Pahlawan dan Mages

Nama alternatif: Pahlawan dan Mages

Pahlawan dan Mages Online - pelayar berasaskan permainan dalam talian peranan-bermain, percuma, yang mengikut tema boleh dikaitkan dengan genre fantasi kini sangat popular. Pahlawan Permainan dalam talian dan Mages adalah shareware, yang bermaksud bahawa bukan permainan wang anda boleh membeli akaun premium yang dipanggil, yang menyediakan bonus tertentu. Pencipta projek permainan ini dengan bangganya memanggil produk mereka salah satu komuniti permainan yang paling pesat berkembang, yang sentiasa dikemaskini dan penuh dengan pelbagai bonus dan gula-gula untuk kedua-duanya berpengalaman dan telah berjaya mengatasi pemain pertempuran dan orang baru sama, hanya untuk memulakan pembangunan di dunia permainan. Justeru kerana Warriors dan Mages permainan dalam talian ini yang mempunyai cita rasa semua orang yang tidak memutuskan untuk mencuba diri anda dalam dunia permainan yang penuh dengan pelbagai misteri yang menakjubkan dan teka-teki.

Sertai dalam Pahlawan permainan dan Mages - proses itu tidak memakan masa. Semua yang anda perlu lakukan untuk mula bermain Pahlawan permainan dan Mages talian - masukkan nama akaun, alamat e-mel dan kata laluan. Sebenarnya, ini Warriors pendaftaran dan Mages akan selesai dan anda boleh mula bermain Pahlawan permainan dalam talian dan Mages. Pertama walaupun, untuk e-mel anda harus datang pemberitahuan bahawa akaun anda telah diaktifkan.

Warriors permainan dan Mages talian dilaksanakan supaya bahu anda terletak kawalan watak permainan individu, peningkatan dan pembangunan yang akan bergantung kepada anda. Secara keseluruhannya, matlamat anda dalam permainan - pembangunan kemahiran tertentu watak anda, mengambil bahagian dalam pertandingan, pertempuran sengit, dan juga kerja-kerja politik atau diplomatik.

Selepas setiap pertempuran sengit anda perlu dimasukkan ke dalam perintah kesihatan mereka. Ia boleh dilakukan akan berada di hospital. Satu senjata pembaikan atau peralatan yang diperlukan yang paling. Sistem pertempuran dalam permainan, seperti yang menjadi adat dalam banyak permainan yang sama - langkah demi langkah. Anda pergi pertama, dan kemudian lawan anda. Fight anda mempunyai peluang sebagai pemain biasa, dan dengan NPC - raksasa. Pada asasnya, setiap watak diberi keupayaan peribadi dan ciri-ciri sudah biasa dan yang baru: manna, kesihatan, karisma, iman, sihir, keletihan, rintangan sihir, dan penumpuan badan. Daripada apa yang pada masa ini, tahap watak anda secara langsung bergantung kepada bagaimana percuma anda akan berasa dalam permainan. Pengalaman di mana watak anda akan berkembang, anda boleh mendapat dalam kempen dan pertempuran. Setiap peningkatan tahap membawa kepada anda sejumlah mata pembangunan babi.

Yang baru bermul memulakan mainan di peringkat sifar dan dalam lima dibuka kemungkinan belajar mantra sihir, sepuluh akses terbuka kepada rawatan dan pemulihan di pertempuran untuk pyatnidtsatomu tahap ia boleh didapati darah Arcane. Nah tahap yang sama kedua puluh adalah peralihan dalam melatih semua misteri dewa-dewa.

Perlu ditegaskan bahawa, sistem yang sama telah mendapat kepercayaan mereka dan kelebihan yang terbukti lebih banyak format lain dalam permainan yang paling talian moden. Komponen ekonomi permainan juga dilaksanakan di peringkat yang sesuai, yang tidak benar dari banyak rakan-rakan Igroprom beliau.

Mata wang permainan dalam permainan perlu untuk membeli pelbagai barangan, seperti peralatan, senjata dan bekalan lain. Mengikut perancangan ia boleh dibahagikan kepada tiga jenis: emas, perak dan tembaga. Syiling itu adalah ukuran nilai barangan tertentu yang anda beli di kedai. Sebenarnya, gembira gembira kerana menang dalam pertempuran sengit sebagai hadiah anda mendapat bukan sahaja pelbagai senjata dan peralatan, tetapi juga memberi ganjaran kewangan. Saiznya ditentukan oleh berapa banyak kerosakan yang anda telah menyebabkan dalam jumlah lawan dalam perjuangan.

Ramai yang telah mengharungi pelbagai dunia talian pemain mengatakan mereka mula bermain dalam Pahlawan dan Mages, selepas beberapa ketika anda mula untuk mendapatkan digunakan untuk dan benar-benar percaya bahawa di suatu tempat di alam semesta yang selari terdapat dunia yang ajaib, walaupun terhad di luar memantau, tetapi masih besar, misteri dan menarik. Dan jika anda tidak asing kepada semangat pengembaraan, tetapi di hati anda masih knight romantis tidak boleh diubati yang sama, maka permainan ini adalah untuk anda.

 

Bermain juga