WarSide

Nama alternatif: Varsayd

WarSide permainan - MMORPG Tindakan hebat hebat dengan kombinasi terbaik sistem peranan-bermain dan penembak taktikal. Di alam semesta yang luas bisul perang antara tiga syarikat. Ini adalah permainan pelanggan di mana pemain mencabar antara satu sama lain dan cuba untuk membuktikan dia tidak bersalah dalam pertempuran pasukan yang paling imaginatif. Anda perlu memilih pasukan yang berjuang untuk apa yang anda mahu dan dapat segera melompat ke dalam pergaduhan. Tiada menunggu membosankan! Semua sangat dinamik dan pelbagai. Dalam WarSide talian perlu benar-benar gaya hidup aktif! Menawarkan pelbagai mod permainan, keupayaan untuk mencipta watak yang sesuai dengan gaya anda, pembangunan fleksibel, peta pertempuran asal, senjata indah senjata dan banyak saat-saat yang baik yang lain. Mengambil bahagian dalam pembangkang gemar, memukul semua keupayaannya untuk menang!

Untuk bermain permainan pelanggan WarSide mesti dipasang. Pemasangan berjaya, dan permainan tidak akan gagal jika komputer memenuhi keperluan sistem berikut:

- OS Windows XP/Vista/7;

- Pentium 4 / Athlon atau lebih tinggi

- Video Nvidia GeForce FX 5200 / ATI Radeon 9500 / Intel GMA 950 (i945G) ilivyshe

- 1 GB RAM dan 1 GB ruang cakera keras.

Menjalankan pemasangan diperlukan pendaftaran WarSide. Dengan menghasilkan akaun, anda mesti memasukkan maklumat berikut: e-mel, nama forum, kata laluan (dengan pengesahan). Selepas itu, periksa dalam permainan memerlukan WarSide menulis semula perkataan di atas. Kemudian anda boleh tekan "Daftar", dengan itu mengesahkan persetujuan untuk menerima berita dan menerima pakai kaedah-kaedah.

Main Anda akan WarSide watak yang akan mewujudkan penampilan mereka sendiri. Bukan sahaja anda memilih muka, rambut, tetapi boleh menghiasi parut wira atau tatu. Anda juga perlu memilih salah satu daripada tiga negara yang berperang. Mari kita lihat apa yang mereka kelihatan seperti. Zetta Corporation telah berjaya bukan sahaja untuk mewujudkan monopoli ke atas salah satu daripada planet-planet, tetapi akhirnya berkembang lingkungan pengaruhnya ke atas banyak planet-planet lain. Modal di sini ialah Bandar, tetapi di wilayah yang diduduki pemimpin kuasa Tyler ODSs tidak kurang kuat. Mengajar dihormati syarikat kapitalisme totalitarian. Terdapat maju cahaya tenaga kimia dan industri berat. Wakil-wakil negeri cenderung untuk merebak di seluruh galaksi kesannya terhadap pasaran dan sumber bahan mentah. Pekerja perbandaran galaksi dan jurutera Space Percuma - muncul di satelit masyarakat Colossus gas gergasi. Kesaksamaan memerintah di sini. Proletariat dan intelektual cuba untuk mencari kompromi untuk hidup dengan aman dan harmoni. Modal di sini - Tween dan pemimpin komune adalah Radin. Teknologi yang paling maju - kimia fizikal yang ringan dan berat. Penduduk impian negeri kehidupan yang seimbang tanpa masalah dan peluang untuk memenuhi keperluan segera setiap rakyat. Empayar baru - negara bangsawan dengan modal Eden. Wakil-wakil Empayar bersedia untuk menyokong dalam setiap cara yang pemimpin mereka Ilnura bahawa apabila kuasa merampas takhta bapanya. Keadaan ini diburukkan lagi oleh hakikat bahawa untuk mengetahui Galaxy tidak mengambil ia sebagai pemerintah. Tersinggung dengan fakta ini bangsawan bersedia untuk melakukan segala yang mungkin untuk membuktikan sebaliknya. Mereka percaya bahawa ketua mereka mampu mewujudkan monarki mutlak, yang akan berdasarkan pada hubungan feudal pasaran. Cahaya dan teknologi tenaga fizikal yang berat membangun, penduduk negara cenderung untuk mencapai Golden Age kedua. Pemain yang dihormati, pilihan adalah milik anda! Anda mempunyai hak untuk menyertai orang-orang yang anda lihat patut.

Watak yang menjadi WarSide bermain, menjadi milik salah satu daripada empat kelas. Anda boleh menjadi Guardsman, upahan, atau pemburu tidak dikenali. Mereka berbeza antara satu sama lain bukan sahaja dalam penampilan tetapi juga kebolehan unik. Setiap watak dikurniakan dengan ciri-ciri awal dan tugas anda - untuk mengepam mereka. Juga boleh didapati untuk memilih pengkhususan citarasa anda. Memenuhi misi PvE dan mengambil bahagian dalam pertempuran PvP, anda mengumpul pengalaman. Dengan cara itu, satu perjuangan berlangsung kira-kira 10 - 15 minit. Usaha lebih anda mengenakan, keputusan lebih ketara.

Permainan Varsayd mengesyorkan tidak hanya berjuang dengan pemain lain, tetapi juga belajar bagaimana untuk membina hubungan. Anda mesti menyertai satu pasukan, terutamanya kerana pembangunan plot adalah kerana pasukan pertempuran. Ia juga adalah mungkin untuk mewujudkan hubungan perdagangan. Anda boleh membuat transaksi menggunakan lelongan atau mel.

Sebagai model permainan penyebaran percuma-2-play, ia menyeronokkan disediakan untuk anda benar-benar percuma. Terlibat dalam latihan yang menarik pada masa lapang anda - dan anda akan lupa apa yang jara! Kita hanya boleh berharap anda pengalaman yang menyenangkan dan semoga berjaya!

 

Bermain juga