Dunia Kegelapan

Nama alternatif: Dunia Kegelapan, Nalaya

Dunia Permainan Afrit - adalah permainan yang masih dalam pembangunan. Tarikh siaran tepat belum diketahui.

World of Darkness Online - permainan dalam talian berbilang dalam gaya MMO.

Dalam Dunia pendaftaran Kegelapan diperlukan untuk setiap pemain. Untuk mendaftar di laman permainan, anda perlu mengikuti garis panduan ini:

1. Didapati dengan mana-mana permainan enjin carian laman web rasmi World of Darkness.

2. Di laman ini anda akan melihat di sebelah kiri inskripsi "Enter." Klik padanya.

3. Selepas itu anda akan melihat borang kebenaran. Di bahagian bawah borang ini anda akan melihat perkataan "Pendaftaran". Klik padanya.

4. Selepas itu lengkapkan semua bahagian borang pendaftaran.

5. Dalam baris pertama, taip nama anda. Ini akan menjadi nama anda, yang anda akan gunakan dalam permainan.

6. Masukkan baris berikut dalam alamat e-mel anda.

7. Tulis kata laluan untuk laman anda, untuk mendapatkan kebenaran. Cuba datang dengan kata laluan yang dia boleh dipercayai.

8. Sahkan kata laluan anda. Anda perlu memasukkannya lagi di sel seterusnya.

9. Menulis watak-watak yang muncul dalam imej.

10. Kemudian tekan butang biru.

Main World of Darkness dengan apa parameter komputer masih belum terkenal.

Dalam Dunia Kegelapan, anda boleh bermain puak-puak ini:

1. Bruch - puak ini termasuk pemberontak. Ini adalah satu kaum yang baik bahawa semua yang berlaku diperlukan untuk jantung. Puak-puak lain percaya bahawa ini termasuk hanya sebenar "penyangak dan lemah," tetapi pada hakikatnya keadaan adalah sebaliknya.

2. Tremere - ini adalah satu kaum yang amat berat. Mereka ini disifatkan oleh penyalahgunaan dan pemikiran yang tidak bersih. Abaikan mereka dalam permainan, tidak ada yang akan. Mereka harus dilayan dengan syak wasangka. Puak ini baru-baru ini telah muncul, tetapi ahli-ahli puak yang akan hidup kekal.

3. Ventrue - mereka pasti adalah mulia dan mempunyai rasa yang sangat baik. Mereka sentiasa menghormati tradisi purba dan menghormati mereka. Puak ini bertujuan untuk mengekalkan kestabilan dan mematuhi perintah penuh.

4. Nosferatu - satu-satunya daripada puak Vampire yang tidak suka manusia. Untuk beberapa tahun, mereka telah dikutuk. Puak ini dianggap anak-anak Kain.

5. Toreador - mereka mempunyai pelbagai nama samaran. Setiap berasal dari puak ini boleh mempunyai apa-apa sifat watak yang menjadi sebagai baik dan jahat. Tetapi ada sifat tunggal dalam Teodorov - ia ghairah.

6. Gangrel - puak ini adalah yang paling konsisten dengan penerangan Vampire. Mereka adalah satu-satunya yang cenderung untuk tinggal berdekatan dengan hidupan liar. Puak ini - pemangsa sebenar.

7. Malkavian - puak ini adalah yang paling gelap semua. Kebencian mereka telah diracuni darah mereka. Malah terkutuk takut kepada mereka.

World of Darkness Online akan memperkenalkan anda kepada dunia gelap Vampire.

Nalaya Permainan membayangkan interaksi penuh antara pemain.

Jika anda suka sihir, anda menikmati sisi gelap misteri dunia manusia, maka Dunia permainan Kegelapan untuk anda.

Semua yang anda perlu untuk mula bermain World of Darkness Online - adalah untuk mendaftar dalam permainan dan segera memulakan pengembaraan.

Nasib baik untuk memenangi dunia vampire misteri!

 

Bermain juga