Warkeepers

Nama alternatif: Warkeepers

Warkeepers permainan dalam talian - percuma ke berbilang s talian Shooter genre MMORPG , ciri-ciri asal, jalan cerita yang menarik, grafik yang sukar ditandingi, mewujudkan besar momentum permainan. Oleh itu, permainan Warkeepers membenarkan dengan terjun kenyang ke dunia realistik pertempuran, keberanian dan kemenangan.

Sertai dalam Warkeepers permainan tidak sukar, kerana ia hanya perlu pergi ke laman web permainan, mulakan Warkeepers pendaftaran, kemudian membuka medan untuk mengisi nama pemain anda, alamat e-mel dan kata laluan. Selepas itu pendaftaran Warkeepers dalam talian dengan jayanya, seperti yang ditunjukkan oleh pemberitahuan ke alamat emel yang telah ditetapkan. Jangan ragu untuk mula belajar semua kemungkinan ruang permainan!

Untuk bermain permainan Warkeepers talian memerlukan keperluan sistem berikut:

  • Sistem operasi: Windows XP / Vista / 7 (disyorkan Windows 7)
  • Memori - 2 GB
  • Grafik - DirectX 11 diskret, 512 MB (1024 MB), Place - 1GB

Bermula untuk bermain permainan ini Warkeepers dalam talian, anda segera sedar bahawa ceritanya adalah menghairankan yang luar biasa dan menarik. Tindakan itu berlaku pada tahun 1944 - Perang Dunia Kedua. Ia adalah seperti permainan yang lain akan menggembirakan peminat sejarah dan peperangan yang lalu manusia. Jerman dan Jepun mengalami kekalahan pada kuasa-kuasa Perikatan, tetapi saintis Reich tanpa mengenal penat lelah berusaha untuk mewujudkan yang baru, senjata menakutkan yang harus menghidupkan arus perang. Walau bagaimanapun, dengan ini, mereka menimbulkan ancaman bukan sahaja kepada kuasa-kuasa musuh, tetapi juga untuk semua kehidupan di bumi.

Juga Warkeepers boleh bermain dalam dua mod: PvE (terhadap bots komputer) atau PvP (menentang pemain sama hidup kerana anda.) Setiap mod mempunyai kelebihan dan nilainya. Sebagai contoh, yang mengambil bahagian dalam pertempuran PvE dan memusnahkan tenaga kerja musuh (dan dalam beberapa kes ia tidak begitu mudah), anda boleh mendapat pengalaman yang diperlukan bagi pembangunan seterusnya watak anda, mendapatkan senjata baru dan banyak sifat-sifat lain yang berguna permainan.

PvP pertempuran - pertempuran dengan pemain, juga terletak dalam talian. Untuk mengalahkan mereka, anda boleh mendapatkan ganjaran yang lebih besar daripada dengan PvE. Selain itu, ia adalah jelas bahawa berinteraksi dengan orang sebenar dan tidak perisikan komputer adalah jauh lebih menarik dan menarik.

Suasana Khas dalam permainan membuat pelbagai wilayah di mana ia adalah perlu untuk melaksanakan misi itu, atau hanya untuk bertemu dan Despatch musuh, antara yang boleh didapati menakutkan "bos." Jadi, anda boleh masuk ke dalam makmal atau kesuraman kubur bawah tanah yang ditinggalkan, di mana setiap saat adalah bernilai untuk berwaspada dan sedia untuk sambutan kilat-cepat dan kemunculan keberanian.

Seperti yang anda boleh lihat, Warkeepers permainan - cara terbaik untuk memahami pertempuran terakhir yang lalu planet kita, manakala tidak mengetahui bagaimana untuk menjadikan keadaan, mengambil kira beberapa ciri-ciri hebat yang dibuat oleh pemaju untuk lebih tipu muslihat permainan.

 

Bermain juga