Warframe

Nama alternatif: Varfreym

Permainan Warframe - percuma SCI-fi permainan koop TPS, yang telah membangunkan Ekstrem Digital, ialah pencipta The Darkness 2. Dalam perlumbaan untuk ambang kepupusan, pemain bangsa Warframe talian Tenno. Pemain perlu kepada senjata lama dari Bumi lama untuk menang dengan senjata ini Griner, yang mahu menangkap empayar dan berusaha untuk menghapuskan Tenno.

Sebelum anda bermain permainan Warframe, pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem seperti: pemproses frekuensi - 2GHz, 1GB RAM, Kad Video - 128MB. Pendaftaran Warframe tidak mengambil banyak masa anda dan mudah:

1. Pada halaman utama, pilih item «bermain secara percuma»;

2. Masukkan e-mel;

3. Masukkan nama pengguna anda,

4. Masukkan kata laluan dan mengesahkannya;

5 . pilih «mendaftar».

Warframe talian adalah satu strategi yang disesuaikan dengan format yang popular satu permainan yang percuma. Apabila anda bermain Warframe, maka watak anda menjadi milik bangsa Tenno - orang yang menjadi ganas selepas beberapa ruang dijangkiti virus itu. Tenno cuba untuk memenangi beberapa perlumbaan bersaing Warframe talian. Race Griner - adalah bekas orang-orang yang hidup dalam keinginan berterusan untuk membunuh dan hasrat mereka untuk berperang. Tenno mempunyai kurang pejuang dan peralatan teknikal miskin, tetapi untuk menang dalam pertempuran yang sukar ini membantu mereka Warframe - ia khas yang dipanggil exoskeletons, yang memberikan tentera kelajuan yang luar biasa dan kekuatan dalam permainan Warframe itu. Dalam Warframe bermain adalah menarik, kerana di pelupusan anda lapan teknologi: Volt, Excalibur, Arang, Trinity, muslihat, Badak, Magician, Ash. Setiap Vorfreym unsur - ia bukan hanya pakaian baru dengan pandangan yang diubahsuai sedikit, dan teknologi secara keseluruhan dengan senjata yang tersendiri. Jika anda mempunyai perisai yang stabil, dengan selamat boleh menyerang penceroboh yang bersenjata kepada gigi, dalam pertempuran dekat, dan jika anda dilatih menembak yang sangat baik dari jarak jauh, anda boleh dengan mudah dapat meletakkan lawan dalam Warframe talian. Selain senjata api permainan Warframe, anda akan sentiasa mempunyai pedang di belakangnya, di mana mengepam rumit dapat menghancurkan semua berturut-turut: dari Griner kepada orang perisai Kor. Untuk pencapaian yang berbeza anda akan menerima anugerah Warframe talian. Setiap memukul lawan dicatatkan dalam statistik, dan kemudian ditukar kepada XP, yang anda boleh menghabiskan untuk meningkatkan kemandirian wira, kelajuan pergerakan, masalah yang menyebabkan senjata dan ciri-ciri senjata-senjata ini: tambah nilai kelajuan, jarak, bilangan pusingan dalam sangkar dan barangan. Anda akan dapat untuk mengepam bukan sahaja senjata utama (atau senapang patah automatik) dalam Warframe dalam talian, tetapi pistol dan pedang juga. Jika anda mempunyai pengalaman yang cukup dan tidak tahu di mana untuk membelanjakannya, anda boleh membeli slot tambahan yang akan meningkatkan kuasa wira anda. Tetapi ada di objek Warframe permainan yang berubah untuk mata wang yang biasa anda tidak boleh. Platinum dicipta untuk mereka - ia wang yang menandakan syiling perak kedai. Platinum Warframe dijual dalam talian dengan wang sebenar, dan membuka akses pemain untuk semua: senjata eksklusif dan vorfreymu, naik taraf Pro-versi. Menarik perhatian anda kepada senjata dan kapal angkasa yang membawa adalah Warframe permainan tindakan dalam talian. Permainan ini berjalan dengan baik dan mempunyai grafik yang indah dan kesan permainan Warframe mengejutkan. Lebih-lebih lagi, dengan bantuan pengoptimuman profesional, anda boleh melihat semua keajaiban ini tidak walaupun dalam sistem yang paling maju!

 

Bermain juga