Wargame 1942

Nama alternatif: Wargame 1942

Wargame 1942 permainan dalam talian - strategi perkhidmatan pelanggan percuma, dilaksanakan dalam pelayar. Wargame 1942 bermain - ia bermakna untuk merasa dalam kulit mereka sendiri sebagai nenek moyang kita terpaksa hidup semasa Perang Dunia Kedua. Menjadi seorang komander atas tanah-tanah yang diberikan kepada anda, ketua tentera dan pergi tanpa rasa takut untuk pembunuhan beramai-ramai dengan musuh. Jangan berputus asa kekal pemenang, walaupun dalam saat-saat yang paling gelap. Lagipun, wira sebenar mungkin menjadi satu-satunya yang bersedia untuk berjuang sampai mati. Selesa dan direka dengan baik antara muka permainan pasti kelebihan Wargame 1942. Syarikat Looki menjaga mewujudkan permainan yang selesa untuk pengguna semua peringkat umur. Ini pembantu akan membantu sistem dan asas pengetahuan yang baik. DikehendakiNya dan akses kepada dunia permainan.

Keperluan sistem minimum:

 • Sambungan Internet
 • Sistem operasi Windows
 • 1 GB RAM
 • Pemproses Pentium

Jika anda telah mencipta akaun dalam projek-projek sebelum syarikat Looki , mendaftar semula Wargame 1942 tidak diperlukan. Walau bagaimanapun, baru harus memberikan maklumat yang diperlukan, mengisi borang yang sama di laman web permainan:

  1. Nama Skrin saya
  2. E-mail
  3. Kata Laluan
  4. Setuju dengan Perjanjian Pengguna yang

Selepas pendaftaran dalam permainan Wargame meninggal pada tahun 1942, anda menyerahkan jumlah permulaan wang dan tanah di mana ia menjadi tuan rumah. Cuba bijak melabur wang mereka dalam pembangunan tentera yang pertama. Lama kelamaan akan membangunkan tanah milik. Ini akan membolehkan diesel stok dan jenis bahan api lain. Dalam kes keperluan "emas hitam" berubah menjadi wang. Duit syiling peringatan adalah berguna untuk membeli peralatan yang diperlukan dan lain-lain senjata perkara yang berguna. Permainan peluru Wargame 1942 mencadangkan memilih pistol yang berbeza dan mesingan, bom tangan, jaket, suar dan juga kit. Tidak ada peperangan tanpa menggunakan besi, tetapi juga kemahiran diplomatik, serta taktik pemikiran-play dalam perjalanan untuk memenangi peranan.

Sebagai komander mesti mencari kekuatan untuk mengawal pelbagai aspek. Ekonomi yang canggih, pengeluaran ditubuhkan unit tempur, ketenteraan organisasi penyelidikan teknologi, seimbang membina objek yang perlu - kejayaan kemenangan akan datang. Musuh dan cuba untuk merebut anda dimiliki wilayah. Jangan berikan dia peluang! Tentera yang kuat, tentera udara, tentera laut dan pertahanan tidak akan membenarkan musuh untuk mencapai matlamatnya. Penuh anda rasa bagaimana panas acara tentera hilang apabila imuniti yang Wargame 1942 permainan pelayar memberikan oklimatizatsii pertama bagi dunia permainan.

Hos pangkalan tentera perlu mengambil berat terutamanya tentang bangunan Turus Am. Kemudian anda perlu berfikir tentang objek lain yang konvensional dibahagikan kepada jenis permainan tidak

 • Sumber (Kediaman, Rumah Multi-keluarga University, pelantar minyak, lombong)
 • Tentera (Barracks, Ranges Menembak, tapak pelupusan, kilang senjata, Direktorat Perkhidmatan Rahsia)
 • Ekonomi (kilang-kilang, bank, pusat membeli-belah)

Sumber permit pembinaan

 • Post perang
 • Menyediakan pendidikan yang perlu
 • Extract sumber-sumber berharga

Perdagangan

 • Untuk melaraskan aliran wang
 • Simpan wang
 • Buat tawaran yang terbaik

Terima kasih kepada bangunan tentera menjadi mungkin

 • Pembuatan senjata
 • Wilayah Perlindungan Organisasi
 • Latihan ejen dexterous

Hanya dalam kes keutamaan yang betul kejayaan menggayatkan menjadi kebanggaan anda. Mesti ada keseimbangan antara pembangunan kompleks tentera, pengeluaran sumber yang diperlukan dan kewangan.

Dunia permainan akan memberi kepuasan kepada semua yang apa sahaja yang anda lakukan. Gembira bahawa ibu pejabat adalah prototaip ini, jadi tinggal dalam ia mewujudkan rasa realiti. Pada dinding digantung dengan peta, laporan, gambar rajah dengan maklumat tentang pertempuran yang lalu. Seperti suasana ditambah skrin adik-beradik, yang membolehkan anda dengan cepat belajar tentang kelebihan berbanding musuh, perlu membuat keputusan yang tepat dan pantas. Jangan takut untuk menjalankan manuver pantas. Sistem ganjaran dan insentif mood anda, yang seterusnya akan memberi inspirasi kepada anda untuk menakluk ketinggian baru.

Jika anda bosan solo cuba untuk menang, memasuki persekutuan. Oleh itu, akan mendapati seperti yang berfikiran dan boleh dipercayai sahabat.

Sekiranya menyebut satu ciri-ciri permainan lebih. Terdapat pusat-pusat meteorologi, di mana anda boleh mengawal cuaca. Kemudian kesan keadaan cuaca pada hasil pertempuran, yang dikenali kepada semua orang. Benar untuk membuat perkara yang pelik itu boleh menjadi selepas melabur berlian (sebenar) atau bermain wang.

Permainan Play Wargame 1942 - itu bererti lulus ujian peperangan, sabar semangat anda dan merasai kegembiraan kesan mereka sendiri pada sejarah. Adakah anda berfikir bahawa dalam gigi jika anda memerlukannya? Tidak bernilai tekaan sesiapa pun, lihat semua pengalaman mereka sendiri. Mari Fortune tersenyum pada anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag