Webracing

Nama alternatif: Perlumbaan Maya

Webracing talian - adalah permainan dalam talian pelayar yang menenggelamkan anda di dunia maya perlumbaan. Jika anda seorang kekasih kelajuan dan menang, jika anda digunakan untuk menjadi yang pertama di jalan raya dan tidak takut bahaya di hujung jalan - maka dunia ini untuk anda!

Jadi, untuk memulakan permainan, anda perlu pergi pendaftaran Webracing talian: dalam tetingkap yang terbuka memasuki e-mel (log masuk) dan kata laluan, mengisi maklumat yang diperlukan, dan itu Pendaftaran anda Webracing selesai. Anda boleh memulakan permainan!

Pertama, anda perlu memilih kereta kosong: Fiat Punto atau VW Golf. Pada masa akan datang, lumba, anda mampu untuk membeli kereta sorong tiba-tiba untuk menaik taraf dan banyak lagi ...

Sekarang mari kita beralih kepada mencipta watak anda dalam permainan dalam talian Webracing: selepas pendaftaran anda akan perlu memikirkan nama dan pilih watak vashomu avatar beliau. Anda perlu mengedarkan 20 kemahiran-mata percuma watak anda bergantung kepada apa yang anda mahu ia menjadi - pelumba seretan atau litar lumba pro. Ada pemandu anda di Webracing permainan dalam talian, terdapat empat parameter asas: merit teknikal, Kegigihan, Penjagaan dan tindak balas. Webracing permainan dalam talian, mempunyai lima jenis upgrade untuk watak anda (pemandu) - satu jenis bagi setiap parameter dan satu yang beredar sekali semua parameter. Membeli upgrade, pemandu anda boleh menjadi juruterbang yang terbaik dalam perlumbaan!

Main permainan dalam talian Webracing kecuali watak utama anda (pemandu), anda boleh menyewa dua tambahan.

Sekarang mari kita lihat keadaan dengan kereta anda: selepas anda akan mempunyai lebih atau kurang layak kereta untuk mengambil bahagian dalam perlumbaan, ia akan mungkin untuk menaik taraf. Pada kereta anda, anda tidak boleh memasang lebih daripada 14 item! Bergantung kepada naik taraf anda di dalam kereta anda, meningkatkan prestasi.

Main Webracing menjadi lebih baik membeli dan menjual kereta anda (anda boleh mempunyai lebih daripada satu kereta! ), Pembaikan dan lagu mereka. Semua ini boleh dilakukan dalam garaj anda. Penting! Dalam garaj anda diletakkan hanya empat kereta (tidak termasuk aktif), tetapi anda masih boleh membeli ruang tambahan di dalam garaj ...

Main permainan dalam talian Webracing, anda akan mempunyai keupayaan untuk mencipta atau menyertai kelab-kelab yang sedia ada.

Semua Kelab dalam permainan, dibahagikan mengikut peringkat dan kemahiran: Permulaan, Amatur, Pro dan Juara.

Yang baru bermul - Ini adalah kelab dengan tahap 1-3

Amatur - kelab dengan tahap 4-6

Pro - Ini adalah kelab dengan tahap 7-9

Juara-Juara - kelab dengan tahap 10-12

Meningkatkan Kedudukan dan Kelab dimenangi oleh peserta Club!

Dalam permainan Webracing dalam talian, watak anda boleh mempunyai pekerjaan, ia boleh mudah, sederhana atau sukar. Lebih mudah kerja, kurang peluang yang watak anda akan dipecat, tetapi gaji yang sepadan dengan kerja itu. Peluang pekerjaan yang ada, hanya 1 kali dalam masa 24 jam. Setiap pekerjaan mempunyai tarikh akhir sendiri. Selepas tarikh tersebut, watak anda mendapat semua wang. Bercakap wang!

Dalam permainan Webracing permainan dalam talian telah mata wang sendiri:

WR - perak syiling permainan ini (mereka boleh mendapatkan dengan melakukan kerja yang mudah atau memenangi perlumbaan)

GXP - ia adalah satu mata wang permainan tunggal (mata wang yang anda boleh membeli barangan eksklusif untuk penalaan auto, naik taraf kepada pemandu dengan barangan yang lebih baik dan lebih menimbun Sindiket)

Gasolin - dia akan perlu mengambil bahagian dalam perlumbaan (perlumbaan 1 "bernilai" 20% daripada petrol, 100% terkumpul di tepat 1 jam).

Dalam memainkan Webracing, anda boleh mewujudkan dan menyertai Kaum sudah ada, lebih-lebih lagi, anda boleh bertindak bukan sahaja sebagai pelumba, tetapi sebagai penonton semata-mata.

Kesimpulannya, saya akan mengatakan ini, masih seperti struktur sebagai Sindiket (ia bermaksud asas dalam pelbagai kaum). Dengan beliau dan dengan semua yang lain, anda boleh berkenalan, sila daftar di Webracing permainan. Tuah kepada anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag