Wartune

Nama alternatif: Wartune

Permainan Wartune - a MMO RPG strategi percuma, yang mengandungi unsur-unsur strategi sosial dan peranan-bermain. Dunia menarik fantasi penulis Wartune permainan dalam talian akan membuat pemain berasa dalam peranan ahli silap mata, seorang pahlawan atau pemanah. Maksudnya Wartune permainan dalam talian adalah untuk menjaga bandar di bawah kawalan dan mendapatkan sumber untuk membina bangunan.

Sebelum memainkan permainan Wartune, pastikan komputer anda memenuhi keperluan sistem seperti: pemproses frekuensi - 2GHz, 1GB RAM, Kad Video - 128MB. Sertai dalam permainan Wartune tidak mengambil banyak masa anda dan mudah:

1.                   Pada halaman utama, pilih item « mewujudkan akaun »;

2.                   Sila masukkan nama panggilan anda;

3.                   Masukkan e - mel ;

4.                   Masukkan kata laluan dan mengesahkannya;

5.                   Masukkan tarikh lahir;

6.                   Pilih « mengemukakan » Wartune dan pendaftaran berakhir.

Dalam Wartune Online anda mengambil peranan wira, yang kolam anda boleh memilih diri anda sebagai milik salah satu daripada tiga kelas yang berlainan. Kelas mentakrifkan kebolehan pemain, dia akan mempunyai semasa pertempuran di Wartune permainan dalam talian, manakala lantai - ia sama sekali pilihan peribadi. Sebaik sahaja anda menjadi Wartune bermain, anda akan mempunyai akses kepada beberapa pencarian yang diberikan kepada anda sebagai buku teks asal. Pada mulanya, pemain belajar dan meneroka dunia dan terlibat dalam pertempuran pertempuran permainan Wartune talian. Anda akan dapat bermain Wartune dan seterusnya untuk menyerang antara satu sama lain secara automatik, sehingga seseorang memberikan sehingga pertama apabila kuasa kehabisan, walaupun pemain juga dapat menggunakan kemahiran yang dia telah memperoleh, mereka biasanya mempunyai kesan yang kuat atau khas. Membangunkan sebagai peserta dalam permainan Wartune dalam talian, mereka akan mempunyai peluang szdavat tentera tambahan dalam kumpulan mereka yang akan menyerang secara automatik.

Selepas pencarian awal dan perisikan pertempuran Wartune pemain permainan dalam talian ke bandar dan segera mengambil di bawah sayap-Nya. Pada peringkat ini permainan, anda akan membina bandar mata wang dan dana yang dikutip. Cerita Wartune permainan dalam talian dalam seksyen ini adalah hampir sama dengan strategi tersebut.

Dari sudut pandangan fungsi sosial permainan Wartune mempunyai perbualan masa sebenar. Pemain juga boleh menggunakan barang-barang khas, seperti "megafon" untuk menyiarkan mesej pemain lain. Ciri ini akan menjadi sangat berguna apabila merekrut ahli kesatuan Wartune dalam talian, tetapi sebilangan besar orang-orang yang benar-benar telah menggunakan ciri ini, mereka mengatakan bahawa ia adalah sia-sia.

Dalam perbualan masa sebenar, bermain Wartune Permainan dalam talian boleh juga menambah satu sama lain ke teman senarai, masukkan kesatuan, untuk bekerjasama dalam pelbagai pekerjaan. Dalam permainan Wartune juga unsur pengesanan, iaitu adalah Anda boleh mengetahui apa persatuan dan pemain bersaing.

Secara umum, Wartune permainan dalam talian adalah permainan yang cukup baik, dan juga strategi sengit. Permainan Wartune , sudah tentu, bukan permainan yang sempurna, tetapi dalam cerita itu adalah tanpa ragu-ragu, layak prestasi lebih tinggi berbanding dengan pesaing lain dalam rangkaian sosial. Permainan ini mengandungi banyak kandungan untuk permainan yang memberikan anda peluang untuk meneroka Wartune permainan dalam talian dalam masa yang panjang, dan dengan itu, Wartune talian layak untuk bermain!

 

Bermain juga