Perang Titan

Nama alternatif: Perang Titan

Dalam kes itu, jika anda tidak mengabaikan perhatian orang ramai, suka tinggal dalam perhatian, tetapi masih tidak suka kepada gelombang buku lima, Perang permainan Titans yang diwujudkan untuk anda secara peribadi. Permainan ini akan membawa anda jauh dari kami dalam beberapa abad dari zaman Rom dan pergaduhan gladiator.

Pada masa yang apabila Empayar Rom, dan juga mana-mana tamadun lain, menuntut roti dan pertunjukan sarkas, arena keluar dua pahlawan yang kuat dan telah membuktikan keupayaan mereka untuk menjadi yang pertama. Inilah yang menawarkan permainan Perang Titan. Tidak ada kedua. Terdapat hanya yang pertama dan kalah. Tetapi kita mesti belajar untuk berdiri walaupun selepas kekalahan dan bergerak ke atas, mencari kekuatan untuk melawan lagi dan lagi dengan lawannya dan tidak takut untuk terperangkap lagi. Takut - ia adalah kegagalan.

Perang Titan permainan dalam talian meletakkan matlamat yang sangat mencabar tetapi boleh dicapai. Ia adalah untuk membuat setiap satu daripada pejuang Pemain maya. Sebaliknya, pemain perlu membawa watak anda ke tahap yang bermakna hanya satu perkara - penguasaan sempurna budak.

Dalam Perang Titans Pendaftaran dalam talian tidak akan menyebabkan masalah anda. Di sini kita mesti, seperti biasa, menyediakan log masuk. Ini adalah nama yang mana anda akan memasuki permainan. Seterusnya, nyatakan kata laluan, dan pilih salah satu benua yang dicadangkan. Setiap satu daripada pelayan ini boleh didapati di bahagian-bahagian yang berlainan di dunia. Pilih satu yang sesuai dengan anda. Kemudian anda perlu memasukkan tarikh lahir dapat menentukan umur pemain dan menerima permainan. Selepas pendaftaran, anda boleh memilih gladiator watak yang akan memasuki arena untuk pertempuran. Sebenarnya, pilihan anda adalah kecil, kerana untuk pemaju permainan perlu mengambil kira hanya empat wira. Mereka era sesuai Greco-Roman nama. Setiap daripada mereka adalah unik seumpamanya, sebenarnya dikurniakan dengan sifat-sifat istimewa. Tetapi dalam permainan, anda akan dapat untuk membetulkan haiwan kesayangan anda, membangunkan beberapa kualiti atau mengajar sesuatu yang baru.

Mulakan bermain Perang permainan dalam talian dari pengguna Titans dengan pengalaman mengesyorkan pencarian latihan. Di sini anda akan dapat menguasai teknik pertempuran dan intipati permainan. Wira anda podnapryazhet otot maya mereka, dan anda - dan jari anda dipanaskan poupravlyat dengan tetikus atau papan kekunci. Dan selepas sesi latihan - dialu-alukan untuk pembunuhan beramai-ramai yang sebenar!

Dalam Perang Titans perlu memainkan di tempat pertama bagi mereka yang ingin merasai memandu sebenar dan semangat yang suka melawan dalam pertempuran dan tidak boleh berdiri hidup tanpa pengembaraan. Di sini kita perlu belajar untuk menggunakan dan kapak dan pedang, kerana kita harapkan daripada pasukan lawan tidak mempunyai belas kasihan. Gladiators adalah dianggarkan pada nisbah kategori seperti kekuatan dan daya tahan, ketangkasan dan sudah tentu pergerakan kelajuan. Ia adalah empat prinsip-prinsip tertentu menjadi asas keseluruhan permainan. Setiap satu daripada gladiators yang terbaik di mana-mana satu. Pada masa yang sama tiada siapa mengganggu dia tahu untuk menemui kategori baru.

Di antara gladiators pergi mata wang mereka. Whispering bil sini menggantikan emas, perak dan kaca mata. Paling mudah, kerana anda sudah meneka diri mereka, dapatkan perak. Dengan emas dan berharga mata akan menjadi lebih sukar, kerana bagi mereka ia adalah jackpot mungkin. Ia begitu memberi ganjaran yang menerima pergaduhan pemenang bulanan untuk hidup, sebagaimana yang mereka katakan, dan kematian. Sekali sebulan dalam arena berkumpul dua gladiators, dan dipertaruhkan - jackpot itu. Hasil peperangan bergantung kepada apa kemahiran akan menjadi lebih bermanfaat dalam senario ini.

Dengan Dodgers kerja yang singkat sukar, tetapi dengan kuat boleh "bergaul" orang yang mempunyai kelajuan yang lebih besar. Walaupun reput di sini tidak boleh diramalkan. Dengan cara itu, setiap aksara boleh memiliki jenis khas senjata - tongkat, kapak, pedang, atau apa-apa lagi. Biasanya, pemain cuba untuk menguasai kemahiran dari satu spesies dan bukan untuk gelombang memukul dan terlepas segala sesuatu yang datang ke tangan. Tetapi, anda boleh mempunyai strategi khas anda, jadi saya tidak akan membuat perancangan terlebih dahulu. Pendek kata, permainan yang sangat menarik dan menarik, supaya kelewatan permulaan yang lebih baik tidak. Pertandingan gladiator di Rom purba liar popular. Ia akan datang untuk melihat orang ramai, arena adalah seperti stadium telah dibungkus ke kampung lepas. Dalam dunia hari ini pertempuran gladiator ada kepentingan yang kurang. Diselaraskan hanya yang kini anda bukan sahaja dapat melihatnya dari kedudukan pendengaran, tetapi juga untuk mengambil bahagian di dalamnya hanya duduk di kerusi dan tidak mengalami kecederaan dan luka.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag