Di belakang Musuh Talian 2

Nama alternatif: Di belakang Musuh Talian 2

Di belakang Musuh Talian 2 - permainan komputer dalam genre ekshen strategik. Tetapi bagaimana untuk memberitahu peminat permainan - ia bukan hanya strategi, ada seorang pejuang. Permainan ini dibangunkan oleh kecil Ukraine Cara Terbaik . Ini adalah bahagian kedua siri permainan di belakang musuh. Di belakang Musuh Talian 2 permainan di mana ia adalah mungkin untuk mengubah perjalanan peristiwa-peristiwa Perang Dunia. Sudah tentu, hanya dalam permainan. Hanya mendapat ke dalam suasana permainan yang anda rasa kekuatan anda dalam peristiwa-peristiwa sejarah - yang terlibat dalam Perang.

Pada mulanya, sebelum meneruskan perjalanan ke pembunuhan beramai-ramai, kami menasihatkan anda untuk membaca permainan nutria atas dasar kajian ini dan membaca diimbas Behind Enemy Lines 2 video. Tetapi kemudian anda boleh melawat laman web ini dan memuat turun Behind Enemy Lines 2. Dan pergi dengan cepat dalam perjalanan apa yang berlaku di sini.

Main Belakang Musuh Talian 2 bangun salah satu daripada beberapa pegawai tentera, itu hanya bagaimana tentera pihak yang berperang - anda pilih. Permainan ini mempunyai tiga kempen pertempuran utama yang disampaikan oleh negeri-negeri tertentu:

  • Kempen Jerman;
  • Kempen USSR
  • Kempen Anglo-Amerika.

Kempen di Jerman - lawan utama tentera Soviet. Mempunyai sepuluh misi, tiga daripadanya latihan dan yang terakhir dibuka hanya apabila semua laluan sebelumnya.

Kempen USSR - musuh utama kempen Jerman. Juga terdiri daripada tujuh misi, ditambah tiga latihan. Dan yang terakhir - yang paling sukar.

Anglo-Amerika kempen - satu sekutu kempen. Menggabungkan kedua-dua negeri yang mempunyai jumlah yang sama misi.

Ternyata Behind Enemy Lines 2 misi diwakili dalam jumlah yang sama.

Permainan Behind Enemy Lines 2 mempunyai pilihan yang besar senjata. Yang akan memusnahkan musuh anda Ihsan: mesin, mesingan, meriam, kereta kebal, pelancar roket, jip dan banyak lagi.

Jenis semua ini, dalam kuantiti yang besar.

Anda dalam peranan bimbingan dan tidak fikir bahawa di sini anda akan bermain untuk definisi yang jelas dan gaya. No Anda memilih, atau bahkan membuat diri anda. Dan segala-galanya adalah di tangan anda. Walaupun setiap orang-orang mempunyai inventorinya. Dan pada bila-bila ia boleh menggantikan senjata mereka.

Mewakili semua jenis kemungkinan daya, seperti anak panah, menembak mesin, menembak, pegawai, penembak tepat, flamethrower, anti-tentera dan unit-unit lain.

Fight anda bukan sahaja dengan komputer, sebagai musuh, serta rangkaian dengan orang lain dalam watak yang sama seperti anda.

Permainan Behind Enemy Lines II mempunyai cukup baik grafik yang berkualiti, dengan fizik yang membuat permainan skrip karya terbesar genre itu. Bunyi juga tambahan yang berjaya untuk gambar ini lengkap kesempurnaan. Dan sudah tentu, permainan ini adalah pada tahap yang tinggi. Terdapat juga seperti kerosakan sebenar berlaku dan di bawah keadaan sebenar.

Secara umum, anda telah sedar bahawa untuk bermain permainan ini Behind Enemy Lines 2 keseronokan sendiri. Tetapi bernilai cuba pada mereka permainan kerumitan kulit dan menyedari sekali lagi bagaimana sukarnya adalah untuk datuk kita dan besar-datuk untuk mempertahankan tanah air mereka. Nama permainan ini adalah serta-merta mendedahkan kepada kami intipati permainan.

Jangan lupa untuk menjemput rakan-rakan untuk pengalaman penuh. Kemenangan besar dan tuah kepada anda!

 

Bermain juga