Warhammer Dawn of War II

Nama alternatif: Warhammer Dawn of War II

Warhammer Dawn of War II - komputer permainan strategi masa nyata. Permainan Warhammer Dawn of War 2 dikeluarkan sebagai kesinambungan daripada sejarah permainan Warhammer Dawn of War. Permainan yang hebat yang dibentangkan di angkasa lepas, penuh dengan watak-watak fiksyen. Sebelum anda bermain dengan yang ditunjukkan dalam permainan Ruang Marin.

Warhammer Dawn of War II permainan, seperti mana-mana permainan komputer yang lain memerlukan proses memuat turun ke komputer anda. Muat turun Warhammer Subuh dari Perang 2 di hadapan anda pada komputer anda program tertentu.

Permainan Warhammer Subuh dari Perang 2 Anda akan bermain dalam permainan kelompok bintang kecil - kecil Aurelius. Ini adalah rumah manis anda, yang perlu untuk melindungi dan memelihara keamanan.

Plot permainan agak rumit, kerana yang menjadi musuh dan taktik berubah keseluruhannya baru. Dan selalu. Memudahkan permainan bertujuan untuk menjadi lebih daripada biasa penuh perhatian.

Lebih tepat, terdapat empat pihak untuk konflik:

· Ruang Marin;

· Orcs;

· Eldar;

· Tyranids.

Bagi mod pengguna tunggal hanya terdapat Ruang Marin.

Permainan Warhammer Subuh dari Perang 2 banyak aksara. Periksa mereka keluar:

  • Komander;
  • Cyrus,
  • Avitus;
  • Davia Toole;
  • Tarkus;
  • Faldo;
  • Gabriel Angelos;
  • Melihat Idranel;
  • Ketua Orc.

Komander - watak anda. Berjuang dan melengkapkan pencarian akan mendapat pengalaman dan pakaian seragam. Melakukan hampir mana-mana pengkhususan. Dalam Perintah disantnikov kepala.

Cyrus - Ketua Pengakap. Terbaik dalam pergerakan rahsia dan sabotaj. Beroperasi di senjata api.

Avitus - berjalan skuad bersenjata Angkasa Marin. Memiliki senjata lebih berkuasa daripada skuad.

Davia Toole - wakil di Cronus. Selepas cedera dalam kapal penempur diletakkan untuk mengekalkan kehidupan. Kekuatan yang baik dalam peperangan.

Tarkus - parasutis yang paling berpengalaman, pasukan payung diperintahkan jabatan taktikal. Tenteranya adalah yang paling kuat dan berterusan.

Faldo - komander serangan pasukan payung itu. Melompat di tengah-tengah pertempuran dengan pek melompat. Huru-hara terbaik.

Gabriel Angelos - Kapten Darah Ravens, yang diketuai oleh cruiser antara galaksi "Litani Fury". Legend Ruang Marin.

Melihat Idranel - wakil di dunia buatan Ultve. Amirul Eldar dalam sektor ini.

Ketua Orc - Bonesmasha bos kuat masa akan datang.

Cepat melindungi Marin Angkasa anda. Sentiasa berjaga-jaga.

Permainan Warhammer subuh dari perang 2 grafik hebat hatimu sebelum permainan yang boleh lihat di screenshot dan Warhammer Dawn of War 2 video. Yang dicadangkan untuk melihat video pengajaran bagaimana baik.

Tindakan Kualiti imej pada tahap yang tinggi yang baik. Dan soundtrack menekankan rombongan ini dalam permainan. Dan seperti biasa sesuai.

Anda seharusnya mencari di mana anda boleh membeli permainan Warhammer Dawn of War II, mungkin juga sebelum ujian bahagian pertama.

Dengan Rakan-rakan akan menjadi lebih seronok, jangan lupa untuk menjemput. Anda mood yang baik dan semoga berjaya!

 

Bermain juga