Perang Tribal

Nama alternatif: Wars Tribal

Wars Tribal: suku-suku Perang talian - adalah permainan pelayar yang membawa anda ke Zaman Pertengahan. Main Wars Tribal mungkin walaupun pada komputer pejabat anda, kerana keperluan minimum yang diperlukan komputer untuk menjalankan permainan: sistem operasi Windows 98/ME/2000/XP/Vista / Tujuh Pemproses Intel Pentium III 800 MHz RAM 256 Mb dan 64 videlkarta MB.

Sertai dalam permainan Wars Tribal: suku-suku Perang tidak memerlukan apa-apa program tambahan melompat dan sangat mudah. Sertai Wars Tribal: suku-suku Perang meminta nama samaran - nama tertentu permainan, kata laluan dan alamat e-mel. Anda boleh mendaftar di mana-mana 18 dunia permainan, bagaimanapun, memeriksa ciri-ciri Wars Tribal: suku-suku Perang pendaftaran dalam talian mengesyorkan pemain yang berpengalaman untuk menyertai di dunia popular hanya jika anda mahu untuk memeriksa dengan teliti ciri-ciri permainan. Mengejar dengan jiran-jiran dalam pembangunan anda masih tidak berjaya, dan kampung kecil tidak akan menarik sudah di bawah pembinaan empayar. Kemudian anda boleh bermain di dunia baru di luar sana dan menjadi pemerintah yang berdaulat. Akaun dalam mana-mana salah satu dunia yang sah dalam semua dunia lain, tetapi dalam setiap dunia anda tidak boleh mempunyai lebih daripada satu akaun.

Permainan dalam talian Perang Tribal: perang ini bermula dengan suku-suku, ia memberikan anda sebuah kampung kecil, yang pertama mesti entah bagaimana indah dipanggil (nama boleh ditukar dalam dewan bandar) dan berkembang. Untuk melakukan ini, anda memerlukan sumber

- Dihasilkan di kilang papan kayu,

- Clay Pit memberikan tanah liat

- Mine - logam.

Semakin tinggi bangunan, lebih banyak sumber ia menghasilkan. Oleh itu, pada hari-hari awal anda perlu sumber saya. Kepada jiran-jiran tamak tidak boleh mengambil buah-buahan buruh anda, sumber yang tersembunyi dalam kapasiti cache yang bergantung kepada tahap. Juga di sekitar kampung anda boleh membina dinding ditembusi.

Setelah membenarkan permainan Wars Tribal: suku-suku Perang dalam talian, anda perlu segera mengeluarkan tentera. Dan kemudian anda boleh mula untuk merompak kampung-kampung kecil atau ditinggalkan, sekali gus meningkatkan bekalan sumber dan mempercepatkan pembangunannya. Jika anda boleh belum tidak merompak ataupun mempertahankan, dan jiran anda jelas bersedia untuk berperang, anda boleh cuba untuk menulis dia surat diplomatik. Apabila anda sedikit lebih kuat, anda boleh mula mencari sekutu seperti yang berfikiran, dengan siapa anda akan membangunkan puak anda untuk mempertahankan dan menyerang.

Wars Tribal: Wars Tribal permainan dalam talian membolehkan gambaran grafik indah kampungnya, dan pemilik akaun premium, selain daripada media biasa boleh menerima lebih banyak, sebagai contoh, masa di mana diisi gudang.

Apabila anda bermain permainan Wars Tribal: suku-suku Perang dalam talian, maka anda akan dapat memilih daripada 13 jenis unit, setiap unit mempunyai maksud yang tersendiri. Sebagai contoh, pengakap yang boleh meneroka apa yang berlaku pada jiran dan berapa banyak sumber-sumbernya, dan dengan bantuan golongan bangsawan dapat menawan kampung-kampung lain sepenuhnya, menghubungkan mereka kepada harta benda mereka. Semua anggota tentera yang lain juga mempunyai kemahiran khas mereka yang perlu dikaji dengan baik sebelum memulakan untuk berperang.

Main permainan dalam talian Perang Tribal: Perang Suku Kaum - adalah satu peluang untuk menjadi pemimpin kaumnya, atau hanya yang lebih tua yang mempunyai hak untuk menerima ahli baru ke dalam suku, dan juga menulis surat kepada pemain Sukunya dan menjalankan hubungan diplomatik dengan negara-negara jiran . Untuk bermain permainan dalam talian Perang Tribal: suku-suku Perang, kita tidak boleh lupa bahawa ini adalah satu permainan berpasukan, jadi mengambil suku rasa sangat penting. Jika anda tidak akan membawa anda atau mana-mana satu suku atau seperti, anda boleh membuat puak anda. Berjaya bermain Wars Tribal: suku-suku Perang dapat terlibat aktif dalam perdagangan - membuat tawaran perdagangan jiran-jiran dan meletakkan di pasaran sumber lebihan mereka. Ciri ini juga membolehkan anda untuk menghantar bantuan sumber kepada rakan atau memperuntukkan sumber kepada kampung-kampung mereka.

Dalam Wars Tribal: suku-suku Perang bermain - peluang unik Encik kampung kecil untuk menjadi pemerintah di dunia!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag