XBlaster

Nama alternatif: IksBlaster

XBlaster online - permainan adiktif percuma dalam talian di mana pemain akan mengambil bahagian dalam pertempuran gladiator pada bulu (robot mekanikal).
Permainan dalam talian XBlaster terdapat di mana-mana pelayar moden dan memasang permainan pelanggan tambahan tidak diperlukan.

Apa yang anda perlukan adalah untuk mendaftar di XBlaster permainan:
dalam bidang pendaftaran untuk memasukkan nama (nama pertama), kata laluan, e-mel, pilih pelayan permainan, isikan tarikh lahir dan nombor pendaftaran (jika ada). Kemudian mengambil perjanjian dengan peraturan permainan dan XBlaster Pendaftaran ini selesai. Sekarang anda boleh mula bermain permainan dalam talian XBlaster.

Pada permulaan permainan pemain adalah dijemput untuk memilih salah satu daripada 3 belos mekanikal. Setiap satu adalah unik dengan cara sendiri:
1) Ranger - selain senjata standard, ia mempunyai zip dan ion pistol. Terdapat juga ciri-ciri khas - dua kali cara menggerakkan itu.
2) Defender - sebagai tambahan kepada peralatan standard, ia mempunyai laser dan nadi senjata, dan "kemuncak" beliau adalah perisai pelindung tidak dapat ditembusi sementara.
3) Hunter - adalah senjata individu, senapang halaju tinggi dan pistol plasma, kecuali bahawa dia masih mempunyai cip, sebagai peluru berpandu carian yang memburu matlamat untuk kekalahan.

Bagi jenis standard senjata: pada permulaan setiap Fur mempunyai dalam senjata gergaji bulat, pistol dan pelancar bom tangan.
Memilih menarik, jadi pemain akan berfikir dua kali! Setelah pilihan dibuat, anda boleh cuba bulu mereka dalam kerja, pada mulanya ia akan menjadi satu usaha kerja biasa. Pada selesai pinjaman pemain dan unik mata wang permainan "kemahiran." Dalam senjata adalah untuk melengkapkan bulu mereka dalam perjuangan, dan kemudian menaik taraf senjata yang dipilih di hangar.
Berikut adalah senarai semua senjata perang yang terdapat dalam permainan: saw Pekeliling, pistol, pelancar bom tangan, Mina, Kilat, Laser, mesingan, pelontar api, Blast Wave, Roket, Ion Cannon, senjata Pulse dan pistol plasma. Dan kemudian ada perangsang, yang untuk beberapa waktu meningkatkan bulu ciri-ciri tertentu.

Untuk kawalan bulu: kawalan butang anak panah pada keyboard anda untuk bergerak, Ctrl dan Angkasa - untuk menembak.
XBlaster permainan dalam talian mempunyai arena - ini adalah tempat yang terhad pada masa yang sama adalah tiga pemain. Tugas utama adalah - untuk membunuh dua musuh. Anda boleh memilih musuh penuh, yang tidak cedera dalam tugasan pertempuran, dan boleh insidiously menjalar di sudut dan selesai tercedera.

Main permainan dalam talian boleh XBlaster menggunakan teleport, dia menyelamatkan dari pesaing terlalu kuat atau jika bulu itu lebih rosak. Teleportation berlaku di lokasi yang lain. Hanya ke pelabuhan masih sampai kepadanya, tetapi tidak selalu bekerja ...
permainan dalam talian XBlaster tidak mempunyai sistem puak yang membezakannya daripada permainan lain dalam pasukan pembangunan Bigpoint, kerana permainan individu ...

Dalam XBlaster, setiap bulan dimainkan Jackpot 10,000 Euro. Jadi, bermain IksBlaster akan duanya adalah terpakai menarik!

Apa lagi yang boleh ditambah, adalah hakikat bahawa permainan mempunyai grafik 3D yang berkualiti tinggi, yang meninggalkan kesan yang menyenangkan pada permainan. Saya yakin bahawa ia akan menjadi menarik untuk bermain XBlaster pada sebarang usia, jika terdapat keghairahan dan keinginan untuk menjadi tuan mesin tentera yang kuat. Semasa permainan, pemain yang mempunyai pengetahuan tentang banyak misi yang menarik, duels, pertandingan dan juga beberapa yang lain ciri-ciri permainan yang menarik ...

Semua yang memisahkan anda daripada peristiwa-peristiwa yang menarik, ia XBlaster pendaftaran. Tidak perlu lama untuk berfikir sudah tiba masanya untuk mencuba tangannya dalam peperangan, memandu mesin perang masa depan!

 

Bermain juga