Tuhan Galaxy

Nama alternatif: Tuhan Galaxy

Tuhan yang Galaxy talian - berbilang strategi permainan online secara percuma. Tetapi tantangannya semua strategi yang tidak mudah, tetapi tidak banyak - strategik. Bermula untuk bermain permainan ini Tuhan yang Galaxy talian anda secara automatik menugaskan pemilik seluruh planet ini, yang akan menjadi tempat untuk empayar besar anda, memupuk dan dibangunkan oleh anda di jalan yang dominasi dunia. Sertai dalam permainan Tuhan Galaxy adalah sangat mudah. Apa yang diperlukan daripada anda untuk segera mula bermain permainan dalam talian Tuhan Galaxy - masukkan nama akaun, alamat dan kata laluan akaun e-mel anda. Sebenarnya, langkah-langkah yang mudah sedikit dan pendaftaran The Lord of Galaxy itu selesai. Segera menangkap mata santai kerja perkhidmatan e-mel yang sedikit, tetapi kerana surat yang mengesahkan pengaktifan akaun mencapai serta-merta. Tetapi tidak kehilangan harapan, anda pasti akan menunggu mereka.

Permainan dalam talian The Lord of Galaxy ini dilaksanakan supaya setiap pemain yang berjalan planet sendiri, membuat setiap usaha yang mungkin untuk memastikan bahawa ia adalah tanah air telah menjadi yang paling berpengaruh dan boleh berada dalam galaksi dan seterusnya.

Pada mulanya anda ada dalam stok ialah lima unit pada kristal dan logam. Semua ini - sumber yang diperlukan untuk membina lombong yang berbeza. Tahap struktur perlombongan anda, anda perlu membangunkan dan terus memantau kualiti kerja mereka, kerana sebagai dengan peningkatan keadaan mereka dalam gudang anda berkembang dengan ketara dihasilkan beberapa mengejutkan sumber. Pengeluaran kawalan, pemaju perlu mengucapkan terima kasih terletak di bahu pembantu automatik anda, supaya walaupun anda berada di luar talian, lombong anda terus bekerja dan membuat bahan-bahan mentah yang diperlukan dalam bank babi anda.

Tetapi jangan berehat, kerana berada di sebelah kamu sedang membangunkan jumlah yang besar perspektif dan empayar yang besar, dan jiran-jiran anda dari semasa ke semasa anda tidak berhenti kejutan yang tidak menyenangkan pripodnosit dalam bentuk serbuan pemangsa, peperangan, dan perkara-perkara yang tidak menyenangkan yang lain. Tuhan Galaxy permainan dalam talian di mana anda perlu menyimpan di Kapak yang siap sedia.

Kuasa Solar - adalah salah satu bangunan asas utama daripada ia bergantung kepada bagaimana tenaga anda akan disediakan hulu lombong. Sebenarnya, kawalan tenaga yang dihantar melalui petunjuk khas yang bertukar merah jika perlu untuk membina beberapa lagi tumbuh-tumbuhan. Jika yang diminta melebihi elektrik yang dijana, maka anda pasti akan melihatnya pada indeks. Kawalan tenaga - satu bahagian penting dalam permainan, kerana ia memberi kesan kepada berapa cepat dan tepat anda boleh membangunkan.

Perlindungan empayar dari menangkap pasukan musuh dijalankan melalui satu set unit armada yang mana ia adalah mungkin untuk membina limbungan kapal. Menaip angkasa kollichestvo dikehendaki anda bukan sahaja dapat menangkis musuh, tetapi juga untuk melawat dengan tujuan untuk keuntungan dengan sumber-sumbernya dan membuat sabbotazh kecil.

Makmal, yang boleh didapati dalam permainan, dalam pembinaan memberikan kita komponen saintifik perkembangan empayar anda, selepas pembinaan di pelupusan anda akan disiasat puluhan teknologi yang tidak pernah akan membantu anda kedua-dua dalam masa aman dan dalam masa perang.

Pengiraan permainan berlaku melalui perkara gelap - wang yang sama. Dengan bantuan, anda boleh membeli pejuang elit, peluang anda meneroka teknologi baru atau gerakan taktikal pembukaan. Bonus yang diterima oleh anda atau menaik taraf bergantung kepada kos menyewa sebuah unit elit - Pegawai dan pengkhususan. Hanya untuk perkara gelap boleh membeli pelbagai bonus puak atau hantar ke rakan-rakan. Tuhan yang Galaxy dengan cara untuk bermain dengan rakan-rakan akan menjadi lebih menarik daripada solo.

Di atas pemaju komponen puak pokorpeli serius mencukupi. Sebenarnya, seperti dalam banyak permainan lain, anda boleh menganjurkan persekutuan anda atau menjadi Mujurlah sedia ada. Kajian bukti yang sangat baik dari komponen sosial permainan adalah kemas kini berterusan terhadap seksyen forum permainan puak mana pemain dari semasa ke semasa mengisytiharkan perang ke atas satu sama lain dan dendam.

Main Tuhan Galaxy adalah disyorkan kepada semua yang menyeksakan permainan kesegian berbeza dalam genre fantasi. Jika anda ingin mencuba sendiri dalam peranan maharaja besar yang jatuh di kaki seluruh planet - permainan ini adalah untuk anda. Daftar dan membuktikan kepada semua orang bahawa hanya anda - Tuhan sebenar Galaxy.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag