Wizard Dunia II dalam talian

Nama alternatif: Permainan Wizard Dunia II

Permainan dalam talian W i zards Dunia ΙΙ - penyemak imbas percuma permainan peranan-bermain, di mana anda akan mempelajari dan menguasai dunia ajaib yang baru. Sekuel ini sudah diketahui dan MMOR popular PG "W i zards Dunia". Selama tiga tahun, seperti yang telah menggelegak perjuangan antara tentera-tentera kuasa-kuasa gelap dan ahli-ahli sihir cahaya. Pada masa ini, ramai yang mampu mencapai terang, keras menakluk dunia anda. Penyelesaian kecil mereka berkembang menjadi Aradon besar dan kuat, bandar, dikuasai oleh semangat yang baik. Light berjaya menangkis yang Zaorn purba memulihkan Dorikan dan mendapati Elair (sekolah untuk ahli-ahli sihir sukarelawan). Walau bagaimanapun, gelap tidak akan bersabar dengan kehilangan kuasa. Ia tidak diketahui dengan apa mantra dan ritual, tetapi gelap berjaya mencari jalan untuk satu lagi kapal terbang astral Dunia Wizards. Ini dunia dara cantik tidak pernah ditetapkan wizard kaki, dan jahat sudah di sini. Menurut pelan Dunia Gelap ΙΙ akan menjadi pangkalan kepada tenteranya. Tetapi, nasib baik, gagal untuk melihat terang tindakan ini. Ahli-ahli sihir yang paling kuat, dengan usaha tidak dapat dibayangkan, mencari akses ke Dunia ΙΙ . Permainan W i zards Dunia ΙΙ talian - ini adalah perjuangan di antara gelap dan terang di dunia baru. Menakjubkan dunia legenda terdiri daripada mimpi, dinobatkan oleh istana megah dan makhluk hebat berpenduduk.

Untuk bermula anda perlu pendaftaran dalam dunia permainan ahli-ahli sihir ΙΙ . W i zards Dunia ΙΙ pendaftaran adalah seperti berikut: Pemasukan permainan dan datang dengan nama kata laluan. Jika anda ingin melanggan surat berita permainan, Daftar Dunia волшебниковΙΙ предоставляет Anda peluang. Untuk melakukan ini, taipkan alamat e-mel garis sesuai. Selepas itu anda perlu tekan Daftar . Sekarang anda mendapat ke peringkat kedua pendaftaran. Sertai dalam permainan W i zards Dunia ΙΙ [_2_ ] seterusnya mencadangkan tindakan tersebut

- Masukkan nama panggilan anda;

- Kata laluan dimasukkan dari W i zards Dunia Ι (kecuali, sudah tentu, ia adalah anda)

- Pilih perlumbaan watak utama (dalam bingkai di bahagian bawah adalah ciri-ciri khas watak ini);

- Menetapkan lantai;

- Pemikiran keluar kod berkenaan;

- Masukkan e-mel anda;

- Tarikh lahir.

Kesimpulannya, tekan Daftar . Pendaftaran W i zards Dunia ΙΙ berlalu, dan anda boleh bermain permainan Dunia волшебников ΙΙ онлайн.

Ia adalah masa untuk mempertimbangkan makhluk yang hebat, yang anda akan memperkenalkan W i zards Dunia ΙΙ permainan dalam talian. Watak-watak yang dipanggil unit. Dunia волшебников ΙΙ online имеет unit kaum itu: bunian, orang kerdil, bunian, manusia, Orc, Trolls. Penerangan tentang setiap daripada mereka boleh didapati dalam kaedah-kaedah permainan. Watak utama, yang anda pilih di pendaftaran masih boleh dail pihak anda. Pada awal permainan boleh didapati secara percuma dalam skuad untuk mengambil dua unit. Untuk meningkatkan detasmen, kemudian perlu membayar syiling bagi setiap unit seterusnya bekerja. Anda boleh, sudah tentu, menolak pahlawan neponravilis, tetapi akan dibayar balik hanya separuh daripada jumlah yang anda dibelanjakan untuk mengambilnya bekerja. Syiling boleh diperolehi dengan memenangi pertempuran.

