan menjadi rumah maya anda kepada dunia permainan.

Virtonomics permainan dalam talian, ia tidak Anggun ke lokasi geografi atau umur dan faktor-faktor sosial igrakov dan bermain ia boleh jadi sesiapa yang suka bukan sahaja menarik, tetapi ia membuat Bashers langkah permainan, harapan.

Secara keseluruhannya, pelanggan permainan - adalah tapak di sekitar yang melibatkan seluruh permainan. Semuanya asli tinggal dan Virtonomics dunia maya. Permainan ini menyerupai kualitatif tertentu proses ekonomi dan operasi yang berlaku dalam kehidupan setiap hari dalam kebanyakan syarikat besar, dan kadang-kadang walaupun dalam sistem pentadbiran kerajaan. Permainan adalah bersyarat dibahagikan kepada beberapa sektor aktiviti perdagangan, industri, perbankan, sains dan pasaran saham. Selain industri-industri ini, permainan ini boleh didapati beberapa yang lain, di mana anda akan mendapati diri anda mula bermain Virtonomics.

Virtonomics permainan dalam talian adalah dibina supaya arahan anda adalah kemudahan tertentu: kedai-kedai, dana ekuiti, syarikat atau firma, entah bagaimana mengambil bahagian dalam proses perniagaan. Mengikut budi bicara anda, anda boleh menyewa pekerja di syarikat anda, menentukan gaji mereka dan memastikan bahawa, setakat yang produktif dan cekap mereka beroperasi, mengurus bekalan bahan-bahan mentah yang diperlukan untuk perniagaan anda adalah sentiasa untuk menghasilkan keuntungan. Pada pelupusan anda juga adalah keupayaan untuk mengawal dasar kewangan luar. Anda sendiri boleh menentukan harga produk yang dikeluarkan. Virtonomics bermain yang hampir tidak pernah tayar telah membuktikan dirinya sebagai simulator ekonomi yang sangat baik dan asas teori dan praktikal yang baik untuk mereka yang sentiasa bermimpi untuk menjalankan perniagaan anda sendiri, tetapi juga menghargai wang untuk membahayakan mereka bermula untuk belajar pengurusan perniagaan. Jelas kelihatan gembira dengan kemungkinan menjual perusahaan kepada peserta lain.

Ia hanya berlaku bahawa dalam dunia perniagaan dari pertandingan tidak pergi mana-mana. Konfrontasi dalam bidang ini berlaku kaedah kawalan pasaran komoditi, barang yang dijual dan sekuriti. Sudah tentu, pemaju tidak terkecuali sampingan dan pelbagai urus niaga, perjanjian dan pakatan adalah alat yang hebat untuk membangunkan sobstvennogoo perniagaan anda. Apa yang benar-benar apa-apa untuk berkata, penekanan kepada komponen sosial permainan itu tidak dibuat sia-sia, dan ia berhasil.

Playtime dalam Virtonomics dikira semula setiap malam dan satu masa hari biasa untuk terbang permainan minggu keseluruhan. Oleh yang demikian, setiap minggu dalam pasaran menukar mereka atau penunjuk kewangan lain, harga melompat, harga saham sentiasa naik atau jatuh ke bawah secara mendadak, gudang dipenuhi dengan sumber-sumber baru dan perniagaan anda membawa anda berhak pendapatan. Dua perkataan, bisul hidup. Setiap kali selepas perubahan ini anda boleh mempengaruhi parameter tertentu perniagaan anda, yang kemudiannya memberi kesan kepada prestasi yang dikira pada akhir permainan seterusnya dalam seminggu.

Pada dasarnya, tidak brainer bahawa wang - mata wang utama dan sumber utama dalam permainan. Mereka boleh habiskan pada pembangunan perniagaan sedia ada, pembinaan baru, bekalan pengeluaran dan banyak lagi.

Ringkasnya, saya mesti mengatakan bahawa bermain Virtonomics permainan dalam talian bernilai semua orang yang melihat satu perhambaan pejabat alternatif dan impian jiwa kesnya sendiri. Daftar dan memupuk sebuah syarikat yang terkenal di dunia yang sebenar! Dunia menggayatkan perniagaan dan wang yang banyak sedang menunggu untuk anda!

 

Bermain juga