Wind of Luck

Nama alternatif: Wind of Luck

Permainan ini anda perlu bermain bagi pihak pelaut, yang mahu menang ketuanan di semua ruang maritim. Selain anda dalam permainan angin Luck talian Crave ini paling band dan organisasi lain.

Angin permainan Luck yang anda boleh bermain secara percuma, dipasang pada pelanggan permainan komputer anda.

Di Angin permainan Luck anda boleh bermain jenis-jenis kapal:

 1. Asia.
 2. Caribbean.
 3. Mediterranean.

Dengan kenderaan Asia termasuk:

 1. Kobukson - adalah kapal perang yang paling terkenal Asia Timur.
 2. Catamaran adalah sebuah kapal kecil dua kali, yang muncul di pulau-pulau Polinesia.
 3. Quee Song - kapal ini Korea terkenal.
 4. Pirate Junk - kapal tradisional untuk pencari kekayaan Asia Timur.

Demi kapal Caribbean termasuk:

 1. Barca adalah kapal kapal-kapal Caribbean asal. Ini adalah salah satu daripada kenderaan yang paling ringan dalam permainan, dan ia adalah bot yang sangat baik untuk mempelajari asas-asas peperangan tentera laut.
 2. Penyeludup Schooner - satu gelas besar kecil, direka untuk berjalan cepat dan pendek, profil rendah dengan layar dilipat dan rintangan yang baik. Kapal yang baik secara konsisten di bawah angin yang buruk. Dengan anjakan kira-kira 90 tan ia boleh mencapai kelajuan tinggi belayar untuk masa yang lama.
 3. Bermuda - kapal ini, yang sering berlaku di kalangan pemula pencari nasib atau berprofil rendah tikus laut di perairan Caribbean. Stabil di bawah angin yang buruk. Gelas besar Slim dan anggun Bermuda boleh mencapai kelajuan maksimum dalam masa yang singkat.
 4. Privateer - kapal besar yang direka khusus untuk pihak pendakwaan dan menarik kapal-kapal saudagar. Perumahan kerana kekuatan mereka direka bentuk untuk kelajuan dan persenjataan. Ia secara umumnya bertujuan untuk jarak yang kecil dan kelajuan bergantung pada pemain dalam tempoh masa yang singkat. Kapal ini boleh melaksanakan apa-apa tugas, dengan kerugian kecil.

Dengan kapal Sredizemeomorskim termasuk:

 1. Polacca - adalah sebuah kapal serba boleh. Ia mempunyai dayung dan layar sebagai segi tiga dan persegi, ia sangat baik untuk angin yang menggalakkan dan tidak menguntungkan. Boleh berenang di dalam air cetek.
 2. Balancella - ini adalah sebuah bot nelayan yang besar. Dia hanya 4 meriam kecil di atas kapal.
 3. Xebec - adalah reka bentuk yang paling biasa kapal ini yang digunakan oleh Corsairs Barbary di Laut Mediterranean pada abad XVII-XVIII. Kapal rendah yang ia sasaran sukar bagi kapal-kapal besar. Xebec cara menggerakkan melampau membuat pilihan yang sangat baik untuk taktik dan curiga kepada pihak lawan.
 4. Perang - kapal ini, yang dibahagikan kepada 4 pertaruhan. Kecantikan ini mempunyai baki hampir sempurna antara senjata api, kekuatan dan pergerakan keupayaan. Dalam kapal 60 senapang pada dua dek senjata. Dengan struktur yang kukuh dan pakaian yang ketat.

Main Wind of LuckVy're di kawasan-kawasan yang berbeza pada peta yang berbeza. Perhatian anda akan diberikan enam kawasan.

Mula permainan angin Luck percuma untuk bermain dengan rakan-rakan. Mereka adalah jauh lebih menarik dan masa berlalu dengan cepat.

Wind of Luck dalam talian - ini adalah permainan sebenar, ia sudah pasti anda suka!

 

Bermain juga