Nah, dengan watak-watak diselesaikan dan anda, sudah tentu, persoalan timbul sebagai senjata. Lagipun, yang sama tidak boleh menjadi wira kita untuk melawan dengan tangan mereka! Permainan dalam talian Dunia волшебников ΙΙ позволяет setiap askar dalam pertempuran untuk mengambil senjata, perisai, azimat dan dua skrol. Mage boleh mengambil perisai, azimat, enam skrol. Setiap bangsa bergantung senjata anda. Ini, sebagai contoh, bunian - pisau, pedang, bagi bunian - haluan dan busur silang, dan lain-lain § Senjata mempunyai parameter sendiri. Iaitu meningkat perlindungan kejutan, sihir api, berat, harga. Terdapat juga pelbagai papan. Mereka boleh dibuat daripada kayu, besi, tembaga, dan lain-lain dan lain-lain Anda boleh bermain permainan dalam talian W i zards Dunia ΙΙ , menggunakan keadaan menjadi memegang trofi (raksasa perisai, kayu sihir). Dengan cara itu, jangan lupa bahawa selepas setiap persenjataan pertempuran dipakai sebanyak 1%. Jadi perkara-perkara dari semasa ke semasa pembaikan.

Sekarang kita telah diuruskan dengan senjata, anda boleh dengan selamat memasuki arena pertempuran. Permainan ini mempunyai beberapa jenis pergaduhan. Latihan ini melawan pertarungan dan pertarungan untuk melengkapkan kemenangan. Main W i zards Dunia ΙΙ perlu berhati-hati memerhatikan pridelnyh. Ingat bahawa, walaupun pengawal berjaga-jaga, bandar ini boleh menembusi raksasa. Bersedia untuk berjuang pada bila-bila, kerana makhluk-makhluk jahat dan licik boleh menyerang anda di mana sahaja.

Anda mungkin sudah berfikir untuk bermain permainan ini W i zards Dunia Ι & Iota , talian akan membosankan dan tiada apa tetapi perjuangan tidak berkesudahan. Saya bersegera untuk memberi jaminan bahawa ia tidak begitu! Dunia волшебников ΙΙ играть sangat menarik. Permainan ini tidak membosankan! Anda boleh mencari pelbagai aktiviti menarik. Anda boleh membuat puak-puak anda sendiri (syarat permohonan adalah gelaran Baron atau lebih tinggi) atau menyertai yang sedia ada. Mungkin anda memukul anak panah Cupid dan anda ingin berkahwin? Permainan ini memberikan anda fleksibiliti. Sakramen perkahwinan dilakukan hamba-kuil. Atau mungkin anda mahu untuk memperbaiki keadaan kewangan anda. Tiada masalah! Anda boleh pergi untuk bekerja dalam perkhidmatan keamanan. Pilih salah satu daripada jawatan kosong yang ada dan pergi! Hanya mahu membuat seseorang berasa baik? Apakah isu-isu? Permainan ini membenarkan pemain untuk bertukar-tukar hadiah. Dengan cara itu, jangan lupa juga tentang perkara yang sedemikian sebagai komitmen Indeks kepada keamanan. Saya nasihatkan anda untuk mengikuti IPM, kerana anda ingin menerima promosi bulanan dari Dewan Bandaraya? Tidak cukup pengembaraan? Mahu lebih adrenalin? Kemudian anda akan berjalan dalam usaha. Ini kawasan di pinggir bandar yang padat dengan penduduk oleh raksasa. Lawan, anda mendapat khazanah tambahan mereka, maka anda selamat boleh kembali ke bandar melalui portal ajaib.

Baik? Saya harap anda kini faham bahawa anda terlepas hanya tidak mempunyai. Datang menyemak dan memastikan diri anda bahawa W i zards Dunia ΙΙ memainkan sangat menarik dan menarik. Anda akan mengalami pelbagai bertenaga dan pelbagai perasaan di dunia ini ajaib! Sesungguhnya, terima kasih kepada permainan anda tidak hanya menikmati pengembaraan dan berasa seperti seorang pemimpin sebenar tentera dan ahli strategi. Melatih tentera anda kemahiran tentera, kerana anda menentukan feats! Kita hanya boleh ingin nasib baik dalam mencapai matlamat anda! Pergi untuk itu!

 

Bermain juga