Wolfenstein: The New Order

Nama alternatif: Wolfenstein: The New Order, Wolfenstein: The New Order

Permainan Wolfenstein: Acara New Order adalah permainan komputer di mana berlaku pada orang yang pertama. Dalam permainan ini anda akan terjun pada hari-hari selepas Perang Dunia II, di mana hasil yang agak berbeza. Nazi Jerman telah menang. Dan anda adalah satu-satunya perjalanan sejarah.

Dalam permainan Wolfenstein: Pendaftaran New Order dijalankan dengan cepat dan adil diwakili dalam bahasa yang dipilih. Untuk mendaftar dalam permainan Wolfenstein: The New Order Anda mesti nyatakan yang berikut:

1) Nyatakan nama pengguna dan alamat e-mel.

2) kata laluan.

Main Wolfenstein permainan: The New Order anda akan memilih watak. Permainan Wolfenstein: The New Order menawarkan anda ciri yang berikut:

1) BJ Blaskowitz. Beliau adalah seorang rakyat Amerika dan 49 tahun beliau. Beliau adalah seorang pegawai Rangers dalam batalion pertama. Hasil daripada peristiwa-peristiwa, beliau dihantar ke hospital psikiatri. Hanya selepas 14 tahun penjara, dia datang ke derianya.

2) Anya Oliva. Dia adalah seorang gadis Poland dan 37 tahun itu. Beliau dilahirkan di sebuah keluarga doktor dan melakukan segala yang mungkin dengan keluarganya untuk menyelamatkan mangsa yang cedera.

3) Irene Engel. Beliau adalah dari Jerman dan 55 tahun itu. Beliau merupakan pengasas Kesatuan Jerman untuk kanak-kanak perempuan. Semua kehidupan dia menumpukan tentera dan tentera urusan. Beliau juga menguruskan salah satu daripada kem-kem tahanan.

Dalam Wolfenstein: The New Order bermain anda, berfikir melalui rancangan mereka terlebih dahulu. Pertama yang anda perlu untuk melarikan diri dari tempat kediamannya untuk menyekat aktiviti-aktiviti penceroboh Jerman.

Pada pelupusan anda senjata akan hanya pisau dan senapang.

Lawan anda dalam permainan Wolfenstein: The New Order talian wasiat

1) Gembala Jerman - dia musuh yang lemah. Jika borang anda, ia akan mula menyalak pada anda, dan kemudian akan melarikan diri hingga menggigit.

2) askar biasa - dia telah bersenjatakan sepucuk pistol dan memakai seragam coklat.

3) askar SS - seorang tentera yang bersenjata dengan MP-40 dan berpakaian seragam biru.

4) Mutant - makhluk seperti zombi. Dalam dadanya dipasang mesin.

5) Pegawai itu - berpakaian seragam berpakaian putih.

Pada akhir setiap episod Wolfenstein permainan: The New Anda perlu berjumpa dengan bos. Keunikannya terletak pada hakikat bahawa anda tidak boleh menyelinap di belakangnya. Boss juga anda tidak akan melihat sehingga ia melihat, kerana ia benar-benar pekak.

Untuk setiap versi sistem operasi adalah bos yang berbeza.

Permainan Wolfenstein: The New Order menawarkan jenis-jenis senjata:

1) Pisau ini - ini adalah senjata yang paling berkesan yang digunakan dalam huru-hara.

2) Luger Pistol - senjata api, yang berlaku dalam permainan yang pertama.

3) automatik MR-40 - salah satu senjata yang paling berkuasa dalam permainan.

4) pistol enam berlaras - senjata yang paling berkuasa permainan.

Katrij untuk mesingan dan menggunakan yang sama. Ini dijelaskan oleh peristiwa sebenar.

Permainan Wolfenstein di mana anda boleh mendapatkan pada masa yang paling sukar bagi banyak negara. Ini adalah di mana anda boleh mengambil bahagian dalam perang berdarah untuk negara mereka dan membebaskannya daripada penceroboh dibenci.

 

Bermain juga