Warcraft 3: The Frozen Throne

Nama alternatif: Warcraft 3: The Frozen Throne

Warcraft III: The Frozen Arasy - permainan strategi komputer dalam masa nyata. Lebih tepat permainan Warcraft 3 Frozen Arasy telah dibentangkan sebagai kesinambungan daripada bahagian ketiga kultus permainan-Warcraft III: Reign of Chaos. Sebelum anda permainan kultus jutawan. Pemaju, syarikat Blizzard, segala usaha telah mengeluarkan permainan membenarkan hanya beberapa perubahan kecil, dan bukan penambahan. Diikat jalan cerita baru, tetapi ia terus kisah Warcraft III: Reign of Chaos.

Bagi mana-mana permainan komputer, permainan Warcraft 3 Frozen Arasy di Internet mempunyai Warcraft 3 video Beku Arasy dan screenshot, kami nasihatkan anda untuk mengkaji semula sebelum anda memulakan permainan. Dan untuk selesai membaca kajian ini. Walaupun anda seorang peminat siri ini permainan. Kemudian anda boleh melawat laman web ini dan memuat turun Warcraft 3 Frozen Arasy.

Main Warcraft 3 Frozen Arasy Anda akan memainkan peranan sebagai watak dalam beberapa kempen di mana anda masuk, atau sebaliknya yang pilih. Dalam permainan ini kempen sedikit diperbaharui - empat kempen baru:

• «seram dari kedalaman";

• «laknat Avengers";

• «Tuhan Kegelapan";

• «jurang berapi-api."

"Terror dari kedalaman" - wakil-wakil Elves Malam. Membangunkan plot tertentu yang berkaitan dengan warden Illidan

"The laknat daripada Avengers" - Darah Elves (The Avengers). Sedang berlaku antara Inhumans - bunian, dan tentera Tuhan Garithos.

"Tuhan Kegelapan" - wakil-wakil Undead. Plot berkisar imej kuda kematian Arthas.

"Jurang Berapi" - pahlawan Orc kempen. Menentang semua orang-orang yang menentang mereka.

Permainan Warcraft 3 Frozen Arasy wira semua hebat, pencipta fantasi fiksyen. Agak serta seluruh permainan. Anda direndam dalam dunia tidak wujud dalam makhluk-makhluk realiti. Tetapi plot permainan perjalanan yang menarik dan menghiburkan memancing dalam dan pertempuran.

Anda kembali ke tanah purba Azeroth. Dan kini anda sedang menunggu konflik berdarah. Terdapat watak-watak baru. Dunia telah menjadi lebih suram, menakutkan dan penuh dengan kemarahan. Dan tidak hairanlah, selepas apa-apa seorang pahlawan kejam.

Dalam permainan ini anda mempunyai kedai - satu kedai minuman di mana anda boleh membeli wira neutral. Setiap bangsa mempunyai unit baru dan satu hero baru. Juga lapan jenis baru tentera. Berubah penampilan dan wilayah - yang jenis bangunan dan landskap.

Juga akan pelbagai jenis jenis perisai dan senjata untuk setiap aksara.

Main Warcraft 3 Frozen Arasy adalah kualiti grafik tinggi, pada tahap yang cukup tinggi melukis watak-watak. Apa banyak keseronokan daripada imej yang terang dan jelas. Iringan muzik dipadankan dalam kombinasi yang berjaya dan seperti sorakan semasa permainan.

Kawan-kawan

Curly, kerana ia adalah perlu untuk menyelesaikan tugas itu dalam permainan Warcraft III: Reign of Chaos, dan sebaik-baiknya dalam pasukan yang sama.

Selami sepenuhnya dan berasa gegaran dari melawan raksasa, disgraces untuk mencapai matlamat ini.

Permainan Cepat Warcraft 3 Frozen Arasy turun. Dan ini bukanlah akhir, tunggu kesinambungan besar! Berjaya anda bermain!

 

Bermain juga