Dunia Dragons

Nama alternatif: Dunia Dragons

Dunia dari Dragons talian - adalah permainan fantasi berbilang memberi tumpuan kepada model pertempuran udara bebas untuk -play.

Dalam dunia yang luas di mana sebelum ini memutuskan tiga naga, terdapat insiden. Salah seorang daripada mereka mahu merampas kuasa di kaki mereka. Kedua-dua yang lain, yang secara semula jadi, menentang willfulness itu dan lakukan segala yang mungkin untuk meredakan sombong angkuh itu. Cerita ini berlaku bahawa Dieblo telah dipenjarakan di dimensi lain, dan Asuryan Fireana dan tidur nyenyak. Tetapi tiada apa yang kekal. Keadaan ini telah berubah dari masa ke masa. Tidur naga terpaksa bangun kerana penduduk di dunia dengan jelas merasakan pendekatan masa apabila berbahaya Dieblo boleh keluar dari penjara. Dan bagi apa-apa peristiwa yang pasti perlu menyediakan. Tenang di dunia melanggar pelbagai pertempuran dan perjuangan pihak yang berperang. Idyll Erstwhile tenggelam pada musim panas. Sekarang semua orang mendapat ragut lebih tua untuk diri sendiri sekeping lazat. Jadi pertempuran untuk wilayah di sini perkara biasa.

Untuk bermain Dunia dari Dragons , anda perlu memuat turun dan memasang permainan pada komputer anda. Walau bagaimanapun, sebelum mendaftar untuk permainan ini Dunia dari Dragons . Mencipta akaun adalah sangat mudah. Anda mesti memasukkan alamat e-mel yang akan bertindak sebagai log masuk dan kata laluan untuk dapat datang dengan tanda berikut-dalam. Dunia dari Dragons pendaftaran membayangkan persetujuan anda kaedah-kaedah permainan, jadi ingat bahawa menekan butang anda mengesahkan penerimaan Perjanjian Pengguna kami.

Semak keperluan sistem perlu. Kehadiran parameter seperti sistem operasi Windows XP / Windows 7, pemproses Intel ; Dual Teras 2,1 X , RAM 1 Gb [ _2_] dan kad video dengan 256 Mb memori dan menyokong DirectX 9. 0 c menyediakan permainan tanpa brek.

Mari kita lihat, apa yang boleh sila permainan Dunia dari Dragons . Pertama, ia adalah satu yang menyenangkan baik untuk carta mata, dan kedua, bunyi yang berkaitan, ketiga, permainan mudah. Selain dunia misteri anda mendapat keupayaan untuk melaksanakan pelbagai pencarian sebagai lokasi di bumi dan dalam penjara-penjara ditambah mengambil bahagian dalam pertempuran besar yang berlaku di ruang udara. Anda juga akan menikmati kelas yang dipilih dengan masa membolehkan pertumbuhan dalam talian layan diri pengkhususan, dan mereka benar-benar sangat. Perhatikan bahawa pada permulaan anda perlu membuat keputusan yang sebelah anda mahu untuk berperang. Terdapat hanya dua. Satu bangsa yang dibahagikan vstrechayutsya Demon Kaebi, zverolyudey Sinkong, Halfingov, bunian tempatan Azra, werewolves Shady, orang Oriana. Empat kelas yang ada. Memang berbaloi berat semua sebelum anda membuat pilihan. Selepas setiap kelas dengan cara yang tersendiri. Iaitu, masing-masing mempunyai ciri-ciri sendiri, faedah dan kelemahan. Main permainan Dunia dari Dragons Anda akan memandu seorang wira, yang rupa mulanya membentuk diri mereka sendiri. Dunia Dragons permainan dalam talian membolehkan anda memilih walaupun ciri-ciri wajah yang paling kecil, yang bermakna anda tidak ada orang lain akan suka.

Berhubung dengan cip utama permainan - naga, tidak perlu mengerahkan usaha yang kurang daripada semasa pembangunan watak. Lagipun, anda perlu mengepam haiwan kesayangan anda sejak kelahirannya dari telur dan selagi ia tidak bertukar menjadi haiwan pertempuran berkuasa. Di atas bahu anda berbohong penjagaan penyenggaraan dan pendidikan gunung. Masa yang akan datang apabila anda akan dapat duduk di belakangnya, yang berkeyakinan penuh bahawa murid tidak akan membiarkan anda ke bawah. Ia adalah bernilai menyebut bahawa perjalanan bukan sahaja boleh reptilia. Dunia dari Dragons anda boleh bermain dengan kenderaan lain. Sebagai contoh, bersayap unicorns harimau kumbang terbang adalah tidak kurang berkesan dalam pertempuran.

Walaupun World of Dragons permainan memberi tumpuan kepada PvP pertempuran pencinta, anda mungkin memilih pekerjaan yang aman. Lagipun, yang perlu membuat pakaian yang sama, senjata, barang kemas, pelbagai ramuan. Secara kebetulan, berkenaan dengan perkara-perkara yang perlu mereka yang diperolehi melalui tugasan atau dibeli di sebuah kedai khas.

Pengembara yang dihormati, Dunia Dragons talian sedang menunggu untuk anda! Jika anda gewang dan menarik kehidupan aktif sibuk, hanya tidak akan tinggal kecewa. Melibatkan diri dalam dinamik menarik peristiwa-peristiwa dan lupa kebosanan selama-lamanya! Nasib baik!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag