World of Warplanes

Nama alternatif: WORLD OF varpleyns, wowp, Word Of varpleyns

Dunia dari Pesawat perang talian - free permainan berbilang berasaskan pelayar subjek tentera, peristiwa-peristiwa yang terungkap dalam masa nyata. Anda diangkut dalam jam bergelora Perang Dunia Kedua. Syarikat Permainan Perang . Bersih , pencipta projek itu, memberikan pengguna MMO penembak benar-benar mendalam, khusus untuk 30-an penerbangan - 50-an. Duduk di belakang roda burung besi, anda mengambil bahagian dalam pertempuran-pertempuran besar yang berlaku di udara. Anda tidak boleh menggunakan pesawat yang sama, dan beratus-ratus keseluruhan. Walaupun masing-masing mempunyai ciri-ciri sendiri, senjata dan kebolehan. Belajar bagaimana untuk menguruskan pelbagai jenis pesawat, dan permainan ini WOW akan bermain untuk anda semua warna. Anda akan selepas semua peluang untuk memenangi ketuanan dalam luas syurga!

Sebelum memainkan Dunia dari Pesawat perang , anda perlu memastikan bahawa komputer anda memenuhi keperluan sistem minimum yang berikut: Sistem operasi Windows [_2_ ] XP , Vista , 7; pemproses ( CPU ): 2. 2 keserasian GHz DirectX 9. 0 c ; grafik GeForce 7600 GT atau ATI X 1600; lanjutan 1024, ketinggian 720 pixels dan 2 GB RAM. Masuk ke dalam zaman-zaman sejarah akan membantu anda Dunia dari Pesawat perang pendaftaran. Cipta akaun tidak sukar. Anda hanya perlu mengisi bidang beberapa: Nama pemain, alamat e-mel, kata laluan, kata laluan pengulangan, watak-watak dari imej. Perlu diingat bahawa hakikat mewujudkan akaun, anda menerima terma-terma perjanjian.

Jadi, anda mula Dunia dari Pesawat perang bermain dan, sudah tentu, anda benar-benar hairan apa yang apa. Anda akan diminta untuk memilih empat kelas kenderaan. Ini tunggal enjin pejuang (cahaya, berkesan dalam dogfights), pejuang enjin berkembar (berat, sangat berbahaya, dengan senjata yang kuat), serangan (terkenal sebagai pemburu tanah sasaran), dan pejuang berasaskan pembawa (jalan tengah antara cahaya dan pejuang berat). Mereka semua mempunyai ciri-ciri unik yang mempunyai beberapa pilihan senjata, dan boleh berkelakuan berbeza dalam pertempuran. Berasa lebih dan lebih banyak pesawat udara baru kuasa-kuasa besar utama - ia akan menggelitik keseronokan yang tidak terhingga! Selepas membuat pilihan, anda perlu menyertai salah satu pasukan. Pemain dibahagikan kepada dua pasukan untuk berperang sesama sendiri. Di samping itu, setiap pasukan mempunyai asas tanah. Ia ialah kemusnahan pangkalan musuh bermakna kemenangan. Kejayaan ditandai dengan akruan pengalaman dan kredit, yang kemudiannya digunakan mengikut budi bicara anda. Sebagai contoh, kajian mengenai pakej baru atau modul tambahan.

Pesawat Dunia Permainan Tentera memerlukan berterusan mengepam rakan burung anda. Selepas semua peralatan yang dibahagikan kepada peringkat. Jadi anda bermula dengan permainan hangar di mana pesawat bernilai tiga tahap pertama. Ya, sudah cuba untuk menguruskan, pesawat mungkin primitif pertama mereka, anda akan merasa betapa cepat membawa permainan. Tetapi semua keseronokan masih belum datang! Anda boleh memulakan agak cepat. Ia mencukupi untuk belajar beberapa helah untuk melawan secara adil dengan musuh-musuh yang amat berat.

Dalam langkah PIBG cadangan mod "Kecemerlangan." Tetapi ini tidak menjadi sempadan dan akhirnya pemaju akan cuba untuk mengejutkan anda dengan menambah mod pandangan yang baru. Jadi, dalam masa terdekat akan menyambung mod yang menarik dipanggil "Pengiring", yang membayangkan bots kumpulan sokongan pengebom untuk sasaran. Ia mengenai prospek untuk setiap pengguna, dalam masa yang sama, jika anda hanya seorang pemula, akan menjalani rejim latihan khas.

Permainan Dunia dari Pesawat perang dapat menggembirakan anda acara dinamik mengejar tak terhingga diingati musuh, cepat, pergaduhan panas dan sejumlah besar pesawat yang ada. Menilainya semua dihargai! Mari permainan akan membawa emosi hanya positif!

 

Bermain juga