WildStar

Nama alternatif: WildStar

WildStar online - permainan percuma pelbagai-peranan-bermain pelanggan dalam suasana yang futuristik. Pemain akan diangkut ke planet Nexus misteri dan meneroka wilayahnya, menyembunyikan banyak kejutan. Dicipta oleh projek NCSoft mempunyai ciri-ciri berikut: grafik kartun, acara permainan dinamik, kehadiran sosialisasi, pergaduhan asal, plot yang menarik, luar kesederhanaan dan akses antara muka. WildStar pengangkutan percuma anda untuk dunia fantasi, yang disertakan dengan tinggal di pengembaraan menggayatkan. Sebelum ini tinggal di perlumbaan eldanov planet Nexus, tahap pembangunan yang tinggi. Tetapi di bawah beberapa keadaan misteri dia hanya hilang tanpa jejak, dan digantikan dengan penduduk baru - Empayar puak dan orang buangan. Bermula bermain WildStar permainan dan anda menjadi warganegara ini yang pelik dan menarik pada masa yang sama di dunia. Mengapa ada sahaja! Dan wilayah yang luas menunggu penyelidikan anda, dan jumlah yang tidak dapat dibayangkan artifak misteri, dan sistem ekologi dengan GAGs mereka, dan fauna sangat kaya. Anda akan suka menghabiskan masa di sini!

Pendaftaran WildStar Mudah akan membawa anda pada lokasi permainan dan anda akan dapat untuk memilih apa jalan untuk diikuti. Memilih kelas permainan, anda dengan ini memberi keutamaan kepada pekerjaan tertentu, gaya tertentu bermain. Terdapat empat kelas yang ada nick explorer, askar, ulama dan penjajah. Mereka adalah unik dan setiap yang menarik dengan cara sendiri. Secara kebetulan, keputusannya mana permainan akan berlangsung anda boleh mengubah dan cuba untuk pergi cara yang berbeza. Secara kebetulan, wakil-wakil daripada kelas yang berlainan sering berinteraksi. Kerja yang memerlukan hanya sekumpulan jangka, supaya sokongan adalah jiran sangat berguna.

Semasa lawatan itu, anda akan sering melihat kumpulan perusuh. Mereka sentiasa perlu berjuang menentang setiap mob anda boleh membangunkan strategi anda sendiri. Tetapi satu lawan satu melawan sistem pertempuran tidak terhad. Anda akan dapat mengambil bahagian dalam pertempuran PvP menarik massa, yang sesuai dengan tradisi terbaik daripada permainan video semasa. Secara umum, tidak akan bosan!

Saya ingin mengatakan beberapa perkataan mengenai fauna beberapa. Segala-galanya diatur di sini agak pelik. Baik walaupun yang besar makan kecil, tetapi ia adalah tidak jelas mengapa sesetengah memburu hanya pada waktu malam, dan satu lagi untuk serbuan Beri hari yang cerah. Pada lokasi permainan terdapat haiwan usaha banyak, tetapi ia sering berlaku bahawa mereka menjadi mangsa haiwan kuat. Dan kemudian wira anda untuk membuat yang usaha zverushku sama mesti meniadakannya raksasa yang memakan dia. Well, sekurang-kurangnya dari bangkai haiwan mati ditelan pergi tanpa cedera. Jika anda aktif memusnahkan pemangsa, kemudian selepas beberapa ketika mereka akan menjadi lebih kurang, dan oleh itu memudaratkan berkurang. Permainan WildStar direka supaya tindakan anda, dan juga pemain lain tindakan menjejaskan alam sekitar.

Setelah mula bermain WildStar cuba untuk membangunkan watak anda. Belajar menggunakan dan parameter fizikal serta teknologi yang disediakan pada masa yang sama. Menyimpan keberanian dan mula memburu anda untuk salah satu planet yang paling berbahaya alam semesta! Katakan anda adalah sentiasa bernasib baik untuk mencapai yang diingini!

 

Bermain juga