Warp

Nama alternatif: Warp

Sistem keperluan:

Processor: Core 2 Duo / Athlon X2 2 GHz

RAM: 2GB

Video: 256 MB

Disk Space: 1. 9 GB

Warp - permainan komputer yang menggabungkan aspek terbaik teka-teki arked klasik dan permainan tindakan stealth. Permainan Warp memberikan kita peluang untuk tidak berasa dalam peranan biasa penyelamat planet ini daripada ancaman asing, tetapi untuk cuba pada kulit makhluk asing dari dunia lain. Main Warp akan mempunyai untuk melarikan diri dari penceroboh, seperti di sini di mana orang sudah melaksanakan. Dahsyat dan berbahaya Homo Sapiens berada di luar untuk menangkap pengembara ruang yang aman untuk memakai dia pengalaman dahsyat. Permainan bermula dalam penjara-penjara hanya salah satu daripada pangkalan rahsia yang terletak di kedalaman lautan. Manis dan indah makhluk ruang dinamakan Zero terlepas dari pengawasan dan cuba untuk meninggalkan asas, di mana ia memakai dan eksperimen tidak berperikemanusiaan kaji yang dijalankan mengerikan, tetapi jalan asas rahsia tidak akan mudah. Warp, permainan berahsia diisi dengan sekumpulan teka-teki dan berbahaya, musuh berbahaya yang ingin untuk menyebabkan kemudaratan kepada orang asing yang malang sahaja.

Gameplay

Aman dan tidak berbahaya makhluk Zero, permainan protagonis Warp mempunyai taringnya yang tajam dan kuku besar, dan oleh itu berkonfrontasi secara langsung dengan pengawal dan para saintis jahat hidup pada asas air rahsia, bermula, dia tidak boleh. Meledingkan, permainan di mana kita perlu menyembunyikan sebahagian besar, dengan menggunakan cubbyholes terpencil dan bilik-bilik yang tersembunyi, menyerang musuh-musuh yang sama adalah semata-mata kerana belakang dan hanya untuk mengejutkan musuh dan lain untuk mendapatkan lebih dekat dengan jalan keluar yang didambakan dari pangkalan data. Sifar untuk membantu orang asing akan datang kebolehan asing beliau, iaitu meledingkan, membenarkan beliau untuk teleport kilat pada jarak yang pendek. Permainan Warp akan diadakan di tetap bergerak di sekitar tapak, di mana orang asing ini adalah untuk mengatasi dinding dan pintu dikunci dengan mudah, meninggalkan pengejar mereka dan semua tapak yang sensitif sistem keselamatan. Menggunakan keupayaan yang sama Zero boleh disediakan di tempat yang paling tidak sesuai, di mana ia tidak mungkin sesiapa akan berusaha, dalam tong, laci dan juga di dalam hidup. Warp boleh bermain dan agak kejam, kerana berada di dalam objek lain, kuasa asing yang aman pemikiran boleh merebak kepada corak-carik dengan satu letupan yang hebat, tidak terkecuali dan rakyat, yang akan Zero.

Teka-teki

Permainan ini tidak akan membiarkan anda berehat selama satu minit dan akan membuang lebih banyak tugas dari tahap ke tahap, memaksa lebih banyak dan mencipta bergerak baru, serta untuk bertindak dengan cepat. Pangkalan kapal selam Rahsia mempunyai saiz yang besar dan ia akan banyak tempat-tempat menarik, di mana lagi perlu pergi. Bergerak dalam ruang akan menjadi bukan sahaja keupayaan untuk disediakan untuk pemain dan menggabungkan semua kemungkinan, anda boleh menyelesaikan tugas-tugas dalam cara yang berbeza. Stashed di pangkal barangan merah jambu, dipanggil pemaju ulat, membuka akses pemain untuk kemahiran baru bagi makhluk asing itu, seperti pergerakan senyap atau memaparkan objek pada peta. Selain daripada tugas-tugas asas misi adalah untuk melaksanakan tugas-tugas tambahan, seperti lulus tahap yang dalam masa yang tertentu atau memusnahkan semua musuh-musuh dengan satu kemahiran tertentu watak utama. Ini pekerjaan tambahan akan membuka bonus tambahan dan membolehkan lebih cepat untuk membangunkan peluang-peluang baru Zero, yang akan dibuka sepanjang permainan.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag