WORLD OF Varships

Nama alternatif: WORLD OF varships, kapal perang Dunia

World kapal perang.

strategi pelanggan

Besplatny MMO penembak subjek tentera, yang membolehkan peserta kepada peristiwa-peristiwa huru-hara awal abad kedua puluh, untuk memulakan pelayaran yang menarik. no. Untuk vyborot keutamaan antara lawan yang layak, anda perlu berhati-hati membangunkan taktik mahir merancang setiap langkah. Ingatlah bahawa dalam dunia ini bermasalah boleh menjadi apa-apa dan serangan mengapitnya, dan serangan hendap secara tiba-tiba dan pertempuran ganas terbuka. Anda harus berhati-keberanian dan kebijaksanaan, dan juga sebagai seorang pemimpin yang bijak armada besar kapal perang. Datang pada!

Dlya bermain di World of Kapal Perang komputer anda mesti memenuhi keperluan sistem minimum yang berikut:

  • operatsionnaya Windows 2000 / XP / Vista / 7,
  • protsessor 2.

World pendaftaran Kapal Perang akan membawa anda pada ruang laut. Walau bagaimanapun, jika anda sudah mempunyai akaun di salah satu projek Wargaming. bersih, membuat semula ia tidak perlu. Anda boleh pergi masuk dengan akaun yang sedia ada. Oleh kerana anda telah menjadi penghuni yang sah di dunia yang luar biasa perlu biasa dengan unsur-unsur utamanya. Pilihan tempat pemain ditawarkan kapal yang berbeza. Mereka berbeza senjata api, kelajuan, perisai dan kekuatan. Akan boleh diakses dengan kelas-kelas:

  1. avianostsy - mempunyai keupayaan untuk menyediakan sokongan jauh dari udara. Dalam tugas ini sukar membantu mereka banyak pesawat pautan dek;
  2. kreysery dan kapal perang - kuasa yang berbeza dan berat badan. Mereka berbangga hit langsung volleys maut. Tidak hairanlah mereka takut walaupun kapal-kapal paling hebat;
  3. esmintsy - saiz kecil, kapal lincah yang sangat berkesan dalam serangan kumpulan. Hanya kerjasama dengan sekutu adalah kunci kepada hasil yang dikehendaki. Anda pula, perlu sentiasa betul menguruskan wad kapal. Sebagaimana yang mereka katakan, satu untuk semua dan semua untuk satu! Membantu pasukan anda mendapatkan kemenangan, pengalaman adalah perasaan memabukkan kejayaan!

    Kak dalam projek-projek sebelum ini, World of Tanks dan World of Pesawat perang, permainan Kapal Perang membolehkan pemain untuk menggunakan kredit, mendapatkan emas dan pengalaman. Setiap ditandai dengan anugerah pencapaian anda. Dan ia bermakna bahawa masa depan anda adalah betul-betul di tangan anda! Lebih banyak wang anda, lebih banyak akan dapat mampu. Selepas pembaikan kapal adalah mahal, dan pembelian modul tambahan sentiasa dicurahkan banyak wang.

    World of Kapal Perang untuk bermain anda berada di peta pertempuran yang berbeza. Wilayah permainan bermula dari pantai Eropah Utara untuk archipelagoes Lautan Pasifik. Percayalah, anda akan, di mana carousing! Kemuncak adalah permainan dan mengubah keadaan cuaca. Anda perlu belajar untuk menyesuaikan diri dengan kemungkinan yang berbeza, dan jika matahari bersinar di ufuk - jadi ini adalah satu lagi sebab untuk menikmati kehidupan! World of Kapal Perang menggembirakan pengguna dinamik acara, grafik realistik cantik, memudahkan pengurusan, keupayaan untuk memilih gaya yang paling sesuai bermain. Lihat sendiri manfaat permainan ini sangat baik! Mari permainan akan memberikan anda banyak emosi yang menyenangkan!

 

Semua permainan yang terbaik dalam talian. Heroes Genre Tag