Perang Russov

Nama alternatif: Wars Rus

Perang Russov Online - permainan berbilang pemain pelayar strategi percuma, yang dikehendakiNya kami suasana agak luar biasa. Permainan dalam talian Perang Russov memberitahu kita tentang sejarah Rusia purba, misteri dan nooks khas dan unik. Baru-baru ini, dengan permainan penghantar dengan lebih banyak lagi permainan ini pergi, ini adalah disebabkan oleh hakikat bahawa populariti mereka di kalangan negara-negara CIS Igrovka berkembang. Ini kerana setiap orang-orang yang bermain permainan ini mahu menyertai budaya yang unik dan sahih sejarah asli. Dan kita tidak mengatakan bahawa ini adalah permainan yang anda kualitatif boleh membantu.

Sertai dalam permainan Perang Russov agak mudah dan tidak mengambil banyak masa anda. Untuk memulakan permainan Perang Russov dalam talian, anda perlu memasukkan nama pengguna, alamat e-mel dan kata laluan akaun. Kemudian mel anda akan menerima surat memaklumkan anda bahawa pendaftaran Wars Russov selesai dan kini anda boleh mula bermain permainan dalam talian Perang Russov. Walaupun permainan itu sendiri adalah pelayar, ia tidak menghalang ia daripada mempunyai pelanggan sendiri, mudah dan ringan yang tidak boleh tetapi bergembira.

Pada awal permainan, anda mempunyai hak untuk memilih negara yang akan mewakili. Oleh dan besar, pilihan yang tidak benar-benar sesuatu dan besar. Pada pelupusan anda adalah satu peluang untuk menyertai rusam atau kanak-kanak padang rumput dan angin - Nomads. Russ, iaitu, adalah sebuah negara utama dalam permainan dan tidak aktif. Nomads sama dan hanya mereka yang terlibat yang dipakai pada kekuatan kubu untuk mencari mereka yang masih terlalu baik dan kaya hidup adalah untuk berjaya memanfaatkan mereka. Pahlawan nomad adalah sangat murah untuk menghasilkan dan yang paling banyak. Ini adalah salah satu daripada banyak surat-menyurat sejarah sekaligus mudah dilihat, di mana kita boleh mengatakan bahawa permainan itu dibuat untuk lepas. Mereka nomad dinafikan peluang untuk membela diri dalam benteng-benteng, oleh itu pemaju seimbang kelebihan kedua-dua puak yang berperang. Perang Russov talian permainan, yang pasti untuk membuat anda memutar otak anda.

Dalam permainan, kita diberikan peluang untuk memilih dari beberapa lokasi: Peraturan Gerombolan Bermula Russow atau Bidang Liar. Saya harus mengatakan bahawa jika anda baru kepada permainan, Bidang Liar yang tepat untuk anda. Bagi yang lain, sudah didera dan masa diuji pemain pertempuran pilihan bergantung kepada gaya permainan anda, dan pecahan yang mereka memilih untuk diri mereka sendiri.

DikehendakiNya kebenaran sejarah unit tentera, yang banyak terdapat dalam permainan di apa yang setiap jenis mempunyai tertentu pelik hanya untuk pihak yang positif dan negatif itu. Pada dasarnya, mereka bergantung kepada bidang-bidang tertentu di mana anda mengambil atau pertempuran dalam melepaskan.

Pertama bermain Perang Russov di pelupusan anda adalah sebuah perkampungan kecil yang anda perlu berhati-hati untuk melindungi daripada serbuan, dan akhirnya membina Graduan besar - maka megacities, kuasa dihampiri dan mempesonakan.

Pada asasnya, permainan Perang Russov talian direka supaya bahawa jika taktik api dan pedang anda makhluk asing atau anda ingin bermain selamat dan seratus peratus pasti kemenangan, maka semua yang anda perlu lakukan - ia hanya seorang pegawai musuh rasuah dan kemudian peluang anda untuk berjaya meningkat dengan ketara.

Dalam Perang Russov bermain untuk wakil Ducal rasuah Rusia oleh hakikat bahawa dari awal permainan untuk menjadi tajuk bangsawan pembawa sepenuhnya s. Anda akan subordinat kepada keadaan tertentu petani anda, serf dan beberapa rumah-rumah kecil, seperti di Rusia purba.

Perang Permainan Russov talian adalah percuma, tetapi anda boleh mendapatkan pelanggan di mana pemaju telah bertambah baik komponen grafik permainan, dengan itu menyediakan anda satu rendaman yang lebih besar ke dalam dunia, penuh dengan teka-teki sejarah asli. Perlu diingatkan bahawa kelebihan memasukkan berakhir wang sebenar, dan ia tidak boleh tetapi bergembira.

Jadi, jika cerita tidak asing kepada anda, jika anda pendarahan di dalam raja-raja besar atau tuan-tuan padang rumput dan adik-beradik angin, jangan berdiri-diri dan sentiasa bermain sukan ini. Sekarang cerita itu telah menjadi kenyataan!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag