Dunia Pertempuran

Nama alternatif: DUNIA Battls

Permainan dalam talian Dunia Pertempuran - satu, ketagihan berbilang permainan strategi dalam talian percuma yang memberikan anda pertempuran benar-benar menakjubkan dalam masa nyata antara 9 bangsa: kesatria, bunian, orang kerdil, Amazon, zverolyud'mi, tidak bertamadun, bunian gelap, Orc dan Undead. Dunia Pertempuran permainan terima kasih talian untuk grafik yang sangat baik, unit terperinci dan pertempuran besar-besaran benar-benar akan membuat anda berasa komander.
Dunia Pertempuran Untuk bermain anda perlu Sertai Dunia Pertempuran permainan dan memuat turun permainan untuk komputer anda. Sila isi dalam bidang pendaftaran untuk mewujudkan akaun anda di laman.
1. Masukkan permainan log masuk anda (nama yang anda akan belajar di forum).
2. Kata laluan baru hanya diketahui oleh anda.
3. Alamat emel anda.
4. pergi pastikan anda tidak bot.

Apabila Daftar Dunia Pertempuran lebih untuk bermain permainan dalam talian Dunia dalam Pertempuran Anda perlu memasang pelanggan permainan (iaitu, segera permainan itu sendiri) ke komputer anda:
1. Sila klik "Download Pelanggan" untuk memuat turun fail khas «Dunia Pertempuran Downloader».
2. Apabila memasukkan fail selesai, jalankan dan Dunia Pertempuran permainan dalam talian akan mula memuat turun ke komputer anda.
3. Selepas memuat turun permainan ini membolehkan pengguna untuk menerima syarat-syarat pelesenan bagi pemasangan akhir World of Pertempuran.

Untuk bermain World of Pertempuran komputer anda mesti memenuhi keperluan sistem berikut:
CPU: Intel Pentium April 3 Ghz, AMD Athlon 3000 +
RAM: 2048MB
VGA: NVIDIA GeForce 6600GT atau ATI Radeon X1600, 128 MB
DX: DirectX 9. 0 (2008 march)
OS: Windows XP SP3, Windows Vista, Windows 7
Internet: 512 kbps
Anda kini boleh meneruskan untuk penerangan yang lebih terperinci kaum, yang mana anda akan dapat bermain permainan World of Pertempuran Online. Kesemua mereka dibahagikan kepada tiga kumpulan: Baik, jahat, Berkecuali.
Selamat Datang
Knights. Walaupun komitmen beliau kepada sisi baik, Knights of Steel Roses terlalu kerap menunjukkan keangkuhan mereka terhadap orang lain, walaupun kaum bersekutu. Walau bagaimanapun, ia boleh berhak, kerana terhadap beberapa pemurah berkuda mereka yang boleh hidup.
Elves. Dibahagikan kepada dua kumpulan yang boleh dipanggil bunian kayu bunian dan bangsawan. Dalam kehidupan awam, suku kaum ini agak bertaburan, tetapi dalam perjuangan menentang musuh bersama adalah aloi fleksibel pemanah hutan berbahaya dan pantas pasukan berkuda bunian bangsawan.
Orang kerdil. Pertempuran yang kukuh dan berpengalaman negara. Tidak banyak anda memihak kaum lain, mungkin disebabkan oleh hakikat bahawa mereka yang mencari gnomes yang tinggi. Walau bagaimanapun, gnomes sentiasa terbuka bagi perdagangan bahan-bahan mentah. Tetapi kekayaan utama mereka sedang berjuang kenderaan dan mereka tidak berada dalam tergesa-gesa untuk berkongsi.
Berkecuali:
Beastmen. Orang misteri, yang merupakan kesatuan suku kaum minotaurs, centaurs dan Volkolakov. Dicipta oleh ahli-ahli sihir kuno untuk keseronokan dan memberontak terhadap tuan-tuan mereka kejam. Oleh itu rasa tidak percaya kaum-kaum lain. Mempunyai sambungan misteri dengan alam semula jadi.
Barbara. Mereka adalah suku kaum yang berbeza dengan kepercayaan yang berbeza dan pekerjaan. Ada yang terlibat dalam rompakan, yang lain perdagangan, dan lain-lain - perlindungan sempadan. Walaupun perbezaan dalam tentera bersama-sama dengan tentera pilihan fleksibel.
Amazon. Pahlawan, yang melarikan diri daripada prasangka lelaki mengenai pentingnya wanita di dunia ini. Gangguan oleh Knights baran negara ini dan telah ditetapkan hidup berpindah-randah mereka. Mengimbas kembali pada ia, anda boleh memahami kekejaman mereka kepada lelaki.
Evil
Dark Elves. Pembunuh bangsa bangga. Jika kaum lain sentiasa di bawah keadaan yang sukar bergantung kepada bantuan mesra dan bantuan bersama, Elves Gelap sentiasa dikira pada pengkhianatan dan kehinaan. Mereka tahu kanak-kanak hidup dalam suasana tipu muslihat dan merrymaking berdarah dan membunuh rakan-rakan adalah tidak lebih daripada sebahagian daripada pemilihan semula jadi.
Orcs. Pahlawan biadab yang tanpa tujuan yang hampir tidak merasa sakit dari luka beliau. Orc dilahirkan dengan sabitan yang lengkap yang semuanya hijau di dunia ini dimiliki oleh mereka, yang secara semula jadi tidak suka kaum-kaum lain, yang bertudung padang rumput rumput hijau. Menjimatkan hanya kebodohan yang semula jadi orc - yang mana Orc serbuan terhad kepada negara-negara jiran. Tetapi kemunculan seorang pemimpin yang kuat dan agak pintar boleh mengubah segala-galanya.
Undead. Apabila bangsa yang paling berkuasa, yang kehilangan Tuhan di dalam perang menentang kuasa-kuasa yang baik. Tetapi benar-benar memusnahkan mayat hidup adalah hampir mustahil kerana orang-orang di dunia ini akan sentiasa mati, dan penerusan peperangan berdarah mayat hidup hanya di tangan.
Jumlah setiap perlumbaan Dunia Pertempuran dalam talian mempunyai 16 jenis unit tempur, jadi anda tidak merasa sekatan yang ditetapkan tentera. Terutamanya kerana anda sentiasa boleh meningkatkan tenteranya berubah peralatan mereka, yang juga muncul pada penampilan mereka.
Main permainan Dunia talian Pertempuran seperti semua peminat strategi dan taktik, kerana untuk memenangi pertempuran beberapa untuk mengumpul tentera yang kuat. Jaminan kemenangan adalah kombinasi serangan pantas pasukan berkuda, suatu pembelaan yang cekap, disokong oleh unit infantri, dikelilingi oleh benteng pertahanan musuh dan belakang.
Dunia Pertempuran permainan dalam talian - adalah dunia maya memerlukan pertumpahan darah yang berterusan! Selamat Datang ke Dunia Pertempuran! Dunia World of Pertempuran cek menunggu untuk anda!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag