Stormfall Age of War

Nama alternatif: Stormfall Age of War

Stormfall Age of War adalah permainan berasaskan pelayar dalam talian, yang merujuk kepada gaya strategi tentera-ekonomi. Dalam permainan ini anda akan melawan Orc jahat untuk apa untuk menyelamatkan seluruh planet.

Stormfall Umur pendaftaran Perang dibentangkan di Rusia, jadi anda tidak perlu mempunyai apa-apa kesulitan berkenaan dengan pendaftaran. Untuk mendaftar dalam Perang permainan pelamin anda mesti melaksanakan langkah-langkah berikut:

 1. Find laman web rasmi permainan Perang Inggeris dalam talian.
 2. On halaman utama, mengisi borang pendaftaran.
 3. In sel pertama anda akan perlu memasukkan nama samaran anda (nama anda untuk permainan, ia boleh dicipta).
 4. Then masukkan alamat e-mel anda. Tetapi dia mesti berada dalam Mail. ru. Jika anda tidak mempunyai kotak elektronik pada e-mel ini, anda boleh mendaftar melalui borang ini dengan klik pada"Daftar"berhampiran padang di mana anda tentukan mel anda.
 5. Then mengesahkan alamat e-mel anda. Untuk tujuan ini, ia adalah perlu untuk memasuki lagi.
 6. Read perjanjian pengguna dan dasar privasi, seperti yang didaftarkan, anda bersetuju secara automatik dengan mereka.
 7. And pada akhirnya, klik"Main. "

Play Stormfall Age of War hanya boleh didaftarkan pengguna, yang kini mempunyai penuh lapan belas tahun. Syarat utama permainan ini adalah untuk menyambung ke Internet dan pelayar web pada (program khas untuk mengakses Internet) pada komputer anda.

Stormfall Age of War Anda akan bermain, mengenali kedua-dua jenis alam:

 • Regular Army - tentera ini anda boleh dibeli dengan emas dan daging.

However, ciri-ciri Tentera Biasa dan Imperial sama. Dalam permainan pelayar Stormfall Age of War dalam talian, terdapat empat jenis tentera:

 • Infantry. Tujuan utama pasukan ini - ia adalah serangan. Oleh infantri termasuk: Undead, Spearman, Archer, Dwarf Paladin.
 • Cavalry. Bagi pasukan ini tugas utama - adalah perlindungan. Jenis ini termasuk: Nomad, Knight, gasar, Grandlord.
 • Magistrates. Tujuan mereka adalah perlindungan, seperti berkuda, tetapi mereka mempunyai sihir khas. Jenis ini merujuk Golem, ahli sihir, Demon, Nekroman.
 • Bestiary. Matlamat utama mereka - adalah kecerdasan. Kepada makhluk-makhluk yang Bestiary: The Spy Griffin, Wyvern, Dragon.

Stormfall Age of War Online Anda boleh membuat pakatan. Ini adalah perlu supaya anda boleh meningkatkan kekuatan anda. Tetapi untuk memasuki persekutuan anda mestilah sekurang-kurangnya tahap 30. Stormfall Age of War membolehkan anda untuk melakukan buildings

berbeza
 • Fatigue - mereka adalah perlu dalam usaha untuk mendapatkan sumber dan menyimpannya. Ini kediaman, sumber, gudang, ladang, dan lain-lain
 • Team - bangunan-bangunan yang berkaitan dengan pengurusan istana. bangunan data termasuk Dewan Bandaraya, penjara, Majlis Privy dan so
 • Martial - tentera yang diperlukan untuk membuat dan menguruskan mereka. Bangunan-bangunan ini termasuk berek, menjaga jambatan, dan so
 • Safety - mereka yang diperlukan untuk perlindungan, dan juga untuk hiasan. Untuk pembinaan perlindungan termasuk: dinding, menara, pintu pagar, dan lain-lain

Stormfall Age of War percuma akan memberikan anda peluang untuk terjun ke dalam dunia strategi ketenteraan.

 

Bermain juga