WARSTORY

Nama alternatif: Talian Warstory Perkenalkan

Syarikat, pemaju permainan komputer dalam talian BigPoint biasa kepada semua peminat jenis ini hiburan untuk banyak projek berjaya dan bertimbang rasa. Sebab itulah output mana-mana permainan yang baru daripada syarikat ini dilihat oleh pemain sebagai satu peristiwa penting.

Begitu juga dengan permainan WARSTORY dalam talian, yang membawa pemain semasa Perang Dunia Kedua dan menawarkan sekutu sampingan, Amerika atau Kesatuan Soviet dan memegang pertempuran tegas di Eropah dan mata mereka sendiri melihat kejatuhan Nazi Berlin. Dalam permainan dalam talian ini WARSTORY sedar lazimnya terang dan berwarna-warni, itulah sebabnya bermain permainan WARSTORY dalam talian akan menjadi menarik bukan sahaja pencinta pertempuran sejarah, tetapi semua peminat pasukan permainan dalam talian.

Sertai dalam WARSTORY permainan menyedari lazimnya mudah dan intuitif, seperti dalam semua permainan yang lain dari BigRoint. Anda perlu memilih nama panggilan (nama yang anda akan terus menggunakan dalam permainan), kata laluan untuk log masuk ke akaun anda dan memberikan alamat e-mel, yang akan dihantar pengesahan e-mel pendaftaran dan yang akan secara berkala dihantar berita permainan segar.

Daftar WARSTORY membawa anda hanya beberapa minit, dan jika kita menganggap bahawa untuk bermain WARSTORY tidak perlu untuk memuat turun dan memasang pelanggan khas (permainan berasaskan pelayar sepenuhnya), maka anda dengan serta-merta boleh mula bermain WARSTORY. Dalam kes ini, jika anda pengguna berdaftar di rangkaian sosial Facebook, pendaftaran WARSTORY akan bagi anda dengan menekan butang - seperti peluang yang menyenangkan untuk menyediakan untuk pemain mereka pemaju permainan dalam talian.

Selepas pendaftaran, anda perlu memilih yang mana satu di negara-negara anda akan bermain. Pilihan diwakili oleh Tentera Merah dan tentera bersekutu. Tujuan anda - untuk menjalankan perlawanan akhir menentang Reich Ketiga, permainan dalam talian mengandungi lebih daripada 50 WARSTORY pertempuran benar-benar nyata sejarah untuk kemenangan di mana ia adalah sangat penting untuk menggunakan taktik pertempuran dan strategi dan penyelarasan yang jelas pergerakan sekutu. Dengan sahabat anda tidak akan mempunyai masalah - permainan WARSTORY dalam talian adalah sangat popular dan bilangan orang yang bersedia untuk bermain permainan dalam talian WARSTORY puluhan ribu.

Satu ciri yang menarik permainan ini adalah penggunaan teknologi di samping unit standard dan detachments daripada apa yang dikenali sebagai "wira" - unit khas yang mempunyai kebolehan yang unik tidak terdapat ke unit lain dan yang tingkah laku di medan perang boleh mempunyai pengaruh yang tegas kepada sesuatu kejadian. Oleh itu untuk semua pencapaian dalam dunia permainan, anda akan digalakkan dengan pingat khas, dan dia membawa talian rekod WARSTORY permainan semua menjadi wira terkenal dan secara berkala memberikan mereka pelbagai bonus, sebagai tambahan kepada pengiktirafan dan reputasi di kalangan pemain lain.

Pekerjaan yang anda perlu melakukan dalam permainan, difikirkan dengan baik dan adalah pelbagai. Petikan pekerjaan individu mungkin perlu menghabiskan berjam-jam keseluruhan, tetapi pada masa ini, kerana keseronokan dan permainan kepentingan neodnoobraznogo dalam prosiding tidak boleh hilang, tetapi sebaliknya.

WARSTORY permainan dalam talian - satu contoh yang baik bagaimana tidak membuat permainan berasaskan pelayar dalam talian. Terang dan cantik grafik, kerja rumit, jalan cerita yang menarik dan terperinci, sistem yang fleksibel bonus dan pencapaian dan akibat daripada semua ini - bilangan besar pemain permainan dan peminat dari seluruh dunia. Cubalah dan anda mendapati diri anda dalam peranan komander pertempuran semasa Perang Dunia II, yang agak mampu untuk menentukan kesudahan satu pertempuran penting yang akan datang.

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag