Pembalasan

Nama alternatif: Kalimantan Timur

Pembalasan Online - percuma pelbagai talian pelayar RPG, menonjol di kalangan lain-lain produk permainan penghantar. Ia merujuk kepada kem pelayar MMORPG, kini merupakan salah satu daripada banyak berangka dan membangun yang paling cepat. Dan, nampaknya, bagaimana untuk berurusan dengan apa-apa pertandingan yang besar dan teguh memegang pasaran khusus? Tetapi permainan dalam talian pembalasan - satu contoh yang bersinar dari apa yang disebut "bekerja untuk pemain." Ia bukan dalam kecantikan dan hiburan gambar-gambar apa yang berlaku pada skrin, dan dalam aspek yang paling penting - kebebasan tindakan selesai, apabila anda menguruskan segala-galanya supaya anda secara langsung boleh mempengaruhi semua yang berlaku di dunia permainan di sekeliling anda.

Sertai dalam permainan pembalasan mudah dan tidak mengambil banyak masa anda. Semua yang anda perlu - anda memasukkan nama akaun anda, alamat e-mel dan kata laluan bezpasnosti. Kemudian, dalam e-mel anda, anda akan menerima surat yang memberitahu anda bahawa akaun anda disahkan. Sebenarnya, pendaftaran ini akan selesai pembalasan dan anda dengan selamat boleh memulakan permainan Gere pembalasan talian.

Perkara pertama yang menangkap mata dalam permainan ini - ia pelbagai besar pilihan, yang dilaburkan di tangan pemaju peminat permainan video. Ia melakukan banyak fungsi yang berbeza anda boleh melakukan watak permainan dalam talian anda dan pembalasan menonjol di kalangan yang lain permainan peranan bermain di mana fungsi pemain agak terhad. Universe di mana peristiwa yang berlaku permainan adalah besar dalam saiz dan pelbagai dalam landskap dan "pengisian". Tetapi ia adalah menarik bahawa unsur-unsur hiasan terdahulu seperti gunung dan hutan hanya latar belakang yang besar, ia kini elemen permainan penuh dan mereka boleh digunakan, hasil sumber dari mereka atau menghasilkan pelbagai barangan. Jadi tidak tergesa-gesa untuk mendapatkan pusingan pokok atau timbunan batu-batu, berdiri di atas lokasi, dan saham yang lebih baik pada alat dan mendapatkan sedikit sumber, mereka akan menjadi berguna kepada anda.

Begitu juga, ia adalah dengan cabaran ekonomi. Di dalam hutan anda sentiasa boleh mencari herba yang betul untuk pelbagai ramuan dan elixirs, dan jika anda tiba-tiba berasa lapar - sentiasa membawa tiang memancing anda dan kemudian di mana-mana takungan terdekat, anda sentiasa boleh menangkap ikan dan banyak gaung. Pemaju menyedari bahawa apa yang banyak daripada mudah diakses kepada interaksi objek seringkali mengelirukan rakyat dan mencegah pendatang baru, tetapi mereka memberi jaminan kita bahawa jika anda menghabiskan beberapa hari dan memahami apa yang berlaku, maka satu set besar ciri-ciri yang akan dibuka di hadapan anda, hanya kepala akan berputar. Main permainan pembalasan dalam talian akan menjadi menarik untuk orang yang bosan dengan keping genre formula dalam MMORPG, kerana tugas untuk pemaju lari dari klise itu merupakan keutamaan dan votpochemu.

Permainan pembalasan Online di seluruh alam semesta beliau terlindung empat perlumbaan boleh didapati dalam permainan sebagai: Orc, Undead, Elves dan Lelaki. Dan di sini kita sedang menunggu kejutan pertama. Memilih satu bangsa Orc anda akan terkejut bahawa mereka - watak-watak yang positif dalam sejarah dunia permainan, dan musuh-eared kekal bunian mereka - negatif. Dan walaupun semua yang berlaku, ia tidak menghalang kedua-dua puak untuk bersama-sama dalam sebuah perikatan tentera.
Orang dalam permainan ini dilaksanakan sebagai masa tuan-tuan yang mulia tentera. Dalam persekutuan dengan mereka adalah Undead - bunian mati. Dalam cerita permainan mereka - sabda mulia gunung, tidak dikhianati dewi beliau, walaupun di bawah ancaman maut. Yang muktamad, plot permainan layak kajian yang berasingan, tetapi sedikit lebih lanjut mengenainya boleh didapati dalam permainan ensiklopedia khas, yang terdapat di laman permainan.

Jadi secara umum, kita boleh selamat merumuskan bahawa anda bermain pembalasan bukan sahaja menyenangkan tetapi juga menarik. Sudah tentu, ia sukar untuk melakukan tanpa kelemahan tertentu.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag