Perang Empires

Nama alternatif: Perang Empires

Perang Empires talian - adalah permainan pelayar dalam talian percuma, yang telah mendapat banyak peminat. Perang permainan Empires talian mempunyai grafik yang hebat dan plot yang menarik. Permainan ini menawarkan anda untuk membina empayar anda sendiri, menghabiskan tamadun mereka melalui banyak peperangan untuk menguasai dunia! Perang Empires permainan dalam talian boleh didapati di mana-mana pelayar dan tidak memerlukan pemasangan pelanggan permainan.

Untuk memasukkan permainan memerlukan pendaftaran Perang Empires: memilih pada permainan laman utama server (Gladiator, Liu Bay, Megion Ankela, dan tidak lama lagi akan membuka satu lagi - Vallat), kemudian klik pada "Daftar" butang, Dalam tetingkap jenis yang dibuka dalam e-mel anda, kemudian masukkan kata laluan anda dan tekan "Main." Sebelum anda membuka laman baru di mana anda perlu memilih bangsa Rom, China, Parsi dan Mesir. Selepas memilih perlumbaan, halaman seterusnya, anda memilih gambar sendiri, jantina, nama anda wira dan nama bandar, dan lokasi di peta dunia untuk bandar anda. Klik "Log masuk ke permainan" dan itulah Daftar dalam permainan Perang Empires berakhir.

Setiap wira telah Kemahiran adalah kebolehan istimewa yang digunakan dalam pertempuran. Vsego16 Keupayaan dan boleh dibahagikan kepada empat kumpulan utama: Kuasa (ia meningkatkan kelajuan serangan dan kerosakan), Kepimpinan (ia meningkatkan jumlah pasukan), Ketangkasan (ia mempunyai kesan ke atas perlindungan dan kehidupan) dan minda (ia meningkatkan kekuatan dan kerosakan). Semua kebolehan ini boleh dipam dengan menggunakan tahap permainan lulus, pakaian dan pelbagai elixirs.

Perkara yang anda perlu untuk permainan anda boleh mendapatkan untuk misi itu, untuk kemenangan dalam Den dan pingat yang dimenangi di Arena. Dalam permainan terdapat sumber-sumber seperti bijih dan Permata, di mana anda boleh memperbaiki perkara-perkara anda.

Permainan Perang Empires permainan dalam talian mempunyai tiga lokasi utama: bandar anda, dunia permainan dan Daerah. Setiap lokasi mempunyai ciri-ciri sendiri ...

Permainan Perang Empires razvinut bantuan atau memperbaiki pemikiran strategik, yang berguna dalam kehidupan sebenar.

Adakah anda akan bermain Perang permainan Empires Online di bandar anda, di mana anda akan melaksanakan satu siri misi latihan wajib untuk membantu anda dengan cepat dapat memahami semua aspek permainan. Semasa latihan, adalah disyorkan untuk mengikuti arahan. Pada masa akan datang, melengkapkan misi anda boleh memperolehi sumber yang diperlukan atau beberapa bonus.

Semua pencarian dalam permainan dibahagikan kepada asas, dan Pembangunan harian. Apabila memilih pekerjaan, anda akan dipandu oleh kandungannya, kerana setiap misi mempunyai penerangannya sendiri, matlamat, panduan mengenai pelaksanaan dan, sudah tentu, ganjaran!

Main permainan dalam talian Perang Empires anda telah mendapat petunjuk bukan sahaja oleh penunjuk ekonomi, tetapi juga agama, dan kuasa ketenteraan, kerana ia turut mempengaruhi perkembangan selanjutnya.

Permainan ini mempunyai lima era yang anda boleh mengubah perjalanan permainan. Ini: era Wild zaman kegelapan Feudalisme, Zaman Pertengahan dan Empayar.

Era Wild - era bermula dengan permainan ini yang anda boleh membina bangunan pertama anda;

Shadow era - dalam era ini, anda boleh membina pasaran, Sanctuary, Kuil, Menembak, Staf Pertahanan, pintu pagar dan pagar, dan juga menyewa pemanah

Feudalisme - dalam era ini, anda boleh membina sebuah dewan bandar, stabil, adil, dan juga menggaji orang-orang berkuda yang

Zaman Pertengahan - dalam era ini, anda boleh membina sebuah wira sekolah, Arsenal, menyewa ballista dan trebuchets (ini adalah mesin perang)

Empire - dalam era ini, anda boleh membina kubu, dan juga pengambilan tentera khas.

Kemajuan dalam setiap era baru ini adalah lebih sukar daripada yang sebelumnya.

Main Perang Empires mungkin menggunakan lelongan, yang membolehkan anda untuk membeli dan menjual pelbagai artifak, kemahiran dan semua pemain lain.

Dalam Perang Empires boleh memainkan, berjuang dalam PvP pertempuran dengan pemain lain. Berikut adalah beberapa pilihan untuk berperang: Serangan (anda boleh melakukan rampasan kem asing), rompakan (anda boleh membuat kecurian sumber dan emas dari pemain lain) dan memintas (di sini anda boleh menangkap wira pemain lain di peta dunia). Selain PvP pertempuran, anda masih boleh berjuang dengan raksasa.

Permainan ini mempunyai lebih Chat, Mail, Forum, dan Loteri. Dan ini bukan had. ... Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang Perang permainan pendaftaran Empires akan terbuka sebelum anda tirai semua kemungkinan permainan ini!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag