World of Warcraft

Nama alternatif: WOW

World of Warcraft dalam talian - ini adalah secara besar-besaran berbilang talian peranan-permainan bermain (MMORPG), di mana anda meneroka dunia misteri yang penuh dengan sihir dan pengembaraan. Ini adalah permainan di mana semua orang boleh menjadi seorang wira.

Untuk menyertai permainan ini anda perlu lulus World of Warcraft pendaftaran dalam talian: dalam tetingkap yang terbuka memasuki e-mel dan kata laluan. Sertai World of Warcraft prinsip ini selesai, anda boleh log masuk ke dalam permainan dan mula mencipta watak svogo.

Dalam World of Warcraft permainan dalam talian, anda boleh membuat untuk diri mereka watak-watak beberapa yang akan membolehkan anda untuk mencuba kombinasi yang berlainan kaum dan kelas tertentu. Mari kita lihat proses mewujudkan watak masa depan anda: pertama yang anda perlu untuk memilih dunia permainan di mana anda akan bermain (dunia gaya permainan yang berbeza) adalah:

PvE (pemain vs musuh) - dunia permainan biasa;

PvP (pemain vs pemain) - dunia untuk pemain yang mencari persaingan;

PvE-RP (pemain lawan musuh, permainan peranan-bermain) - dunia di mana untuk bertindak keluar peranan dan pergaduhan antara pemain mesti dipersetujui oleh kedua-dua pihak;

PvP RP (pemain vs pemain, permainan peranan-bermain) - analog PvP biasa, di mana pergaduhan antara puak yang berlainan yang dibenarkan dalam prestasi peranan.

Selanjutnya, dalam permainan dalam talian Dunia of Warcraft, anda perlu memilih: Race, jantina, Kelas dan menamakan watak anda. Selain itu, anda masih akan fungsi sedia ada seperti perubahan dalam penampilan dan transformasi.

Mari kita bercakap tentang Kaum:

Mereka dalam projek ini - 12, mereka yang menentukan penampilan keseluruhan watak-watak, dan memberi manfaat khas dalam bentuk kebolehan kaum, serta terikat kepada salah satu daripada dua puak: Perikatan atau Gerombolan.

Alliance - dalam pecahan bangsa masuk seperti Worgen, Draenei, orang kerdil, gnome, Manusia dan Malam Elves;

Gerombolan - dalam pecahan bangsa masuk seperti goblin, Elves Darah, Orc, Tauren, Trolls dan Forsaken (bangkit dari mati.)

Sebaik sahaja anda telah membuat keputusan mengenai Faction dan Race, memilih Parsi kelas anda, yang akan bergantung kepada kebolehannya dalam dunia skazachno ini. Dalam permainan World of Warcraft kelas online terdapat 3 peranan utama: Kereta kebal, Penyembuh dan Askar dan 10 kelas perlumbaan: Pahlawan, Kesatria Santo, Hunter, Rogue, Imam, Kematian Knight, Shaman, Mage, ahli sihir dan Druid. Tetapi perlu diingat bahawa tidak semua kelas disediakan untuk setiap bangsa, dan jika sebelum anda akan diberi pilihan antara kaum dan kelas tertentu, maka memberi kelas keutamaan.

Sekarang anda boleh membuat rupa watak: mengikut jantina (yang mempunyai perbezaan semata-mata estetik), memilih ciri-ciri luar khas, seperti contohnya, tatu, anting-anting, rambut, dan lain-lain dan lain-lain Pada ini, penciptaan watak berakhir, ia kekal hanya untuk sediakan nama.

Sekarang mengenai permainan itu sendiri. Adakah watak anda pada awal permainan, terdapat beberapa kelas kebolehan utama svogo, tetapi untuk bermain permainan ini World of Warcraft dalam talian, dengan pembangunan, anda akan dapat untuk mendedahkan yang baru.

Dalam permainan World of Warcraft, anda boleh memberi watak svogo kebolehan yang unik, terima kasih kepada bakat dan watak. Bakat membolehkan watak untuk pakar dalam kemahiran tertentu, dan simbol (mencipta watak-watak lain yang mempunyai tanda profesion a) bukan sahaja akan mengukuhkan kemahiran mereka yang sedia ada, tetapi juga untuk menambah kesan baru kepada mereka.

Main permainan dalam talian World of Warcraft, anda perlu pergi ke Azeroth, di mana hidup pelbagai makhluk yang hebat dan watak-watak. Anda akan melaksanakan pelbagai tugas, yang dibahagikan kepada beberapa kategori: Ketua (paling utama), Kumpulan (lebih rumit konvensional) dalam penjara (tempat-tempat menyeramkan dan raksasa berbahaya). Dan kemudian ada kerja dalam serbuan mod Heroic, PvP dan harian. Dapatkan pekerjaan, anda boleh mempunyai aksara bukan pemain-, atau menggunakan barangan dan objek. Dunia permainan Warcraft membolehkan anda selepas perjuangan dengan raksasa, dalam kes kemenangan, menembak mereka dengan pelbagai barangan ajaib yang boleh dimasukkan ke dalam salah satu bank untuk disimpan dengan selamat.

Main World of Warcraft boleh menjadi seperti diri saya sendiri, dan dengan rakan-rakan, membuat kumpulan, menyertai dalam Guild, serta membeli dan menjual barangan di dalam rumah lelong ...

Secara umumnya, permainan ini adalah sangat meluas dan ia boleh menjadi masa yang sangat lama untuk menggambarkan, dan pergi melalui pendaftaran dalam permainan World of Warcraft, anda dapat melihat segala-galanya dan cuba untuk bermain World of Warcraft!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag