WolfTeam

Nama alternatif: Wolven Perintah

Skuad Wolfteam Wolf - adalah berbilang asal talian penembak orang pertama yang dicipta dalam 3D. Permainan ini adalah percuma, anda hanya perlu Daftar. Antara permainan dalam talian pelbagai jenis, tidak ada begitu sedikit MMOFPS, skuad Wolf dan bermain salah seorang daripada mereka. Nama itu sendiri Skuad Wolfteam Wolf memberitahu kita apa yang gaya permainan dicipta. Juga membezakannya daripada banyak penembak dalam talian lain jalan cerita asal cukup permainan dalam talian ini dan ciri-fiturnya. Dalam cerita ada beberapa orang yang boleh di akan bertukar menjadi serigala dan belakang, mengekalkan minda manusia dan sociality. Orang-orang ini, dan telah ditubuhkan Skuad Wolf.

Dan dalam mengubah guises daripada "manusia serigala" pemain (pasukan) memberikan ruang untuk operasi pertempuran, kerana peluang-peluang ini dia mempunyai lebih banyak pilihan dalam membina strategi peperangan. Ini menjadikan permainan dalam talian Skuad Wolfteam Wolf sangat menarik, kerana, dalam satu tangan, senjata cukup besar senjata diberikan "sisi manusia" watak, membolehkan serangan jauh. Sebaliknya, kelebihan Werewolf dalam kekuatan, kelajuan dan kemahiran, berbeza dengan tindakan dari jarak yang selamat. Antara lain, membolehkan watak werewolf samaran memanjat dinding. Werewolves adalah jenis, setiap yang mempunyai ciri-ciri sendiri: pengawal ais serigala, bayang-bayang, pengamuk, dan lain-lain

Sudah tentu, banyak perhatian dalam permainan dalam talian ini yang dibayar kepada senjata senjata watak. Seperti yang telah disebutkan, senjata yang boleh digunakan hanya jika anda berada dalam bentuk manusia. Lengan pada awal dalam permainan Skuad Wolfteam Wolf minimum mungkin (dan perlu), untuk tujuan ini, anda akan mempunyai sejumlah emas. Semasa permainan, melakukan pelbagai misi pertempuran dan dengan itu mendapatkan cara, senjata akan disediakan, dan juga bermain permainan dan mendapatkannya sebagai ganjaran. Pelbagai senjata serangan, antara senjata, pistol dan bom tangan anda boleh mendapatkan dan memilih satu yang anda mahu. Beberapa senjata juga boleh mengubah suai, menambah baik parameternya. Juga ambil perhatian perkara-perkara yang menambah watak bagi memaksa Skuad Wolfteam Wolf: beg galas, tatu, accoutrements.

Untuk mula bermain permainan dalam talian untuk mendaftar. Sertai dalam permainan skuad Wolf adalah seperti berikut. Pada halaman permainan, klik Pendaftaran Percuma. Selepas mengesahkan yang anda tentukan data (memuat turun permainan dan pendaftaran adalah percuma), ikut arahan yang muncul pada skrin untuk memulakan permainan dan mula bermain Wolfteam menyeronokkan.

Melangkah ke dalam permainan, anda perlu untuk memilih wilayah dan rantau, masukkan panggilan. Callsign - adalah nama anda dalam permainan dalam talian Skuad Wolfteam Wolf. Perhatikan bahawa satu akaun boleh mempunyai hanya satu panggilan. Ini memerlukan pendaftaran. Sekarang adalah masa untuk menyertai pemain pasukan pilihan anda.

Permainan Skuad Wolfteam Wolf adalah konfrontasi dalam talian antara dua pasukan pemain. Terdapat beberapa mod permainan yang menarik: "Kematian perlawanan" - permainan memusnahkan bilangan maksimum pemain pasukan lawan dalam tempoh masa yang terhad. Dalam mod ini terdapat variasi, sebagai contoh, anda boleh menetapkan satu had senjata yang digunakan dalam perjuangan. Mode "Destroyer" - satu pasukan menanam bom di lokasi yang ditetapkan, kedua - cuba untuk mengelakkan ia atau meneutralkan ia. Dalam pelbagai keadaan, dibenarkan transformasi pemain permainan dalam Orang atau Wolves.

"Penakluk" mempunyai tiga mod yang berbeza, tetapi semua mempunyai satu matlamat - untuk menangkap bilangan terbesar pangkalan tetap, untuk tempoh masa yang terhad.

Jadi bermain Skuad Wolf akan menjadi menarik untuk peminat penembak dalam talian yang dinamik. Permainan ciri-ciri grafik 3D yang berkualiti tinggi, pelbagai jenis senjata, memperbaiki sepanjang permainan, memerangi pelbagai pilihan, dan hanya fikiran dan keberanian untuk bermain dan akan membantu untuk terus hidup dalam pertempuran maut yang dalam permainan dalam talian ini banyak terdapat.

Mula memainkan hari ini dan anda tidak akan menyesal!

 

Bermain juga