XCOM: Musuh Unknown

Nama alternatif: XCOM: Musuh Unknown

Takut Kebanyakan besar bagi tiap-tiap orang di muka bumi - yang tidak diketahui. Parasit yang belum diterokai, orang asing, zombi - semua ini selama berabad-abad terrifies orang. XCOM permainan: Musuh Unknown ditawarkan versi sendiri konflik manusia dan ketidaktentuan. Atau, lebih tepat, manusia dan raksasa asing. Malah, walaupun hakikat bahawa pemaju permainan menggunakan kaedah sudah biasa dan diketahui ramai sejak legenda kanak-kanak, gambaran keseluruhan projek itu tidak rosak. Dan selain itu, penciptaan sebelumnya XCOM dikeluarkan lama dahulu bahawa kebanyakan pemain dengan selamat melupakannya.

Segera peminat fantasi seram, jiwa tidak rampasan dalam projek-projek seperti XCOM, harus diberi amaran bahawa XCOM: Musuh Unknown pc - ini bukan kesinambungan permainan biasa, dan pengeluaran semula itu. Sebenarnya, ini menjelaskan hakikat bahawa watak-watak utama tidak faham majoriti seolah-olah telah dikenali di seluruh dunia perkara. Oleh itu, kami amat menggalakkan malah mereka pemain yang menganggap diri mereka sebagai pro dalam permainan ini, sebelum untuk mengetuai permainan, pemaju berjalan dicadangkan "latihan asas."

Untuk memulakan permainan, anda akan perlu XCOM: Musuh Unknown turun. Hari ini ia boleh dilakukan dengan cepat dan mudah dengan menggunakan torrents. Juga, pastikan anda telah dalam fikiran terdapat beberapa atau tiga sumber yang sesuai. Melangkah ke dalam projek ini, anda akan mengetahui bahawa mesyuarat di mana penduduk bumi dengan pelawat asing tidak pergi ke atas senario yang dirancang - memulakan peperangan antara galaksi. Matlamat utama musuh - beberapa organisasi XCOM. Yang terakhir adalah jumlah yang besar pahlawan terbaik untuk senjata yang menggunakan senjata yang paling berkuasa.

Dalam XCOM: Musuh Unknown misi walaupun sedikit kelihatan begitu realistik bahawa pada suatu masa anda dapati anda berfikir takut yang sneaks anda benar-benar. Salah satu perubahan yang penting dilaksanakan dalam projek baru, kita boleh mengandaikan pemansuhan mata tindakan. Tetapi kelas kekal tidak berubah

1. Mesin-menembak dapat memegang berkesan kedudukan musuh.

2. Askar menyokong membantu rakan sepasukan dalam mana-mana jam yang diperlukan.

3. Stormtroopers kuat dan tangkas.

4. Penembak tepat mampu memukul sasaran walaupun dari jarak yang paling jauh.

Teruskan XCOM kami: Musuh Unknown kajian perlu cerita tentang saman itu dengan terbina dalam motor. Ini akan membolehkan saman itu untuk bergerak antara lokasi dengan kelajuan cahaya. Perisai yang kuat dengan pasti melindungi daripada peluru musuh-musuh, dan dari kelihatan penyamaran pengkritik menyamar. Banyak pemain akan gembira bahawa projek ini telah akhirnya telah dilaksanakan dengan lebih atau kurang berjaya sistem perlindungan - kekurangan ini peminat lama diseksa permainan.

Bersedia untuk menjadi bahawa kadang-kadang musuh boleh menyerang dalam kumpulan - tidak penglihatan yang paling tidak diterima akal. Apa kejutan anda lebih bersedia bagi projek itu dapat dilihat dalam dipasang untuk XCOM: Musuh Unknown video trailer! Dari filem yang anda akan mendapat maklumat tentang semua perubahan yang dibuat dan faedah.

 

Bermain juga