Adakah Steel

Nama alternatif: Adakah Steel

Adakah Steel - permainan komputer dalam genre strategi masa nyata. Dalam terjemahan, mungkin lebih biasa kepada anda, Will dan minda. Pemaju permainan telah membuat usaha untuk menterjemahkan ke dalam perang permainan realiti antara negara-negara Timur dan sebagai sebuah negara besar seperti Amerika Syarikat (AS). Ia menunjukkan perspektif Amerika pada masalah keganasan dan utranenie itu. Permainan Kehendak Steel seperti seperti yang dilakukan oleh peristiwa sebenar, dan itu hanya kebetulan tidak ketara penuh dengan realiti. Kos anda melihat diri sendiri.

Bagi mana-mana permainan komputer, anda boleh melayari Internet Will video Steel, membaca ulasan ini sebelum anda menarik permainan. Kemudian melawat tapak di mana anda boleh bermain Kehendak Steel turun. Dan teruskan ke pertempuran kejam.

Permainan ini dipersembahkan dengan kedua-dua pihak yang berperang. Jenis seperti yang baik - Amerika yang menentang keganasan. Dan yang buruk - orang-orang Arab - adalah menjijikkan, pahlawan jahat.

Permainan Kehendak Steel'll bermain dua kempen pemain tunggal yang berbeza: di Afghanistan dan Iraq. Sebelum anda melakukan enam belas misi permainan. Tetapi perkara utama ialah kemusnahan orang-orang Arab, yang membawa kepada keganasan dan keganasan di dunia.

Anda - komander batalion Pasukan Marin Amerika Syarikat. Melaksanakan tugas-tugas meletakkan di hadapan anda, anda dan seluruh team'll anda mempunyai banyak kelebihan - meningkat, tajuk baru, berbangkit daripada penggunaan tindakan taktikal baru. Oleh itu, dalam kuasa anda, setiap kali mendapat lebih banyak peluang - permintaan data dari satelit, memanggil bala bantuan, penyediaan meriam dan pengurusan serangan udara.

Permainan Will dan Minda mempunyai lebih ciri-ciri

• Unit-unit tempur dan senjata;

• Kualiti grafik;

• Suara kawalan.

Unit Combat dan senjata - anda diberi kepada pengurusan lebih daripada seratus unit dan pelbagai jenis senjata.

Kualiti grafik - berkualiti tinggi. Berikut adalah sehari semalam, kesan cuaca yang berbeza, model dengan teliti terperinci grafik direka pengangkutan dan kemudahan lain. Dibentangkan Peta tepat negeri Amerika Syarikat, ke butiran yang paling kecil.

Suara - jika anda mempunyai mikrofon, anda boleh mengawal tentera.

Sesungguhnya grafik dalam permainan yang diwakili pada tahap yang baik, dan juga bunyi jika tiada arahan suara anda. Akan dan Sebab menonton video anda sudah lihat sendiri. Sebelum memulakan proses permainan.

Tergesa-gesa rasa kebanyakannya dalam keseluruhan proses menentang kumpulan pengganas. Hanya yang dibentangkan di sini untuk anda peluang itu.

Jangan lupa untuk berkongsi pengetahuan mengenai permainan Kehendak Steel dengan rakan-rakan.

Tetapi permainan ini tidak mendapat ulasan yang baik daripada permainan pengkritik. Mungkin kerana ketika itu permainan yang cukup sengit, dan ia boleh pergi sepenuhnya dalam satu malam. Dan tidak hanya itu. Ia kini masih untuk mendapatkan kesimpulan anda tentang akan permainan dan minda.

Mempunyai mood yang baik dan permainan! Terima kasih atas perhatian anda.

 

Bermain juga