Empayar Masa

Nama alternatif: Timeage

Masa Empires Online - yang berbilang talian permainan berasaskan pelayar percuma, dibuat dalam genre strategi global. Banyak biasa dengan karya ini industri perjudian sebagai "Tamadun", dan permainan demikian dalam talian Masa Empires Online adalah saudara jauh dalam talian. Kisah keseluruhan berkisar konfrontasi berterusan menentang bandar-bandar dan negeri-negeri, bersatu dalam puak-puak, bermula dengan tempoh yang lama dan meninggalkan dalam pembangunan pada masa akan datang jauh.

Tarikh Waktu Permainan Empires mudah dan mudah difahami oleh semua orang dan membawa anda agak sedikit masa. Semua yang anda perlu lakukan - untuk memasukkan nama permainan untuk memasuki permainan, kata laluan untuk masuk keselamatan dan alamat e-mel anda, yang selepas itu anda mendapatkan suatu notis bahawa empayar registratsiyaVremya berakhir.
Masa Empires permainan dalam talian bukan Anggun kepada maklumat teknikal mengenai komputer anda, kerana untuk menikmati permainan ini, anda perlu adalah mana-mana komputer yang menyokong keupayaan untuk mengakses internet dan dipasang ia.

Bermula untuk bermain permainan dalam talian Masa Empires, anda bertindak sebagai pemerintah bijak, adalah memiliki beberapa buah bandar. Tanggungjawab anda termasuk rangkaian penuh pengurusan mengeluarkan tanah anda: daripada pembinaan pelbagai bangunan dan penyelidikan, kepada pengistiharan perang, keamanan, menyelamatkan negara dari pelbagai wabak penyakit, seperti penyakit atau wabak penyakit. Permainan ini turn-berasaskan, dan watak anda mempunyai jumlah mata tertentu yang tindakan dalam hari dia boleh menghabiskan. Pada setiap bangunan, penyelidikan atau apa-apa lagi membelanjakan jumlah masa yang tertentu.

Sudah tentu, memilih jalan pembangunan yang agresif, anda boleh terus pergi ke perang dengan suku kaum jiran agak lemah, tetapi pemain berpengalaman mengesyorkan mula bermain permainan dalam talian Masa Empires sebelum vsegodumat kepada pengukuhan kuasa penempatan mereka sendiri.
Pada asasnya, kebanyakan bangunan membawa anda beberapa pendapatan dalam bentuk sumber-sumber tertentu, seperti Akademi mengumpul "pengetahuan", menggunakan mana anda boleh menerokai teknologi baru. Sama seperti dalam kebanyakan strategi global dengan komponen hadir kronologi di bahagian permainan untuk era teknologi. Jangan lupa kepada kebajikan wad mereka, sebagai contoh, makanan dibelanjakan untuk mengekalkan daya maju penduduk bandar dan tentera untuk emas boleh memperoleh bangunan dan akses kepada kebolehan istimewa. Sama seperti dalam "Tamadun", permainan ini mempunyai tahap yang umum kesejahteraan tanah anda. Jika ia adalah rendah, perasaan takut bahawa subjek anda akan berhijrah ke tanah jiran.

Meneruskan untuk bermain dalam empayar dengan menghabiskan masa sedikit kepada pembangunan negeri ini, boleh diambil dengan selamat diambil untuk membawa perkara itu kepada sistem politik dan tentera negara anda. Di sini anda boleh menggunakan pelbagai watak-watak yang mempunyai misi khusus dan unik bagi setiap zaman.

Gameplay sangat dinamik dan pada mulanya mengawal semua tanah sekitarnya dan negeri sendiri boleh kelihatan agak menakutkan aku janji. Tetapi dari masa ke masa kegawatan ini menjadi sangat mudah untuk mendapatkan digunakan untuk dan kemudian kita tidak akan terlepas perhatian anda, tidak, mari walaupun perubahan kecil.

Ia perlu berhati-hati apabila menguasai tanah mereka, kerana sekiranya, sebagai contoh, bandar garrison itu diisi kepada kapasiti, pembinaan unit-unit tentera di dalamnya dengan serta-merta berhenti. Gembira gembira pada peluang untuk bermain rundingan diplomatik. Walau bagaimanapun, terdapat satu ciri: hanya boleh berunding dengan negara-negara di mana anda mempunyai duta anda, dan penyiapan kebanyakan perjanjian-perjanjian ini, duta anda hilang.

Sempurna dilaksanakan dalam sistem permainan puak, membolehkan setiap pemain untuk mengalami semua faedah bermain dan menikmati permainan bersama-sama dengan rakan-rakannya. Tetapi di mana, pada pandangan pertama, salah satu ciri yang jelas, tetapi tidak cukup jelas untuk permainan genre ini: untuk menyatukan pemain puak hanya boleh di bawah syarat bahawa tanah mereka adalah kawasan berhampiran dengan. Ini bermakna jika anda membuat keputusan untuk menukar puak, anda perlu bergerak ke tempat lain agar tidak membuat diri saya masalah dengan jiran-jiran.

Waktu Permainan Empires permainan di mana anda akan bukan sahaja menyeronokkan, tetapi juga menarik, mengharapkan watak-watak baru, dan jika anda salah seorang daripada mereka - sila mendaftar dan membuktikan bahawa anda adalah layak untuk menjadi seorang wira sebenar, dapat mengulangi nasib Alexander the Great.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag