Vinterfrost Warisan Utara

Nama alternatif:

Permainan Vinterfrost Warisan Utara: Perang dengan orang mati.

Igra Vinterfrost Warisan North menjemput pemain baru kepada dunia fantasi, di mana mereka ditawarkan peranan wira, ditakdirkan untuk melindungi kerajaan dari pemberontak mati.

Mnogo tahun yang lalu sembilan puak-puak Dare telah memilih untuk melupakan rasa tidak puas hati lalu, untuk mengumpul antara jenis orang yang berbeza, seorang wakil, dan menggabungkan mereka ke dalam satu ekspedisi. Bunian, manusia, orang kerdil, gergasi dan Orc mempunyai untuk sampai ke kawasan terpencil di benua utara, di sana untuk mencari harta yang tersembunyi, dan membawa ke bandar.

peralatan

Na dan latihan mengambil banyak sumber, tetapi usaha tersebut sia-sia dalam ekspedisi terkorban dalam iklim yang keras. Selama bertahun-tahun, dan tidak menunggu berita, ia menjadi jelas bahawa mereka tidak lagi akan. Tetapi ini hanya mendorong pemerintah untuk mengumpul kumpulan baru. Malangnya mereka mengalami nasib yang sama seperti orang-orang yang mengikuti mereka.

kelamaan, semua yang lalu dibunuh, orang yang mati kembali untuk membalas dendam kedegilan keturunan mereka. Bermula untuk bermain permainan dalam Vinterfrost Warisan North, anda menjadi ahli salah satu keluarga tua yang mengambil bahagian dalam syarikat, dan oleh itu terpaksa berhadapan dengan pemberontak mati relatif.

Vas dengan adiknya menyelamatkan bapanya, tetapi dia mempunyai untuk mengorbankan nyawanya sendiri, yang anda boleh pergi pada pengembaraan yang berbahaya, dan cuba untuk mencari jawapan kepada soalan-soalan yang penting.

adalah pilihan pertama anda.

Vy mempunyai hak untuk memutuskan apa yang terbaik untuk anda pendaftaran Vinterfrost Warisan Utara atau sambungan melalui rangkaian sosial. Langkah seterusnya ialah kejadian watak. Untuk melakukan ini, merujuk kepada ciri-ciri setiap profesion, dan ambil perhatian bahawa penampilan dan beberapa kemahiran bergantung kepada menjadi lelaki atau perempuan.

 • Rogue lincah dan cepat, juga menjauhkan diri daripada serangan musuh. Ini adalah seorang pejuang yang berkesan terhadap sasaran tunggal, tetapi tidak dapat menampung dengan kumpulan.
 • Warrior tangki biasa dengan banyak tenaga. Dikurniakan dengan kuasa yang sesuai untuk serangan huru-hara.
 • tidak
 • Mag berbeza kesihatan yang baik, dan tidak begitu berkesan terhadap penjahat berkuasa tunggal, tetapi kumpulan itu bukan lawan yang sangat kuat memberi kesan kepada pergerakan jari kecil. Semasa mengepam, anda boleh memilih apa yang anda mahu ia menjadi seorang doktor atau yang menyebabkan kerosakan.
 • Shaman adalah pemain pertahanan yang baik, yang baik sebagai ahli silap mata yang mempunyai mantra.

Ia adalah masa untuk bertindak.

V Vinterfrost Warisan North bermain bagus kerana banyak sebab, tetapi perkara pertama yang menangkap mata adalah sangat terang, menyenangkan carta mata. pembangunan adalah licin, dan peringkat awal tidak terutamanya meneran lawan yang kuat. kekuatan anda akan cukup untuk berurusan dengan ramai orang mati.

Kemudian anda mula mencari kekuatan dan pengalaman, menjadi lebih kuat, dan anda akan bersedia untuk pertempuran yang serius. Dalam perjalanan peristiwa anda akan:

 • Primenyat prinsip langkah demi langkah deystviy
 • Nanimat pomoschnikov
 • Dratsya dengan monstrami
 • Srazhatsya dengan geymerami
 • Uchastvovat dalam rezhimah
 • menarik

Naraschivat boleh mengalami dengan mengambil bahagian dalam pencarian, tetapi anda boleh menggunakan meditasi, meninggalkan wira di negeri ini sehingga anda telah pergi. Tetapi kembali, anda akan merasa segar dan lebih berkuasa.

watak

Vash dikurniakan tiga belas bakat, dan dalam peperangan, anda membuat keputusan yang mana satu yang lebih sesuai di sini. Tetapi enam daripada rakan-rakan skuad anda secara automatik akan menggunakan hadiah, yang dikurniakan dengan, jadi menganggap ini apabila meletakkan syarikat itu di medan perang.

V iPlayer Vinterfrost Warisan North lama kekal pahlawan tunggal tidak akan berfungsi jika anda mahu untuk mengalahkan bos utama. Jadi bersatu dalam puak-puak, berjuang dalam arena, dapatkan penghormatan.

 

Bermain juga